BammA Real Madrid jelenleg egy modellértékű szervezet stabil pénzügyi alapokkal és intézményes stabilitással, amik alapját képezik annak, hogy a sportban is az élen járjunk a jövőben.
Ezt nem veheti el senki.
Teljesen nem vagyok tisztában a pénzügyeikkel, de ahogyan én tudom az adósság le van tudva és komoly bevételeket halmozott fel az évek alatt a klub. Ezzel szemben ott vannak az olajklubok vagy a MU, aki azt se tudja már lassan, hogy honnan vegyen fel kölcsönt vagy hogy milyen kiskaput találjon, hogy befolyassa az olajpénzt a klubba.
Ronaldot meg nem feltétlenül megvédeni akarta ezzel, hanem a történelemről mesélt, legendákról, akkor már meg kellett említeni az élő legendát, aki úgyis megkapja az új lasztit jövőhéten.
Nem jött be a nyári terv, eddig úgy áll..de azért temetni sem kéne a csapatot. Nem jött Mbappe, a "csatároknak" nem megy a góllövés de attól még rengeteg minden történhet a szezon végéig. Jön most a tél, amikor lehet hogy erősíteni fogunk elől vagy lehet hogy a BBC összekapja magát. A Barca jó, hogy az utolsó két meccsét leszámítva nagyon jó formát mutat, de ha mi összeszedjük magunkat, szerintem nem lesznek tényezők. Fognak ők még pontokat hullatni, pláne most, hogy vermaelen kerül a kezdőbe vagy valami lamasiás csodagyerek. Ezzel szemben biztos, hogy mi is fogunk még hullatni..a kérdés az, hogy ki többet.
Ők most kihajtották magukat és szinte lehetetlen lesz a tavaszt is ilyen sikeresen végignyomni, pláne úgy hogy ott lesz egy BL is, ami nekik is cél. Remélem a balfaszkodást mi letudjuk most ősz-télre és tavasszal meg faszrahúzzuk megint európát.