Egymás közt szólva, az nekünk nem volna olyan rossz.Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.
Denevéreknél egész jól megy már Parejonak.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 20:38
Egymás közt szólva, az nekünk nem volna olyan rossz.Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 20:27
Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.Jim írta:ha nem kell annyira védekezni
Llorentét nyugodtan lehetne Case helyett játszatni
több esze van a játékhoz, technikásabb
az alapcsapatba betéve felnőne a feladathoz szerintem
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 19:27
Általában az a bevett szöveg, hogy a meccsek 80 meg 90% -ban -1 ember.RealMadridFanatic írta:De amíg sokan úgy gondolják, hogy jelenleg 10 meccsből 9-en tök fölösleges, azzal nem tudok egyetéteni.
Ilyet sem olvastam sehol. Azt sem, hogy tök felesleges. Védekezésben nagyon hasznos, ez nem tűnik vitásnak, támadásban meg sokszor akkora fék, hogy nem biztos, hogy pozitív irányba billen a mérleg nyelve.
Ezt mikor figyelted meg?Jim:
ha nem kell annyira védekezni
Llorentét nyugodtan lehetne Case helyett játszatni
több esze van a játékhoz, technikásabb
az alapcsapatba betéve felnőne a feladathoz szerintem
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 7., csütörtök 18:37
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 16:30
Jogos. A Bilbaos sort konkrétan rád értettem a többit inkább általánosságban, ami a fórumon elhangzik Casemiro ellen.Magamra vettem, mert én írtam.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 16:26
Magamra vettem, mert én írtam.poronty írta:Te azt mondtad, hogy a Bilbao ellen nem Casemirot játszatnád, mert ő "max leáll verekedni Raúl Garciaval", ezután kérdeztem meg, hogy, akkor ki ellen játszatnád, amire ez volt a válaszod:
"Igazából nálam stabil csere lenne, míg Kovacicok meg Ceballosok vannak a padon. De főleg Kovacic, Ceballos azért nem tudná pótolni védekezésben. Úgyhogy igazából tét nélküli meccseken. Vagy ha pihentetni kell Kovacic-ot. A kettejük szerepét cserélném fel."
Ha már így magadra vetted a dolgot nem hiszem, hogy valótlant állítottam.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 16:17
Nem szép dolog kihagyni részleteket, csak azért, hogy valakit rossz színben tűntess fel.Azzal fejeztem be a mondandóm, hogy annyi a lényeg, hogy megcserélném a 2 játékos szerepét. Nem azt írtam, hogy használhatatlan Casemiro és soha nem játszatnám.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 16:04
Nem szép dolog kihagyni részleteket, csak azért, hogy valakit rossz színben tűntess fel.poronty írta: Van olyan is, aki még a brusztos Bilbao ellen se rakta volna be. A legtöbben itt padon látnák inkább 20 percekre beállva vagy a kezdők tehermentesítésére.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. december 7., csütörtök 15:51
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 15:42
Azon megy a vita mindig, hogy Casemirot milyen csapatok ellen kéne játszatni és a legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a kiscsapatok ellen fölösleges, mert úgyis nyerünk a nagycsapatok ellen inkább ne játsszon, mert ott az ellenfelek tudnak focizni meg pressingelni így a labdát nem fogja tudni kihozni, mert ügyetlen plusz a kiállítás szélén van minden ilyen meccsen. Van olyan is, aki még a brusztos Bilbao ellen se rakta volna be. A legtöbben itt padon látnák inkább 20 percekre beállva vagy a kezdők tehermentesítésére.Ilyet sem olvastam sehol. Azt sem, hogy tök felesleges. Védekezésben nagyon hasznos, ez nem tűnik vitásnak, támadásban meg sokszor akkora fék, hogy nem biztos, hogy pozitív irányba billen a mérleg nyelve.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. december 7., csütörtök 15:34
De amíg sokan úgy gondolják, hogy jelenleg 10 meccsből 9-en tök fölösleges, azzal nem tudok egyetéteni.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 15:19
Én azt tudom, hogy rengeteg technikai hibával játszik Case és nem egy labdazsonglőr, de azért az se realitás, hogy sokan úgy kezelik itt, mintha Gravesen vagy Fellaini DNS-ét hordozná magában. Azért idén is összerúgott már 6 gólt (tudom valamelyik pontrúgásból volt, tavaly is volt neki kb ennyi és abból is volt nekünk az évek alatt nem 1 meg 2 gólunk, hogy miután fellépett egy visszatámadása utáni labdaszerzéséből rúgtunk gólt. És bizony amíg 4312-t játszunk ls Isco többet van szélen plusz Kroos inkább mélyebben játszik, Case kénytelen mélységből megindulni néha napján.Én értem, amit mondasz és én sem garantálom, hogy ebből több gól lesz, viszont a helyzetek számát/veszélyes szituációk számát biztos emelné, amiből következhetne a gól (vagy a több kihagyott helyzet). Pont azért, mert képesek lennénk gyorsabban építkezni vagy nem Casemiro "kevergetne" 10 es poszton. Vagy szimplán nem oda passzolna egyből, ahonnét kapta a labdát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 15:07
Én értem, amit mondasz és én sem garantálom, hogy ebből több gól lesz, viszont a helyzetek számát/veszélyes szituációk számát biztos emelné, amiből következhetne a gól (vagy a több kihagyott helyzet). Pont azért, mert képesek lennénk gyorsabban építkezni vagy nem Casemiro "kevergetne" 10 es poszton. Vagy szimplán nem oda passzolna egyből, ahonnét kapta a labdát.poronty írta:A gördülékeny játékot aláírom, de attól, hogy Kovacic játszik Casemiro meg nem, abból nem következik az, hogy több gólt fogunk rúgni. Bilbao ellen se, azért nem nyertünk, mert nem volt gördülékeny a játék vagy Kova nem volt ott, hanem, mert CR meg Benzema minden kihagytak. Tegnap se azért verte be CR 18-ról, meg rúgtunk összeségében 3 gólt, mert Kovacic ott volt. Remélem érted mire gondolok.Ebbe mi a butaság már ne haragudj? vagy melyik szót nem érted?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 7., csütörtök 14:52
Ennyi. Amikor beáll az ellen védekezni, Case tök feleslegesen van a pályán. Hazai pályán és többször kezdetném Kova-t, mint Case-t. Atma ellen mehetne nyugodt szívvel a brazil (bár lehet hogy Kova dinamikus játéka jobb lenne), a Barca ellen viszont kész életveszély lenne. Amikor 1-2 fokozattal feljebb kapcsol az ellen akkor jönnek az elkésett belépők, lemarad az emberről, stb.RealMadridFanatic írta:Mondjuk megint 147000. alkalommal beszélünk el egymás mellett kollektíven.
Nem láttam olyat, hogy valaki el akarná adni, elzavarni, összeverni... Egyszerűen nem kell ennyit játszatni, mert csapaton belül is van olyan opció, amivel sok meccsen előnyt kovácsolhatnánk. Máskor meg a brazil kell.
Ehhez képest a meccsek 80%-án ott van, ész nélkül, ha kell, ha nem.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 14:47
A gördülékeny játékot aláírom, de attól, hogy Kovacic játszik Casemiro meg nem, abból nem következik az, hogy több gólt fogunk rúgni. Bilbao ellen se, azért nem nyertünk, mert nem volt gördülékeny a játék vagy Kova nem volt ott, hanem, mert CR meg Benzema minden kihagytak. Tegnap se azért verte be CR 18-ról, meg rúgtunk összeségében 3 gólt, mert Kovacic ott volt. Remélem érted mire gondolok.Ebbe mi a butaság már ne haragudj? vagy melyik szót nem érted?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 14:44
Ebbe mi a butaság már ne haragudj? vagy melyik szót nem érted?poronty írta:Mondjuk, amikor ilyet butaságot írsz, akkor milyen vitát szeretnél már ne haragudj.Vagy, ha nincs, akkor gördülékenyebb a játék és rúgunk nélkül 3mal többet.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 7., csütörtök 14:41
Mondjuk, amikor ilyet butaságot írsz, akkor milyen vitát szeretnél már ne haragudj.Vagy, ha nincs, akkor gördülékenyebb a játék és rúgunk nélkül 3mal többet.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 14:24
Aha, mert elől, ahol szűk terület van, ott megint sok sót tud megenni.kelemen.istvan írta:Szerintem azért van sokszor olyan, hogy a Kroos-Modric-Casemiro trióból a brazil van legelőrébb, mert ő nem tud labdát kihozni, és így ez a feladata, hogy menjen előre, mert így nem zavarja a zseniket.Persze szituáció függő, de más értelmes érvet nem látok.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. december 7., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 14:20
A ráció már rég odaveszettna ezért nem érdemes érdemi vitába belemenni
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem