Ennek ellenére elég sok akció ment ott, játékban volt nem keveset.. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
De lehet mi se egy meccset néztünk.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 3., vasárnap 12:56
Ennek ellenére elég sok akció ment ott, játékban volt nem keveset.. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:48
Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 3., vasárnap 12:46
Kroos a válogatottban is rengetegszer ott játszik, pl a VB-n is ott volt a legjobb, meg az EB-t is szinte ott játszotta végig. Kegyetlen jól tud pressingelni a felső vonalban, csak ehhez kellenek társak is.Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:33
számomra elég sokszor kirajzolodott az a gyémámt kp. leghátul Case, jobb Modric balon Isco, Kroos pediga a gyémánt csúcsa, ezért is kerül idén sokkal többet a kapu elé, csak sajnos neki sincsen szerencséje. Ceba pedig Kroos posztja, ZZ egyértelműen oda szánja az eddigi cseréi alapján. ugyan ez igazi Modric-Kovacic-re, Case posztjára meg mindig Llorentét hozta eddig.Süti írta:Ha 442 (pláne ha diamond, amiből ma semmit nem láttunk), akkor a két horvát egymás posztja, Ceba Iscot tudná tehermentesíteni.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 3., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. december 3., vasárnap 1:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 0:05
Pedig igen. Kova sem a leghatso ember a kp-n. Fegyelmezetten megcsinalja ahogy Pogba a valogatottban, de nem az a posztja. Kovat jobban eltudom kepzelni Luka alternativajanak, mint Cebat.Jim írta:szerintem egyértelmű
hogy Kovát Casemiro helyett kell játszatni
Ceballost meg egyre többször Modric helyett
a két fiatal nem egymás alternatívái
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 2., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 23:19
Az az igazság, hogy engem Achraf még annyira sem győzött meg, mint Vallejo.Kerlon írta:Achraf Váren Nacho Marcelo lesz.Steve írta:Kevés lehet a védelem erre a szintre, mert a Sevilla is tipikusan az a csapat amelyik gyötör,rúg,harap és stabil védelem kell, rutinos fazonok.
Vallejo szerintem jó, van benne potenciál, de még fiatal és rutintalan.Legutóbb is elfogyott a meccs végére.
Reméljük bírni fogja a sevillai tempót.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 2., szombat 23:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 2., szombat 23:04
A 83. percben teljesen mindegy, hogy ki jön, jöhetett volna a csúcs Zidane meg Ronaldo is. Hát ennyi idő alatt még bemelegedni sem lehet, nemhogy felvenni a ritmust, pluszt hozni meg pláne nem. Én nem értem Zidane-t ilyen szempontból, hogy fél, vagy nem tudja mit lépjen, de ezen sűrgősen változtatnia kéne. Idén még nem nyúlt normálisan bele egy meccsbe se.kodo írta:Ja csak Kova gyenge es meccshianyos volt kedden is, nagy kedvencem de nem tetszett, most pont Ceballosnak kellett volna jönni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 2., szombat 23:04
Achraf Váren Nacho Marcelo lesz.Steve írta:Kevés lehet a védelem erre a szintre, mert a Sevilla is tipikusan az a csapat amelyik gyötör,rúg,harap és stabil védelem kell, rutinos fazonok.
Vallejo szerintem jó, van benne potenciál, de még fiatal és rutintalan.Legutóbb is elfogyott a meccs végére.
Reméljük bírni fogja a sevillai tempót.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 2., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 2., szombat 22:52
Nácsó-Vallejo-Varane-Marcelo. Lehet még jobb is lesz így a védelmünk, úgyis többnyire kontrákból fognak jönni ez meg majnem a leggyorsabb összeállítás hátul. Aztán mindenki örlhet, hogy Kova-Case helyetcserél, így gondolom majd bemennek a helyzetek. Bár belegondolva Zizu inkább felrakja 4-4-2-be a csapatot Lukáccsal a szélen.Sevilla ellen nem lesz Case, Carvajal és Ramos sem. Bale gondolom továbbra is kuka.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. december 2., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 2., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 2., szombat 22:46
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem