HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 2., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. december 2., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 2., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 2., szombat 16:31
ezt mond azoknak akik színészkednek percekig és mond azoknak a csapatoknak akik folyamatosan dördelik a játékot a szabálytalanságaikkal.Az aranykozeputat kell megtalani, nem szabad szetbaszkodni egy 90 perces meccset
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 16:22
Ezzel az erovel nem is kene jatekvezeto a palyara, eleg lenne egy hatalmas kivetiton kozolni a csapatokkal, hogy mi kovetkezik. Az aranykozeputat kell megtalani, nem szabad szetbaszkodni egy 90 perces meccset. Es nem csak a tv nezokre kell gondolni, hanem a stadionban ulokre is.BBeno írta:fülére szóltak. nem ment oda a spori megnézni. elhitte amit a szobából mondanak neki.
1-1 lehetőség meg hülyeség már bocsánat. vegyük például az övrebő féle chelsea-barcát. 4 tizi maradt el.
egy spanyol bírónál ez hatványozottan igaz. meccsenként 2-4 meccset eldöntő hibáik vannak. minimum.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 2., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 2., szombat 16:11
engem nagyon nem érdekelnek ezek a dolgok. elégszer láttam ahogy a barcát tolját a bl-ben,Pontosan ezert vesz el majd valami a futballbol.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 2., szombat 16:08
Pontosan ezert vesz el majd valami a futballbol. Ahogy ZZ is emlitette. Torekedni kell az igazsagossagra, de amerikai foci stilusban se kene nyomni. Nehez lesz majd megszokni, plane azt, hogy hosszu percek mennek majd el vele.BBeno írta:te jó ég mi volt a bayern meccsen.
1-0 nál lewa lőtt egy gólt. videobíró szól hogy várjál. kiderült hogy les. 1-0. az emiatt megítélt szabiból a indul
a hannover ulrech elkaszálja a csatárt, tizi a hannovernek.
tizit belövik de kb 40-en befutottak a tizi közben. újrarúgatta a sporti. megismételt büntetőt meg kivédte ulreich
![]()
![]()
alig várom a jövő évet. imádom hogy közel igazságos legyen egy meccs az ítéletek szempontjából.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 2., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 29., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. november 29., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 29., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 29., szerda 15:00
Fájó volt, amikor Ancelotti elverte őket mint a szart 2014-ben. Otthon.lestat írta:
Ja biztos az öreg mire Münchenbe ért elfelejtette hogy kell menedzselni egy csapatot.![]()
Elérték hogy kirugják örüljenek..minek kell még rugdosni a földön fekvőbe?
Mondjuk ezek Pep alatt is sirtak, semmi nemjó nekik ha nem német.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 29., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 29., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 28., kedd 10:52
Inkább ő akart minket. Ha egy kicsit is érdeklődtek volna iránta Perezék, már rég itt lenne.rashidm írta:Nem is értem, miért akartuk korábban. Kb olyan mint Lewa esete 3-4 éve. Lőtt nekünk 4 gólt és már Péreznek csorgott a nyála. De a mi rendszerünkbe nem passzolna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 28., kedd 10:29
nzooli93 írta:Jaaa auba szerintem se nagy eresztes. Fonntos meccsen sokszor azert nem nyert a borussia mert o kihagyott vagy 4-5 ajtoablakot. O is a sebbesegbol el leginkabb, kiugratasokra hasznalhato a legjobban..nem veletlen szerintem, hogs meg mindig a darazsoknal van. Egy milanba jo lesz majd
Lewa mondjuk azért jóval jobb csatár, mint Aube.rashidm írta:Nem is értem, miért akartuk korábban. Kb olyan mint Lewa esete 3-4 éve. Lőtt nekünk 4 gólt és már Péreznek csorgott a nyála. De a mi rendszerünkbe nem passzolna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 28., kedd 9:35
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem