Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 10., vasárnap 10:26

Akiket láttam focizni, azok alapján nálam a két Ronaldo, ZZ, Messi a top4, a sorrendet mindenki állítsa fel magának. Ha kell 5. játékost mondani, akkor Dinho, csak nálam ő túl hamar leadta a szintet, emiatt nem tudom a másik négyhez hasonlítani.
Esetleg még Maradona, de őt nem láttam élőben focizni, szóval róla nem nyilatkoznék. Pelé, Puskás korszakot meg pláne nem keverném ide.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 10., vasárnap 10:19

Realista24 írta:Erős vagy nem. Igy mondta vagy sem. 5 Aranylabda. Mondhatja, joga van hozza.
Ilyenkor kedvellek a leginkabb. :sziv:

:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 10., vasárnap 0:25

Az,hogy a valahavolt legjobb azon ellehet vitatkozni,szerintem a brazil Ronaldo volt az alltime best már ami a játékot illeti.De a top 3-4 az vitathatatlan szerintem.

A valahavolt ,leghatékonyabb,leg gólerősebb játékos viszont egyértelműen ő,egy vb cím híján is.

A legsikeresebb pályafutásért is dobogós szerintem,de oda egy vb cím kéne,hogy egyértelmű legyen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 9., szombat 17:43

Így latom en is.

Az a joke, amikor Ibra mondja ezeket.
De arra csak rámondják h milyen jofej.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 9., szombat 17:18

Erős vagy nem. Igy mondta vagy sem. 5 Aranylabda. Mondhatja, joga van hozza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 9., szombat 15:26

Azért ez a nyilatkozat erős. :lol:

Még jobban megnőtt az önbizalma most hogy egálra hozta a lasztikat.

Kicsit lehetett volna visszafogottabb. Hülyét azért nemkell magából csinálnia mégha sok mindenben igaza is van.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. december 9., szombat 14:33

A France Football hozta le úgy a hírt, onnan szedte mindenki. Ez a nyilatkozat meg a hivatalos oldalról van. Fogalmam sincs, hogy csak a Real próbálta elsumákolni a dolgot, vagy a FF adott szavakat a szájába.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 9., szombat 14:29

V. Mester 77 írta:Azért az általatok fordított interjúnak mennyivel másabb a mondandója mint amit pl: nso, index meg a többi szenny tett ki..

és mennyivel C-sebb ez!

Na mind1. Röhejes a vergődésük és szánalmas

Nektek meg pacsi
Most olvastam csak el, kivancsi lennek melyik reszebol tudtak kihozni azt, hogy o a valaha volt legjobb jatekos :roll:

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 9., szombat 13:08

Azért az általatok fordított interjúnak mennyivel másabb a mondandója mint amit pl: nso, index meg a többi szenny tett ki..

és mennyivel C-sebb ez!

Na mind1. Röhejes a vergődésük és szánalmas

Nektek meg pacsi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 9., szombat 11:28

Ancelotti CRről

De jó volt ezt elolvasni. Igazából nem újdonság, de ilyenkor rádöbben az ember, hogy őt is mennyien utálják, mert ugye "hisztis". Dzi-jék beszélték most a napokban, hogy már nem látszik rajta az akarás. Szerintem látszik az, csak nekem az jön le, hogy rohadtul gyötri, hogy érzi lassan itt a vége. Menne ő, csinálná ő, meg is szakad, ha kell, de látszik, hogy már nem megy. Ezt meg egy ilyen mentalitású embernek elég nehéz lehet elfogadnia. mondjuk ne is törődjön bele, mert ha elengedi, akkor tényleg vége lesz mindennek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 7., csütörtök 8:15

Kerlon írta:
RealAsensio írta:Tudom, hogy sokan nem kedvelitek itt, sot, nagyon sok futballszereto embernek unszimpatikus jatekos a portugal... de.

Ez az ember, hogy mit muvel, egyszeruen leirhatatlan. Messi egy szuletett tehetseg, el kell ismerni, de a portugal a munkajaval, az elhivatottsagaval, a gyozni akarasaval, a hitevel es kokemeny munkaval, nincsenek hatarok a szamara. Februarban 33 eves lesz, oregszik, szenved attol, hogy nem megy mar az, ami elotte 20 even keresztul igen... DE MEG MINDIG MEGY, AKAR, ES FALLOSZRA AKARJA HUZNI EUROPAT, es remelem osszejon 2018-ban is egy Bl, golkiralyi cimmel karoltve, 6. aranybogyo, es 2019-ben vagy 20-ban befejezi. Meg a csucson, mert megerdemli!
Szép és jó, de kár, hogy csak a BL-re van egy 100 milliós játékosunk.
A Ligaban csak iden nem megy neki, de most nagyon latvanyosan. Egesz madridi karrierjeben szallitotta a golokat, meg lehet nezni a szamokat. Egy ilyen egoista, maximalista embernek, aki ilyen mentalitasu, nagyon nehez lehet feldolgozni ezt... mikozben a legnagyobb ellenfeled a masik oldalon meg konnyeden rugdossa a golokat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 7:36

RealAsensio írta:Tudom, hogy sokan nem kedvelitek itt, sot, nagyon sok futballszereto embernek unszimpatikus jatekos a portugal... de.

Ez az ember, hogy mit muvel, egyszeruen leirhatatlan. Messi egy szuletett tehetseg, el kell ismerni, de a portugal a munkajaval, az elhivatottsagaval, a gyozni akarasaval, a hitevel es kokemeny munkaval, nincsenek hatarok a szamara. Februarban 33 eves lesz, oregszik, szenved attol, hogy nem megy mar az, ami elotte 20 even keresztul igen... DE MEG MINDIG MEGY, AKAR, ES FALLOSZRA AKARJA HUZNI EUROPAT, es remelem osszejon 2018-ban is egy Bl, golkiralyi cimmel karoltve, 6. aranybogyo, es 2019-ben vagy 20-ban befejezi. Meg a csucson, mert megerdemli!
Szép és jó, de kár, hogy csak a BL-re van egy 100 milliós játékosunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 6., szerda 23:05

BBeno írta:
Tudom, hogy sokan nem kedvelitek itt
nem ez a topic az :mrgreen:
Ooooo. Atment a mondandom lenyege nalad is... nem jutottal sokaig...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 6., szerda 23:04

Tudom, hogy sokan nem kedvelitek itt
nem ez a topic az :mrgreen:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 6., szerda 22:58

Tudom, hogy sokan nem kedvelitek itt, sot, nagyon sok futballszereto embernek unszimpatikus jatekos a portugal... de.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 3., vasárnap 4:18

Torquemada írta:Nem tudom, mi indokolja még, hogy ezt az embert állandóan játszatni kell, lecserélni meg nem lehet a teljesítményétől függetlenül. A múltból, címekből, díjakból nem lehet a végtelenségig megélni. Ezt a "teljesítményt" csak azért nézik el neki, mert ő a Ronaldo. Tegyük a szívünkre a kezünket, mást ilyen mutatványok után már rég seggbe rúgtak volna. Kétségkívül legenda, meg minden, de ennek így már nem sok értelme van.
A végtelenségig nem,de azért 2-3 hónapot csak el lehet lébecolni a “múltból”... amúgy, ebben a keretben a jelenegi állás szerint ő az utolsó reményünk,mint ahogy tavaly is akkor indult be a szerkér igazán amikor neki megjött a kedve.

Nekem egyébként jóllakottnak tűnik ami érthető.Hajt idegeskedik stb de valahogy mégse látom rajta azt az éhséget mint korábban.Pedig azzal húzott maga után mindenkit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 3., vasárnap 2:10

en csak azt nem ertem hogy miert nem csinaltat mufuves palyat a gyerekeknek. latom hogy az osszes videoban a gyerekrol ott jatszik a retkes salakban. porzik mint az allat. total koszosak a gyerekek cuccai es szivjak a port. nekem ha ennyi penzem lenne mar reg kifizettem volna 10 mufuves palyat a kolykoknek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 0:26

H.E.H.E. írta:
én várnám a ceballos-isco-kovacsics-krósz kp-t, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen soha, pláne fontos meccsen.
Megszabhatod az ilyen kp-t ha elol nincs mozgas es a szelso vedok teljes fogalom zavarban vannak. Ezek a jatekosok osztogatnak a jatek szervezesert vannak, ha nincs mozgas akkor nekik sincs jatekuk. Egyebkent sem szeretem ezt a negyes felallast, mert egymas nyakat tapossag kozepen...teljesen statikussa valik a jatek. Legalabb 2 gyors tamadot jovo nyaron venni kell elore.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 2., szombat 23:49

Torquemada írta:Nem tudom, mi indokolja még, hogy ezt az embert állandóan játszatni kell, lecserélni meg nem lehet a teljesítményétől függetlenül. A múltból, címekből, díjakból nem lehet a végtelenségig megélni. Ezt a "teljesítményt" csak azért nézik el neki, mert ő a Ronaldo. Tegyük a szívünkre a kezünket, mást ilyen mutatványok után már rég seggbe rúgtak volna. Kétségkívül legenda, meg minden, de ennek így már nem sok értelme van.
Mondjuk Benzema es ha veletlenul egeszseges, akkor Bale is alap. Szoval nem csak Ronaldo eseteben all ez fent. Viszont tenyleg nincs mas alternativa, vesztes allasnal normalis tamadocsere nelkul nincs az az edzo, aki ot hozna le...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 23:49

H.E.H.E. írta:nem vagyok biztos hogy zidane helyre tudja tenni, eddig abból táplálkozott a csapat, hogy egy legenda az edző és fejben odatette őket, de itt most nem a pedagógia, hanem a fociszakma kéne, hogy előtérbe kerüljön.

több váratlan, több letámadás, vmi újítás kell, mert ez így szenvedés lesz egész évben.

én várnám a ceballos-isco-kovacsics-krósz kp-t, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen soha, pláne fontos meccsen.

sajnálatos, de nyilván a csúcsról csak lefele vezet az út, mind a mostani keret, mind zidane számára.
A csúcson maradhattunk volna, ha Perezék nem cseszik el.

Hozol egy fiatal tehetséges Bappét a nyakukra az “öregecskedő”

Vissza: