HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 4., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 4., szerda 6:47
Benzemávol kreatívabb lenne, és ahogy mocsok is írja, ott is meglenne a sok helyváltoztatás.Banán írta:ez a felállás a sok helyváltoztatás miatt tetszene, hatalmas kreativitás mellett..
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 3., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 20:18
azt hiszem ha benzema játszik di maria helyett, akkor se lesz kevesebb a helyváltoztatás.Banán írta:ez a felállás a sok helyváltoztatás miatt tetszene
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 3., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 20:00
szerencsére semmi, mert benzema alapember.Ennek szerintetek mennyi realitása van?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 19:55
Nem hiszem, hogy jövőhéten sokat fog játszani. Rendbe kell még hozni, aztán hajrá. Szerintem kap 20 percet kezdésnek.wZoLee7 írta:mostmár csak látni akarom Bale mit tud
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 3., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 3., kedd 19:21
eddig a pillanatig azt hittem most szombaton meccs, én meg melózokhehe írta:Nem tudom, hogy birom ki jövőhét szombatig![]()
pont így vok![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 18:40
Valahogy így gondolom én is. Az a valaki nálam Xabi lenne.sonic írta:Konnyen lehet, en se azert irtam fel igy a hat kozeppalyast mert az elso emberek lesznek a kezdok a masodikak meg a cserek, hanem mert kb igy alakulnak ki a "parok" a kozeppalyan (hasonlo profilu jatekosok). Egyebkent en a xabi-modric-isco harmast preferalnam igy latatlanban, kemenyebb ellenfelek ellen meg valamelyikuk helyett Casemiro/khedira.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 18:35
Konnyen lehet, en se azert irtam fel igy a hat kozeppalyast mert az elso emberek lesznek a kezdok a masodikak meg a cserek, hanem mert kb igy alakulnak ki a "parok" a kozeppalyan (hasonlo profilu jatekosok). Egyebkent en a xabi-modric-isco harmast preferalnam igy latatlanban, kemenyebb ellenfelek ellen meg valamelyikuk helyett Casemiro/khedira.RealRaúl77 írta:Szerintem ők ketten együtt szerepelnek majd.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 3., kedd 18:27
Télen, legkésőbb jövő nyáron lesz Suarez vagy nem lesz Suarez?sonic írta:Illetve en Moratat is elengedtem volna kolcsonbe vagy opcioval, es a helyere hoztam volna valakit Benzema melle aki jobban illene a puzzle-ba.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 18:10
Szerintem ők ketten együtt szerepelnek majd. Túl nagy luxus lenne egyiküket padoztatni. (persze pihentetés, rotálást most nem tekintve, szóval a "gála11"-et nézve ).sonic írta:Modric/Isco
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 13:57
Nem tudom, hogy birom ki jövőhét szombatig
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 12:17
ez tény. egy igazi góltermelő gép lett, de még így is képes fineszes megoldásokra. szóval ha egy csapat kezdőjében olyan játékosok vannak, mint Modric, Isco (amennyiben tartja a szintet), CR, Bale, Benzema, Marcelo ott nem hiszem, hogy aggódni kellene a szép játékért. Való igaz, hogy CR játéka leegyszerűsödött és szerintem Bale sem egy kimondott labdazsonglőr, de mindketten képesek kombinatív játékra. Én is azt gondolom mint hehe, az erőfoci és a szép játék között leszünk. Lesznek szépen felépített támadások és kontrák is.valószínű tudna ő úgy játszani ahogy szeretnénk sokan, csak nem akar. Olyan szinten leegyszerűsödött a játéka mint egy faék.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem