HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 11., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 11., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 11., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 11., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 7., csütörtök 19:51
Remélem nem.James Rodríguez: "A nyolcaddöntőben még biztosan nem fog találkozni a Real Madrid és a Bayern München, de később nagyon jó lenne visszatérni a Santiago Bernabéu stadionba. Remekül érzem magam Münchenben, mert egyre több játéklehetőséghez jutok, és az edzővel is kiváló a kapcsolatom. Cristiano Ronaldo? Megérdemli az Aranylabdát."
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 7., csütörtök 18:59
BBeno írta:vicc uefa. máskor majd direkt kezezni kell vagy könyökölni ha nem tetszik nekik az időhúzásos módszer.BREAKING: Dani Carvajal Suspended for first leg of UCL round of 16 for getting yellow card vs Apoel.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 7., csütörtök 18:59
Gratulalok Carvajalnak. Nem feltetlen kellett volna konyokolni, eleg lett volna kezzel belekapni a labdaba vagy mezt huzni akarmi, de mar megint az idiotasag miatt szivunk.BBeno írta:vicc uefa. máskor majd direkt kezezni kell vagy könyökölni ha nem tetszik nekik az időhúzásos módszer.BREAKING: Dani Carvajal Suspended for first leg of UCL round of 16 for getting yellow card vs Apoel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 18:56
vicc uefa. máskor majd direkt kezezni kell vagy könyökölni ha nem tetszik nekik az időhúzásos módszer.BREAKING: Dani Carvajal Suspended for first leg of UCL round of 16 for getting yellow card vs Apoel.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 7., csütörtök 13:53
Augusztusban megerőszakoltuk a Barcát, azt már szeptemberben meg is nyerték a bajnokságotRealAsensio írta: Augusztusban is ez tortent? Verhetoek az angolok, Jose miatt pikans lenne, meg amugyis. Kivalo meccs lenne, ahol elvarhato lenne a tovabbjutas.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 7., csütörtök 13:46
Augusztusban is ez tortent? Verhetoek az angolok, Jose miatt pikans lenne, meg amugyis. Kivalo meccs lenne, ahol elvarhato lenne a tovabbjutas.sebydani írta:Azért a MU-nál egy bizonyos José az edző még mindig. Én arra abszolút nem vagyok kíváncsi, hogy 10 emberrel védekeznek aztán egyszer csak Martial meg egy kontrából megforgatja a védőket és ott is a gól. De Gea meg úgyis kivédené a szemünk, ahogy teszi minden nagy kapus, Neueren át Oblakig. Szórják csak ki egymást a "nagyok".
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 13:20
Sorsolás előtt volt téma, hogy ki kit szeretne ellenfélnek. Én a Romát írtam, mert nem a leggyengébb, de mégis "simán" verni kellett őket. Csak voltak akik félre értették, hogy lenézem őket. A meccsek már nekem sem tetszettek egyébként, emlékszek én is, hogy Salah butított, meg volt egy pár olyan ziccerük ahol csak a csoda segített.rashidm írta:Az a tavalyi Roma elég nehéz fejtörés lett volna ha Salah nem gyökkettő tudással lenne megáldva. Volt 3-4 olyan helyzet, ahol lefutott mindenkit, de aztán rosszul döntött.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 7., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 7., csütörtök 13:01
Az a tavalyi Roma elég nehéz fejtörés lett volna ha Salah nem gyökkettő tudással lenne megáldva. Volt 3-4 olyan helyzet, ahol lefutott mindenkit, de aztán rosszul döntött.M1Ö írta:Támadásban rendben vannak. Bár Dzekonak kell 5 ziccer egy gólhoz. És ezt nem a bukott mixem mondatja, hanem tényleg kritikán aluli idén.Süti írta:Szerintem a Roma konkrétan veszélyesebb, mint a MU. Nem csak azért, mert kevésbé tudnánk rápörögni,hanem azért is, mert egész jól összeálltak idén...Nainggolan élete formájában, és mögötte is egész stabil mindenki. Ez nagyon nem az a Roma amit legutóbb oda-vissza hazaküldtünk. (Akiknek még Jesé is gólt lőtt. )
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. december 7., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 11:40
Támadásban rendben vannak. Bár Dzekonak kell 5 ziccer egy gólhoz. És ezt nem a bukott mixem mondatja, hanem tényleg kritikán aluli idén.Süti írta:Szerintem a Roma konkrétan veszélyesebb, mint a MU. Nem csak azért, mert kevésbé tudnánk rápörögni,hanem azért is, mert egész jól összeálltak idén...Nainggolan élete formájában, és mögötte is egész stabil mindenki. Ez nagyon nem az a Roma amit legutóbb oda-vissza hazaküldtünk. (Akiknek még Jesé is gólt lőtt. )
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 7., csütörtök 11:32
Szerintem a Roma konkrétan veszélyesebb, mint a MU.M1Ö írta:
Csak amilyen szerencsénk van elsül Pogba lába, vagy Lukaku bekapar egyet 2 méterről hassal, úgy, hogy Ramosról pattan rá. nem bírom azt az embert
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 7., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 7., csütörtök 11:13
Nem. 2x voltak azóta a BL-ben egyáltalán a mostanin kívül, de mindig kiestek a csoportban. Pedig volt Debrecenes csoport is.pheco írta:Azóta nem voltak a 16 között?Remy írta:Pool se lenne rossz. Legutóbb, mikor a 16 között voltak, épp minket húztak....Ilyen áron megérdemelték az akkori alázást
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 7., csütörtök 11:12
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem