HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 13:23
ingyen szokták cserélni, sztem most is ez lesz.Realista24 írta:AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? (nem szó szerint értem) A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.Akk a 10-es és a 8-as mez szabad marad v. a tegnapi hír szerint meg fogja kapni Isco és Modric?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 13:21
Kőkemény üzlet ez; vegyél még egyet vagy jövőre egy másikat (gondolja magában Perez)!De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 13:20
Hát ez benne van a pakliban...Ezért nem szabad nyáron venni számos meztRealista24 írta:AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.Akk a 10-es és a 8-as mez szabad marad v. a tegnapi hír szerint meg fogja kapni Isco és Modric?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 13:14
AS is átvette a Canal+ hírét. De elég nagy parasztság lenne azért valljuk be, mert aki örömmel kiadott 100 eurót egy Isco mezért, az most dobja el? (nem szó szerint értem) A klub helyében cserélném egy minimális összegért cserébe.Akk a 10-es és a 8-as mez szabad marad v. a tegnapi hír szerint meg fogja kapni Isco és Modric?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 13:14
Én is így gondoltam,csak nem írtam oda.De szerintem jó irányba haladunk,még az egyszem Benzemat se látom vészesnek,Morata ugyan szerintem se az a szint,de Jesében én nagyon látom azt a pluszt,hiába nem bizonyított mèg a nagyoknál...Nem is kell tökéletes, csak az arra való törekvés és ahhoz leginkább közelítő --> lsd. Bayern München, ahogy Te is írod.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 12:44
Az igazolások és az eddigiek szerintem ebbe az irányba mutattak alapesetbenKözéppályán még mindig nem tudom mi a hosszú távú terv igazából.
Szerintem maguk a szakmai stáb tagjai sem; ez is bőven közrejátszott abban, hogy az előzetesen feketelistára került Di María helyett végül Özilről mondtak le és a fiatal spanyol már is megkapja a 10-es mezt.Isco is eddig több, mint meggyőző, én nem vártam tőle ilyen eredményes játékot, persze nem biztos, hogy hozni fogja ezt egész évben...
Csupán erről szól néhányunk aggodalma is.Leginkább attól tartanék, ha Modric-Isco kettős kiesne...Azt nehezen tudnánk megoldani.
Nem is kell tökéletes, csak az arra való törekvés és ahhoz leginkább közelítő --> lsd. Bayern München, ahogy Te is írod.,mert egyrészt egy drága játékost nem vesznek padra,másrészt olyan hogy tökéletes,nem létezik...
Adom, la.is az ide szezonra mindenképp!Remélem Ronaldo szerződésmizériája lezárul most már,s akkor sztm rendben vagyunk....
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 3., kedd 12:12
azok a játékosok, akik csapat nélkül vannak, tárgyalhatnak az átigazolási szezon lejárta után is.___Samy___ írta:adán most akkor csapat nélkül maradt?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 12:07
Nem hiszem, hogy akkora bevétel van 1-1 mezen. Nem tudom persze hogy oszlik meg az Adidas-szal a mezek utáni bevétel, de egy 100 eurós meznél nem hinném, hogy 50-nél többet kapunk mi.Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 1 év alatt bejött 80-100 millió csak CR mezéből,
Én se vagyok a tág keret híve. Persze ehhez az kell, hogy ne legyenek sérülékenyek az emberek, és ha lehet néhányan több poszton is bevethetőek legyenek.nem értek egyet, persze vmilyen szempontból jó a 22 fős fullos keret, minden posztra két hasonló tudású arc, de egyszerűen az pazarlás és nem jön ki a padon ülők formahanyatlása miatt ez a minőségbeli többlet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 11:57
még a végén kiderül, hogy benzema beleszarok attitűdje is özil hibájaBenzema (instagram) Özilről: "Hiányozni fogsz, legjobb barát. Köszönök mindent..."
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. szeptember 3., kedd 11:54
Szerintem is jó lesz a cseresor,de ha mégsem akkor már a télen is hozhatjuk Suarezt :ĐJim írta:sztem a cseresor is tökéletes
így Morata és Jesé és fog lehetőséget kapni
aztán 1 év múlva kiderül, hogy mennyi van bennük
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 3., kedd 11:50
most egyet értünk. felesleges annyi játékos, ha a padra sem férnek be, és azok akik a padon ülnek több helyen is bevethetőek. Jesé be fog válni, nem is kell majd csatárt venni, Morata is jó csere lesz. DM-ről nem is beszélve, ha nyomni fogja még kezdő is lehet nem egyszer. Meccsek előtt legalább nem kell azt olvasni, hogy jajj egy nagy név még a padra se fért lehehe írta:nem értek egyet, persze vmilyen szempontból jó a 22 fős fullos keret, minden posztra két hasonló tudású arc, de egyszerűen az pazarlás és nem jön ki a padon ülők formahanyatlása miatt ez a minőségbeli többlet.A kezdőnk bivaly, de a cseresor hagy kívánnivalót maga után bőven. Kázmér, Illara, Morata, Jesé egyikük sem bizonyított még semmit, és ha valaki kiesik, bizony ők fognak beszállni. Ráadásul top vkp-t még mindig nem vettünk. Nincs Isconak és Benzemának minőségi helyettese, magyarul ennek a két játékosnak meg kell úsznia a szezont sérülés nélkül.
inkább a kezdő legyen odabaszós - ami az is - és legyen meg az a 4-5-6 állandó cserejátékos, akik tudják a helyüket, akár a kezdőbe is beférnek hébe-hóba, és keményen hajtanak, amikor lehetőséget kapnak, mert madridisták és/vagy fiatalok.
jesének így hatalmas lehetősége van, a támadórész bármelyik részében használható, ezért rimánkodott már évek óta a madridizmus, nem? vagy nem tartjátok elég jónak? nem bíztok benne?
dm ugyanígy hol kezdő, hol csere lehet, aki lendületet adhat.
a támadással - ha feltoljuk a védekezést, emiatt klasszikus csatárra se lesz mindig szükség - nem lesz gond. tele vagyunk kreatív játékossal.
a kp-ra van 4-5 szintén korrekt arc, egész évre mindenki pont elég sokat fog játszani, így nem lesz elégedetlenkedés, formahanyatlás.
sztem a keret tökéletes, persze mindig lehet jobb itt-ott, de én végre úgy nézem ezt a szezont, hogy boldog vagyok.
és ez sokat számít.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 3., kedd 11:44
Mi is elkezdjük a Barca-féle számolgatást, hogy Bale csak 40be került,mert Özil 50ért ment? Özil fizetését is vonjuk már le az árból, ha lehethehe írta:azért perec a végén csak átbaszta a a kopasz spurs-ös zsidót ezzel, hogy bale 40-vmennyibe fájt csak nekünk, mert özilt eladta a legnagyobb riválisuknak![]()
a legnagyobb maffiózó, nemhiába puszipajtás a milannal
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 3., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 11:35
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem