numberone1 írta:Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
Cristiano Ronaldo: “Miért engem cserélsz le?” Ezeket masok is olvassak, nem csak mi.

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 3., vasárnap 0:15
numberone1 írta:Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
Cristiano Ronaldo: “Miért engem cserélsz le?” Ezeket masok is olvassak, nem csak mi.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 3., vasárnap 0:14
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 3., vasárnap 0:12
motherfuckin benzemát kell lecserélni, nem céronaldot.numberone1 írta:Addig felejtsetek el Mbappet amig CR itt van, aki kicsit is jonak tartja magat nem jon el CR moge masodhegedusnek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 2., szombat 23:53
Arról nem is beszélve, hogy megint volt rengeteg labdaszerzése illetve megnyert párharca. Kroos két helyzeténél hasznos volt, az elsőnél magasan presszingelt, amiből labda eladás lett a saját 30-asukon, aztán Benzi-vel passzolt egyet és Kroos 20-ról szembe a kapuval lőhetett.Nem lett volna, ha a védelem többi része rendesen működik, így nem egyszer keresztezett az elmaradó szélső védők helyett stb. Arról nem is beszélve, hogy Ramos pirosa után ő pótolta, mondjuk ez nem olyan, amire lehet készülni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 23:43
Az hogy lehet, hogy Modric teljesitményét észrevetted, de Iscoét nem? Érdekes... Szerintem Isco is nagyot játszott.Ami viszont embertelen volt, az Modric teljesítménye az első pillanattól az utolsóig. Mint akit felhúztak, csak ment, ment, ment, szerintem a mezőny legjobbja volt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 2., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 2., szombat 23:35
Nem lett volna, ha a védelem többi része rendesen működik, így nem egyszer keresztezett az elmaradó szélső védők helyett stb. Arról nem is beszélve, hogy Ramos pirosa után ő pótolta, mondjuk ez nem olyan, amire lehet készülni.Realista24 írta:Egy kérdés, szükség volt ma Casemiróra?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 2., szombat 23:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 2., szombat 23:31
Lucasra.Steve írta:Nem.Realista24 írta:Egy kérdés, szükség volt ma Casemiróra?
Szükség lett volna Ceballosra vagy Kovacicra?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 23:29
Nem.Realista24 írta:Egy kérdés, szükség volt ma Casemiróra?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 2., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 2., szombat 23:21
Oké értjük, de ez nem mentesít afelől, hogy hülyeségeket írj, minthogy fék. Volt rossz megoldása (kinek nincs?), de messze nem fék ő. Ma is sokat melozott és jó helyen van a labda is nála.MorataMartin írta:Joggal elvárható egy kezdőcsatártól hogy ilyen meccset eldöntsön de ez az ember nem képes rá. Fek, nulla játékos. ma se csinált semmit. Nem tehetek róla de ki nem állhatom. Már attól rosszuo vagyok ha nála a labda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 2., szombat 23:20
Ignorálom amit ír, komolytalanBerti írta:Tök jó veszekedéseid lehetnének realistaval, de még kB 2-3 hsz és ki fog bszni.MorataMartin írta:Joggal elvárható egy kezdőcsatártól hogy ilyen meccset eldöntsön de ez az ember nem képes rá. Fek, nulla játékos. ma se csinált semmit. Nem tehetek róla de ki nem állhatom. Már attól rosszuo vagyok ha nála a labda.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 2., szombat 23:19
Tök jó veszekedéseid lehetnének realistaval, de még kB 2-3 hsz és ki fog bszni.MorataMartin írta:Joggal elvárható egy kezdőcsatártól hogy ilyen meccset eldöntsön de ez az ember nem képes rá. Fek, nulla játékos. ma se csinált semmit. Nem tehetek róla de ki nem állhatom. Már attól rosszuo vagyok ha nála a labda.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 2., szombat 23:12
Mikor már Modric megállt a végén, mert letaposták a sarkáról a cipőt, de ő még rányomott egyet, hát hirtelen felugrott a vérnyomásom 200 körülire...Torquemada írta:Számomra meglepő, hogy a rohadék raúl garcía a pályán maradhatott.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 2., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. december 2., szombat 23:05
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem