Amúgy szerintem van rá esélye, mert Wenger már játszatta ott Poldit és ő a Kölnben is ott tolta vagy a csatár mögött.Remy írta:Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Walcott-------------Özil-------------Cazorla
--------------------Podolski------------------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.
Giroud tiszta Gomez. Őt se tartották sokra, mégis segítette a csapatát, tehát...
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.
Giroud tiszta Gomez. Őt se tartották sokra, mégis segítette a csapatát, tehát...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
----------Ramsey---------Wilshere----------
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Bocsánat, a PL egyik középpályásának akartam titulálni, csak lemaradt az "egyik" szócska.hehe írta:azért fellaini nagyon messze van a PL legjobb kp-sa címtől.
egyrészt mert özil az.![]()
másrészt mert lassú és darabos a fickó, egy fiatal carrick szint kábé.
nem oszt nem szoroz.
Özil
Én nem értem, hogy ennek a Fellaini gyereknek, hogy lehet ilyen haja? Hogy tud ezzel aludni? Nem is kell párna. Remélem valamelyik csapattársa "megvicceli" azzal, hogy belenyír a hajába egy nullás géppel.
Végre egyszer nem (csak) minket húznak le.Wertz írta:Az Arsenal kifizetett ennyit, tehát nincs miről beszélni. Bár az igaz hogy ez az átigazolás egy vicc. Nevetséges, hogy így le lett húzva az Arsenallegendary írta:De akkor Özil ér 50-et???
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért fellaini nagyon messze van a PL legjobb kp-sa címtől.
egyrészt mert özil az.
nem oszt nem szoroz.
egyrészt mert özil az.
nem oszt nem szoroz.

- GT37
A tavaszi derbin parádézni fog, ezt borítékolhatom.
megvettük a PL legidegesítőbb hajszerkezetét kábé kétszerannyiért, mint amennyit ér.
Akinek bármi köze is volt az átigazolásokhoz ezen a nyáron a Manchester Unitednél, az mondjon le.
Mondjuk nagyon nem értek egyet a fellainis résszel, megvették a PL legjobb középpályását, de még ezzel is baj van...
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Soha jobbat tőle!Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?![]()
Nem is gondoltam volna, hogy a mu-sok így kiakadtak az igazolásokon
- GT37
Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?BBarni írta:![]()
-
BBarni
Jah mint Walker!Egyetértek, akármelyik PL-csapatba beférne a francia.
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
- GT37
Ha visszafelé olvasod a számokat és Eriksen esetében eltávolítod a tizedesvesszőt is, akkor igazad van.kelemen.istvan írta:kb mint az év végi kanadai táblázatGT37 írta:Amúgy Özil 50 Eriksen 13,5![]()
Az Arsenal kifizetett ennyit, tehát nincs miről beszélni. Bár az igaz hogy ez az átigazolás egy vicc. Nevetséges, hogy így le lett húzva az Arsenallegendary írta:De akkor Özil ér 50-et???
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mar most elore lefogadnam, h Ozil nem lesz jobb mint Eriksen(de rosszabb sem).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kb mint az év végi kanadai táblázatGT37 írta:Amúgy Özil 50 Eriksen 13,5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- GT37
Egyetértek, akármelyik PL-csapatba beférne a francia.legendary írta:De akkor Özil ér 50-et???
Ne vicceljünk...
Szerintem amúgy Cabaye simán megér 25-öt. Csont nélkül.
Amúgy
Özil 50
De akkor Özil ér 50-et???
Ne vicceljünk...
Ne vicceljünk...
-
BBarni
Cabaye 25-be került volna, az Arsenal 15 milliót ajánlott, azt mondták ennél többet nem ér!Szerintem se...
Fogalmam sincs, várjuk, hátha előjön belőle a CR.
Amúgy most olvasom, hogy mégis elment kölcsönbe a Pacos Ferreirába. Valósznűleg megvenni senki se akarta. Én simán egyoldalúan szerződést bontanék vele.
Macheda tényleg jól indult, anno jobb volt mint Welbeck vagy Cleverley, jelenleg meg sehol sincs. Tavalyelőtt a Sampdoriában, tavaly a Stuttgartban volt nem használt játékos. Az oké, hogy a tarcsiban néha betalál, de ez már elég kevés. Ha egy nála egy klasszissal jobb Henriquezt kölcsönadtuk, akkor neki sincs maradása.
Én azt nem értem, hogy Cabaye-t miért nem vitte el senki. Remek irányító, szóbakerül sok csapattal, csak 20 millába fájt volna, mégse kellet senkinek. Az Arsenal 10-et adott volna érte (Grenier-ért 6-ot. Csodálkoztam is, mi ez az összeg Özilért, valószínűleg véletlenül ütötték be a gépbe az összegnél a 4-est az 1-es helyett), a PSG-nek és a Monacónak se kellett, mi se licitáltunk. Miért?
Amúgy most olvasom, hogy mégis elment kölcsönbe a Pacos Ferreirába. Valósznűleg megvenni senki se akarta. Én simán egyoldalúan szerződést bontanék vele.
Macheda tényleg jól indult, anno jobb volt mint Welbeck vagy Cleverley, jelenleg meg sehol sincs. Tavalyelőtt a Sampdoriában, tavaly a Stuttgartban volt nem használt játékos. Az oké, hogy a tarcsiban néha betalál, de ez már elég kevés. Ha egy nála egy klasszissal jobb Henriquezt kölcsönadtuk, akkor neki sincs maradása.
Én azt nem értem, hogy Cabaye-t miért nem vitte el senki. Remek irányító, szóbakerül sok csapattal, csak 20 millába fájt volna, mégse kellet senkinek. Az Arsenal 10-et adott volna érte (Grenier-ért 6-ot. Csodálkoztam is, mi ez az összeg Özilért, valószínűleg véletlenül ütötték be a gépbe az összegnél a 4-est az 1-es helyett), a PSG-nek és a Monacónak se kellett, mi se licitáltunk. Miért?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
jahogy Macheda . pedg nem indult rosszul de most semmi.Boky írta:én úgy olvastam bebe elment kölcsönbe valami kis disznópásztor csapatba.Marci77 írta:Anis,Cazorla bal Walcott jobb Özil közép.
legendary,Bebet miért nem dobjátok ki? Kiko az ki? Lehet hogy amúgy tudom de nem ugrik be.
kiko = macheda.
Azt akkor se értem hogy Bebe miért kölcsön. Felesleges.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!