Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
griezmannért kapnak 80-100 körül szerinetm abból megint vehetnek 1-2-3 embert. lehet építkezni ennyi pénzből is ha csak ennyi van,
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atletis részt adom.Solari írta:Az atletico nem pukkadt ki csak megszivta a transferbannal.
Gondolom a bl csoportkorbol egy deka meccset nem lattal.
Az azeriak elleni ket meccs ugyanolyan csoda volt mint a par evvel ezelotti bayern - atletico ahol kiejtettek a bayernt.
Roma ellen pedig szinten nem papirforma szuletett. A vegen egy ures kapu is kimaradt.
Heynckess visszavonult nem pedig elkuldtek.
Guardiola egy teljesen mas stilust ultetett at, ami jol is allt a bayernek. Arrol mar nem o tehet hogy a legfontosabb jatekosai nagy resze serult volt. Persze a kotelezot igy is hozta, az atletico ellen pedig egy isteni csodaval felero kizugast ertek el.
Ancelotti utani korszak bebizonyitotta hogy mennyire nem allja meg a helyet Guardiola leminositese.
Guardiola meg mikor odakerült egy tökéletesen működő gépet rombolt szét mert csak 1 felfogásban akarja játszatni a csapatait. Azt hitte Messi nélkül is lehet ezt csinálni, őt sem kedvelték bayernben először. A kötelezőt meg Ancelotti is hozta. Azt a bajnokságot ilyen kerettel bizony illik is lehozni simába.
Guardiola leminősítése abból fakad hogy a nemzetközi porondon a barcán kívül nem alkotott maradandót. Legalábbis nálam. Ellenünk sem a sérültek miatt estek ki. Hanem inkább a játék ami a vesztét okozta. Európa legjobb kontrázó csapata ellen felkinálta magát hogy kontrázzunk. Atleti ellen meg abszolút igaz hogy az egy csoda volt. De megtörtént és Bl trófea nélkül ment el.
Tőlem nyerhet bármit angliában is a felshoppingolt csapatával. Ha megcsinálja Európában is talán elismerem hogy van olyan jó mint aminek mondják vagy hypolják.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Az atletico nem pukkadt ki csak megszivta a transferbannal.
Az azeriak elleni ket meccs ugyanolyan csoda volt mint a par evvel ezelotti bayern - atletico ahol kiejtettek a bayernt.
Roma ellen pedig szinten nem papirforma szuletett. A vegen egy ures kapu is kimaradt.
Guardiola egy teljesen mas stilust ultetett at, ami jol is allt a bayernek. Arrol mar nem o tehet hogy a legfontosabb jatekosai nagy resze serult volt. Persze a kotelezot igy is hozta, az atletico ellen pedig egy isteni csodaval felero kizugast ertek el.
Ancelotti utani korszak bebizonyitotta hogy mennyire nem allja meg a helyet Guardiola leminositese.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt én is adom, Neymar meg Suarez tényleg ott játszottak, ahová valók voltak, nekem sem hiányoznak (a tudásuk az igen). Ritka két gusztustalan játékos (bár a bárszában maradtak még bőven ilyenek, ott nem lógtak ki).
Örömmel látom James jó szereplését, a bizalmat, amit kap. Ez így win-win szitu, a játékos jól érzi magát, mi meg remélhetően a kölcsönszerződést jó kis euromilliókra válthatjuk végre. Nem hiszem, hogy a mi középpályánkon helye lenne még (bár én a játékát kedveltem). Azért az is látszik, hogy Heynckess egy kicsit magasabb szinten adja elő, mint Gárdiólá vagy Áncselotti. Vagy legalábbis a bajorokhoz jobban passzol. Hülyeség volt annak idején elzavarniuk.
A nagy matrac meg kipukkant. Háromszor voltak a siker kapujában mostanában, mind a három alkalommal kaptak egy kokit tőlünk. Egy darabig nem kerünek oda megint. Szerintem a nagy Cholo korszaknak is vége lesz. Hiába kerestek egy csomó pénzt a jó szereplésekkel mostanában, eredmények alapján a "csóró" csapatuk jobb volt. Ez van, a spanyoloknál ennyi egy edző kihordási ideje, 4-5 év már rekord. Ha nem jönnek az ATMA eredményei, vagy Cholo fog elvágyni, vagy felállítják. Ha ZZ nem talál ki valamit, szerintem neki sem sok virágvasárnapja lesz már itt.
Örömmel látom James jó szereplését, a bizalmat, amit kap. Ez így win-win szitu, a játékos jól érzi magát, mi meg remélhetően a kölcsönszerződést jó kis euromilliókra válthatjuk végre. Nem hiszem, hogy a mi középpályánkon helye lenne még (bár én a játékát kedveltem). Azért az is látszik, hogy Heynckess egy kicsit magasabb szinten adja elő, mint Gárdiólá vagy Áncselotti. Vagy legalábbis a bajorokhoz jobban passzol. Hülyeség volt annak idején elzavarniuk.
A nagy matrac meg kipukkant. Háromszor voltak a siker kapujában mostanában, mind a három alkalommal kaptak egy kokit tőlünk. Egy darabig nem kerünek oda megint. Szerintem a nagy Cholo korszaknak is vége lesz. Hiába kerestek egy csomó pénzt a jó szereplésekkel mostanában, eredmények alapján a "csóró" csapatuk jobb volt. Ez van, a spanyoloknál ennyi egy edző kihordási ideje, 4-5 év már rekord. Ha nem jönnek az ATMA eredményei, vagy Cholo fog elvágyni, vagy felállítják. Ha ZZ nem talál ki valamit, szerintem neki sem sok virágvasárnapja lesz már itt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon remélem, hogy a kis herceg neymar soha nem öltheti magára a habfehér mezt... ilyen mentalitású, és ideg gyenge játékos nem kell ide, még ha képességek alapján el is férne bőven, de képesség alapján Vidal és Suarez is elfértek volna itt, hál istennek úgy hozta a sors, hogy máshol játszanak, a brazil esetében is maradhatna így pályafutása végéig.
Szokott téma lenni a CR-Messi utáni időszak, hogy ott majd Neymar lehet az aranylabda trónörökös. Hát szerintem meg a két földönkívüli után MBappé lesz a következő, tehetségben szerintem semmivel nem marad el Neymartól, alázatban meg kár összehasonlítani kettejüket, elég megnézni hogyan reagálnak a dolgokra a pályán.
Szokott téma lenni a CR-Messi utáni időszak, hogy ott majd Neymar lehet az aranylabda trónörökös. Hát szerintem meg a két földönkívüli után MBappé lesz a következő, tehetségben szerintem semmivel nem marad el Neymartól, alázatban meg kár összehasonlítani kettejüket, elég megnézni hogyan reagálnak a dolgokra a pályán.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem is teljesen nyilvánvaló, hogy egyiket sem fogjuk látni Real mezben, másképp kell megoldani a csapat jövőjét.Bappé miatt mindenkinek fájhat a szíve, hiszen nagyon adta magát a transzfer a nyáron, és ha elkerülik a sérülések minimum egy aranylabdára esélyes a srác.Nem kell neymar ide, úgysem fog jönni..felejtsétek már el. Ha jönne is, akkor legalább annyit kéne fizetni érte, mint amennyit a PSG adott, olyan idiótaságot meg mi nem fogunk csinálni.
Mbappeért viszont még mindig fáj a szívem, pláne a tegnapi meccs alatt.
Mi pedig kicsit "elbayernesedtünk" abban a tekintetben, hogy James óta nem csengetünk ki senkiért horror összegeket, de nem olyan nagy baj az, mert a bajorok is ennek ellenére minden évben tűzközelben vannak.
Pogba
Namenjapicsába
Mondjuk ehhez kellett három balfasz védő, de akkor is szép.
Nem kell neymar ide, úgysem fog jönni..felejtsétek már el. Ha jönne is, akkor legalább annyit kéne fizetni érte, mint amennyit a PSG adott, olyan idiótaságot meg mi nem fogunk csinálni.
Nekünk meg maradt Kane, Icardi meg Dimitri a Krasznodarból, pofám leszakad.
Namenjapicsába

Mondjuk ehhez kellett három balfasz védő, de akkor is szép.
Nem kell neymar ide, úgysem fog jönni..felejtsétek már el. Ha jönne is, akkor legalább annyit kéne fizetni érte, mint amennyit a PSG adott, olyan idiótaságot meg mi nem fogunk csinálni.
Nekünk meg maradt Kane, Icardi meg Dimitri a Krasznodarból, pofám leszakad.

- nzooli93
Ha nem jon Kane mar jo hir
szegenyt neztem hetvegen, osszes kontra elhalt rajta, mert nem bir labdat kezelni,passzolni,mozogni a labdaval..annyira suta szegeny,cavani hozza kepest mbappe

- Süti
Na, minden rosszban van valami jó...dzsi91 írta: Az elmúlt évek átigazolásait nézve a forgatókönyv,hogy a psg szétesik mi hozzuk nemyárt a barsza meg viszi bappe-t és akkor én felállok és elvonulok pár évre ...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az elmúlt évek átigazolásait nézve a forgatókönyv,hogy a psg szétesik mi hozzuk nemyárt a barsza meg viszi bappe-t és akkor én felállok és elvonulok pár évre ...numberone1 írta:Csak nehogy hozzank alljon tovabb.dzsi91 írta: Elöttem valahogy mindig az a kép van ,ahogy egy elödöntőben vagy döntőben hatalmas pofont kapnak.Aztán neymár osszeveszik mindenkivel és tovább áll.
Nem tudom, h milyen jogi vonzata van Bappe kolcsonszerzodesenek, de nagyon jo lenne ha megtudnank gyozni, h hozzank jojjon.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem csak primitív, de megtettek Párizs KISZ királyának, körbe van nyalva, mindenki lesi a kívánságait, aztán meg kilep Párizsból és és le se szarjak, hogy ő Neymar. Tegnap is kicsit hozzaertek aztán már hitetlenkedett.dzsi91 írta:Jobb is ott nekik,nem kísértjük őket.Amúgy is az Európai szuperkupa döntő kimaradt.Ott még nem vertük el őket. Na majd augusztusban.RaúlCF írta:azért érdemes megemlíteni hogy az Atma ment az EL-be. kemény hogy a csoportból se mentek ki
Ez a Bappé gyerek meg brutális,neymarnak esélye nem lesz az aranylabdára.
A psg amúgy fel fog sülni,orrnehéz csapat ráadásul az alfa”hím” elég primitív.
Elöttem valahogy mindig az a kép van ,ahogy egy elödöntőben vagy döntőben hatalmas pofont kapnak.Aztán neymár osszeveszik mindenkivel és tovább áll.
Fejben Nagyon gyenge, nem hiába szórták ki milliószor. Kedvencem amikor keményedik aztán bele áll az ellenfél és menekül.
Emeryn meg milyen nyomás lehet, hogy egy tét nélküli meccsen kettőt mer cserélni a 72. perctől. Irreális helyzet, szerintem bele fog roppanni a psg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak nehogy hozzank alljon tovabb.dzsi91 írta: Elöttem valahogy mindig az a kép van ,ahogy egy elödöntőben vagy döntőben hatalmas pofont kapnak.Aztán neymár osszeveszik mindenkivel és tovább áll.
Nem tudom, h milyen jogi vonzata van Bappe kolcsonszerzodesenek, de nagyon jo lenne ha megtudnank gyozni, h hozzank jojjon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mi meg nem vagyunk jók elöl és hátul is könnyen zavarba hozhatnakillgner írta:Akkor jöhet a psg. Elől jók, de hátul könnyen zavarba hozhatóak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jobb is ott nekik,nem kísértjük őket.Amúgy is az Európai szuperkupa döntő kimaradt.Ott még nem vertük el őket. Na majd augusztusban.RaúlCF írta:azért érdemes megemlíteni hogy az Atma ment az EL-be. kemény hogy a csoportból se mentek ki
Ez a Bappé gyerek meg brutális,neymarnak esélye nem lesz az aranylabdára.
A psg amúgy fel fog sülni,orrnehéz csapat ráadásul az alfa”hím” elég primitív.
Elöttem valahogy mindig az a kép van ,ahogy egy elödöntőben vagy döntőben hatalmas pofont kapnak.Aztán neymár osszeveszik mindenkivel és tovább áll.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egész furcsa lesz úgy BL-t nyerni, hogy nem kell őket megcsapniRaúlCF írta:azért érdemes megemlíteni hogy az Atma ment az EL-be. kemény hogy a csoportból se mentek ki

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azért érdemes megemlíteni hogy az Atma ment az EL-be. kemény hogy a csoportból se mentek ki
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jaja, Neymar miatti bánatát is beleölte két bl címbe szegény.BBeno írta:asszem ezt a bappe sztorit nem fogja egyhamar elfelejteni perez.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
asszem ezt a bappe sztorit nem fogja egyhamar elfelejteni perez.

Jelenleg őket tartják a legesélyesebbnek, jó lenne őket gyorsan eltakarítani az útból. Szerintem összefosnák magukat, ha megkapnák a Realt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
illgner írta:Akkor jöhet a psg. Elől jók, de hátul könnyen zavarba hozhatóak.
Ki fognak készülni az íveléseinktől.

ZIDANE