http://www.goal.com/en-gb/slideshow/489 ... er?ICID=OP
Persze ebből még semmilyen következtetés nem kell levonni, egy ilyen sorrendet az év végén érdeme lenne csinálni.

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 17:45
Hosszú még a szezon, meg fogjuk kapni elégszer.De eddig nincs akkora visszangja Bale-nek, mint ahogy azt elképzelték a reálnál szerintem.
.
A probléma neve: Mourinho.De azért az hihetetlen, hogy pár ésszerűbb döntéssel mennyi időt és pénzt spórolhatott volna meg a klub és hogy mennyivel előrébb tarthatnánk már réges-rég.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 3., kedd 17:35
madridronie írta:10 éve építgetjük az "új" sikercsapatot, amely tény nem igazán szorul különösebb magyarázatra (masszív pazarlással teli időszak ez); bár abban is egyetértek, hogy talán idén állunk hozzá legközelebb! De azért az hihetetlen, hogy pár ésszerűbb döntéssel mennyi időt és pénzt spórolhatott volna meg a klub és hogy mennyivel előrébb tarthatnánk már réges-rég.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 17:24
Ja, rémlik ez is. 1,4 millió reálisnak is tűnik, viszont ehhez képest a 40 ezer szerintem harmatos.szerintem ez valamivel hitelesebbnek tunik]
HozzászólásSzerző: Chris » 2013. szeptember 3., kedd 17:13
Ez teljesen igaz, viszont ebben a 10 évben évről-évre nagyobb bevételeket tudott produkálni a klub. Ekkor vált igazán világmárkává a Real. Azt meg nehéz most eldönteni, hogy ez gazdaságilag mennyire rázta meg a klubot. Ehhez az új imidzshez hozzátartozik a pénzszórás is, ami ha nem is mindig kimondottan, de vonzza az embereket (és így a pénzt).10 éve építgetjük az "új" sikercsapatot, amely tény nem igazán szorul különösebb magyarázatra (masszív pazarlással teli időszak ez); bár abban is egyetértek, hogy talán idén állunk hozzá legközelebb! De azért az hihetetlen, hogy pár ésszerűbb döntéssel mennyi időt és pénzt spórolhatott volna meg a klub és hogy mennyivel előrébb tarthatnánk már réges-rég.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 17:00
Florentino Real Madridja: Közel egymilliárd euró 50 játékosra
Ha ehhez hozzávesszük a Ramón Calderón által kifizetett összeget is, akkor pedig 1286,2 millió eurónál járunk, 73 játékosra elköltve a XXI században.
Tegnap VanillaSky kolléga már felvetette --->sztem a keret tökéletes, persze mindig lehet jobb itt-ott
; 10 éve építgetjük az "új" sikercsapatot, amely tény nem igazán szorul különösebb magyarázatra (masszív pazarlással teli időszak ezItt az új projekt (komolyan, hányadiknál járunk?)
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. szeptember 3., kedd 16:55
először megijedtem egy kicsit ezt a rövid hírt látva:) gondoltam, korai lenne így, hogy még pályára sem lépett a realban.kedd, 15:41: Bale új szerződést kaphat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 3., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 15:59
Az, hogy hivatalos madrid bolt, az szerintem nem azt jelenti, hogy közvetlenül a madrid foglalkozik vele, valószínűbb, hogy ki van adva a működtetési jog, és csak a jutalékot kapja a madrid.Mivel ezek az eladások állítólag a madrid boltban történtek, így ezek a madrid árbevételét növelik (függetlenül hogy ebből mennyi volt az ELÁBÉ). Namármost, az 500milliós árbevételből 33% volt marketing, ami ~€160m. Teljesen irreális azt feltételezni, hogy csak és kizárólag a madrid shopban, csak és kizárólag Céró mezekből jött volna össze a komplett marketing bevétel nagy része.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 15:39
Hát ugye,a cirkusz sem működik bohóc nélkül....Más: Khediráért 40millát elutasítani... Szóhoz sem jutok! Tudtam hogy minden pénzt megér, de azért NA!
HozzászólásSzerző: Gabi-Roni7 » 2013. szeptember 3., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 15:33
Az szerintem az Adidas szemszögéből mindegy, hogy hol adják el. Ezzel csak azt akarta érzékeltetni a cikk írója, hogy már városon belül behozta az árát egy év alatt, de én ezt kétlem.Realistával értek egyet. Egy mez a hivatalos boltba €82 (legalábbis ennyi volt tavaly). 1,2m x €82 = ~€100m
Mivel ezek az eladások állítólag a madrid boltban történtek, így ezek a madrid árbevételét növelik (függetlenül hogy ebből mennyi volt az ELÁBÉ). Namármost, az 500milliós árbevételből 33% volt marketing, ami ~€160m. Teljesen irreális azt feltételezni, hogy csak és kizárólag a madrid shopban, csak és kizárólag Céró mezekből jött volna össze a komplett marketing bevétel nagy része.
A 40e sokkal reálsiabb!
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 3., kedd 15:29
Realistával értek egyet. Egy mez a hivatalos boltba €82 (legalábbis ennyi volt tavaly). 1,2m x €82 = ~€100mCS0ki írta:Nem hiszem, hogy akkora bevétel van 1-1 mezen. Nem tudom persze hogy oszlik meg az Adidas-szal a mezek utáni bevétel, de egy 100 eurós meznél nem hinném, hogy 50-nél többet kapunk mi.Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 1 év alatt bejött 80-100 millió csak CR mezéből,![]()
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 3., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 3., kedd 15:17
Vidalé a 8as, kéremJövöre Xabi távozik Modric megkapja a 14-es mezt!! Isco a 10-est!! Gündogan hogy ha érkezik ő meg a 8-ast!! Szerintem:)
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. szeptember 3., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 13:30
Stipi-stopi új avatar
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:25
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem