Azt azért nem... Bár...pheco írta:Akarod mondani egy Bale mezt?
Rendelek egy Barça-mezt Bale felirattal.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 19:58
Azt azért nem... Bár...pheco írta:Akarod mondani egy Bale mezt?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 3., kedd 19:50
Akarod mondani egy Bale mezt?GT37 írta:Ezzel azért ne dicsekedj, a végén még meglincselnek.pheco írta:Én is fogok szerintem egy tavalyi zöld Özil mezt rendelni hamarosan.
Amúgy nagyon gáz, ha rendelek egy Barça-mezt?:Đ
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 3., kedd 19:08
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. szeptember 3., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 17:49
Ezzel azért ne dicsekedj, a végén még meglincselnek.pheco írta:Én is fogok szerintem egy tavalyi zöld Özil mezt rendelni hamarosan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 16:51
8500 Ft-ba került az egész nekem. És ugye én kértem rá számot és nevet is.pheco írta:Valószínűleg igen, üres mezt kapsz annyiért. 1500-2000 körül szokott lenni a név+szám. Viszont itt Madridomon 10k-ért felirattal kapod és jó minőségű. Haverom innen vett. Én is fogok szerintem egy tavalyi zöld Özil mezt rendelni hamarosan.Kerlon írta:Mezrendelésnél 8000 ezer forintért a felirat és szám nélküli mezt kapsz vagy válaszható? És, ha igen mi a többlet költsége? Aki vett már az megírhatná! Előre is köszi!
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 3., kedd 16:36
Valószínűleg igen, üres mezt kapsz annyiért. 1500-2000 körül szokott lenni a név+szám. Viszont itt Madridomon 10k-ért felirattal kapod és jó minőségű. Haverom innen vett. Én is fogok szerintem egy tavalyi zöld Özil mezt rendelni hamarosan.Kerlon írta:Mezrendelésnél 8000 ezer forintért a felirat és szám nélküli mezt kapsz vagy válaszható? És, ha igen mi a többlet költsége? Aki vett már az megírhatná! Előre is köszi!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. szeptember 3., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 14:13
Innen indult:TéOeM írta:És mi az a Diósgyőr-Tisza Tibi-dínó-partjelző poénkodás?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 3., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 3., kedd 11:08
Nem kötekedésből de milyen nevelést kapott az a kutya,ha még a gazdája (te) sem tudsz rá hatni,hogy ne támadjon meg egy embert?raul0791 írta:azzal nincs gond, kijönne, csak nem merem odaengedni, mert mi van ha megkapja, vagy valami.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. szeptember 3., kedd 10:49
szájkosárraul0791 írta:azzal nincs gond, kijönne, csak nem merem odaengedni, mert mi van ha megkapja, vagy valami.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. szeptember 3., kedd 10:45
azzal nincs gond, kijönne, csak nem merem odaengedni, mert mi van ha megkapja, vagy valami.Ewr írta:Én az oltáshoz is házhoz hívom az állatorvost. Nézz utána, hogy a környékeden ez lehetséges-e. Nálunk nem számítanak fel érte plusz költséget.raul0791 írta:szerintetek az megoldható, hogy én magam adom be a kutyának a chipet? Mert állatorvoshoz elvinni kizárt hogy el tudom, rajtam kívül meg nem igazán enged közel senkit se... ami nem is lenne baj, ha nem lenne ekkora.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. szeptember 3., kedd 10:40
Én az oltáshoz is házhoz hívom az állatorvost. Nézz utána, hogy a környékeden ez lehetséges-e. Nálunk nem számítanak fel érte plusz költséget.raul0791 írta:szerintetek az megoldható, hogy én magam adom be a kutyának a chipet? Mert állatorvoshoz elvinni kizárt hogy el tudom, rajtam kívül meg nem igazán enged közel senkit se... ami nem is lenne baj, ha nem lenne ekkora.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. szeptember 3., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 3., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: realbence » 2013. szeptember 2., hétfő 21:01
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem