meg a lónak a faszát, nincs nála 6 jobb játékos bazzeg.
neymar a vébécím után.jövőre még ronaldo nyeri aztán bappe elkezdi nyeregetni őket.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 7., csütörtök 19:13
neymar a vébécím után.jövőre még ronaldo nyeri aztán bappe elkezdi nyeregetni őket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 7., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. december 7., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 7., csütörtök 18:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 7., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 12., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. október 25., szerda 23:43
Ha mindenki így gondolkodik akkor meg fog szűnni a fórumIdén úgy vagyok vele, hogy bölcsebb csendben maradni
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 25., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 25., szerda 19:34
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 25., szerda 19:28
Tuti, h olomlabakon jartak a bajnoksag elejen. Ez lassan megy ki a labakbol, utana csucsrajaratas majd szinten tartas.reeed_ati írta:Tavaly ilyenkor, amikor a mostanihoz hasonlóan nem volt játékunk, én is írtam a fikázós kommentemet, hogy mit hogyan kéne és hogy Zizu rossz döntéseket hoz...Realista24 írta:Ez itt már nagyon off, de minden támadón megy el meccs. Minden támadó hagy ki üres kapus helyzetet, stb.stb.
Ha leigazoltuk volna Mbappét és rúg két luftot, akkor azért lenne fikázva Pérez meg Zidane. Most ezért. Már megint ítéletet mond a többség...aztán még november sincs.
Idén úgy vagyok vele, hogy bölcsebb csendben maradni, mert ha tavasszal megint robbant a banda, akkor én megint segget csinálok a számból..![]()
Amiért szorítok, az az, hogy tavaszig mindenhol maradjunk versenyben, bl úgy néz ki pipa.
Bajnokságba kezdünk felébredni, jönnek a nehezebb meccsek a barcának is, nem kell fosni.
Tavaszra meg ha visszatér mindenki és az erőnlét is pöpec lesz megint, akkor a tavalyihoz hasonlót várok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 19:09
A BBC nem létezik mar, csak észre kene venni.Kerlon írta:Nevessetek ezen is: BBC összesen 15 meccs 4 gól a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 25., szerda 18:49
Hagyjad, en csak nevetek rajtuk.Realista24 írta:Ez itt már nagyon off, de minden támadón megy el meccs. Minden támadó hagy ki üres kapus helyzetet, stb.stb.
Ha leigazoltuk volna Mbappét és rúg két luftot, akkor azért lenne fikázva Pérez meg Zidane. Most ezért. Már megint ítéletet mond a többség...aztán még november sincs.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. október 25., szerda 18:32
Tavaly ilyenkor, amikor a mostanihoz hasonlóan nem volt játékunk, én is írtam a fikázós kommentemet, hogy mit hogyan kéne és hogy Zizu rossz döntéseket hoz...Realista24 írta:Ez itt már nagyon off, de minden támadón megy el meccs. Minden támadó hagy ki üres kapus helyzetet, stb.stb.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 25., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 17:54
Elég szomorú, hogy erre alapozunk, mert kitudja, hogy csak visszafogottság vagy már tényleg csak ennyit tud. Ha így állt hozzá a vezetőség a nyáron az elég nagy öngól, mondjuk ez látszik is egyelőre a csatársoron, mert tényleg mind3 támadónkon (BBC) ment már el 1-1 meccs idén.ericco írta:Ne légy morci.Kerlon írta:Ez megint enyhén provokatív vitaindító, de ha te örömmel nézed a gyenge szerepléseket, akkor örülj neki. Én nem bírom.
Nem nézem örömmel, de kb tavalytól hivatalos, hogy az ősszel spórolunk CR energiájával. Ezt ő maga is lenyilatkozta a tavalyi szezon végén. Én pontosan erre számítottam. Ha mondjuk jövőre is ez lesz, akkor esetleg lehet aggódni, mert az már nem valószínű hogy tudatos lesz.
Most tényleg azt látni, hogy csak akkor sprintel, ha nagyon muszáj, nem igazán keresti az ütközéseket, párharcokat, de tavaly ugyanez volt. Aztán mégis miatta nyertünk tavasszal. Ha ő nincs, nincs címvédés, de lehet a bajnokságban sem hajrázunk ilye erőset.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 25., szerda 17:01
Hosszú még a szezon és a Barca december-január körül szokott gödörbe lenni, lesz esélyünk még bőven fordítani nekünk is és CR-nek is.Anthony írta:]
Ezt mire alapozod? Egyelőre a Barcának, és Messinek is sokkal jobban megy a szekér, a bajnokságban jó eséllyel Messi lesz a gólkirály. Ráadásul a vb rengeteget számít majd.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem