FIFA
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: FIFA
FUT Champsnél az mitől van hha maxon van a jel meccs előtt, akkor is rendre beszaggat többször is.
Kurva idegesítő, mert belassul hirtelen és amit ott nyomtál azt csinálja fixen 2-3 mp-ig.
PS4-Wifi
Kurva idegesítő, mert belassul hirtelen és amit ott nyomtál azt csinálja fixen 2-3 mp-ig.

PS4-Wifi
ZIDANE
- mocsok
amúgy ha valaki pcn nyomja, felvehetne, aztán elgyepálhatna.
mocsok17 néven megtalál elvileg.
szivesebben sbczem el az összeset
mocsok17 néven megtalál elvileg.
hát eddig még mindig sajnáltam rá.Demes írta:Szerintem egyáltalán nem éri meg, de poén szóval néha megéri tolni ha van rá pénzed
szivesebben sbczem el az összeset

Szerintem egyáltalán nem éri meg, de poén szóval néha megéri tolni ha van rá pénzedmocsok írta: a draft szerintetek megéri?
valamikor ki kéne próbálnom azt is.

- mocsok
nekem most lett új csapatom, nem is nagyon érzem még velük a dolgokat. ki is estem a másodosztályból.
jelenleg:
navas
bellerin(nemsoká walker)-nacho-varane-marcelo
case
gündi-isco
herrera
gabriel jesus-rashford
gabriel jesus god.
isco eddig visszaesés kovához képest nekem.
padom meg egyáltalán nincs.
de ahhoz hogy megérje elitenek kell lenni, vagy gold 3-nak minimum.
és nincs annyi időm játszani hogy beleférjen az hogy napi négy meccset kötelezően (hétvégén még többet), és nem is élvezem annyira az offline módot.
a draft szerintetek megéri?
jelenleg:
navas
bellerin(nemsoká walker)-nacho-varane-marcelo
case
gündi-isco
herrera
gabriel jesus-rashford
gabriel jesus god.
isco eddig visszaesés kovához képest nekem.
padom meg egyáltalán nincs.
igen, én is ezt csináltam.minden héten a squad battlesbe probálok elérni jó teljesítményt abból kapok elég jó kis packokat.
de ahhoz hogy megérje elitenek kell lenni, vagy gold 3-nak minimum.
és nincs annyi időm játszani hogy beleférjen az hogy napi négy meccset kötelezően (hétvégén még többet), és nem is élvezem annyira az offline módot.
a draft szerintetek megéri?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Az én ide FUT csapatom:
Llorris-Carvajal-Laporte-Varane- Marcelo-Casemiro- Modric-Kroos- Isco-Kane-Jesus
Pad: Hart-Sergi Roberto-Barzagli-Nacho- specko T. Hernandez-Sneiderlin-Koke- Ultimate scream Ribery-Asensio-Morata-Martial (meg Kova+ Callejon)
Igazából elég pofás kis csapatot tudtam létrehozni anélkül hogy plusz igazi pénzt injektálnék a játékba (na jó Ronaldo Editiont vettem amivel ugye jár 20 hétig minden héten egy pack
) minden héten a squad battlesbe probálok elérni jó teljesítményt abból kapok elég jó kis packokat. Cél természetesen egy Ronaldo Ramos páros illetve nem tudom még csatárba valaki Ronaldo mellé (mondjuk az öreg Icon Ronaldo
)
Llorris-Carvajal-Laporte-Varane- Marcelo-Casemiro- Modric-Kroos- Isco-Kane-Jesus
Pad: Hart-Sergi Roberto-Barzagli-Nacho- specko T. Hernandez-Sneiderlin-Koke- Ultimate scream Ribery-Asensio-Morata-Martial (meg Kova+ Callejon)
Igazából elég pofás kis csapatot tudtam létrehozni anélkül hogy plusz igazi pénzt injektálnék a játékba (na jó Ronaldo Editiont vettem amivel ugye jár 20 hétig minden héten egy pack

- mocsok
Koszonomdonor írta:Ez mindig változik. Általában 2 kvali van 1 héten, az egyik megkötés nélkül a másiknál szokott lenni általában valami megkötés.mocsok írta:Sose jatszottam meg wlt. Most akartam kvalifikalni. Tenyleg csak egy nemzetiségű csapattal lehet lenyomni a knockoutot?
kodo:
Jól indult, de jól elcseszték.
Én is így gondolom. Már bánom hogy ezért pénzt adtam ki. Bár nekem már amikor megjelent is voltak kétségeim, de most már tényleg szembetűnő az egész.
Kalap fos.kodo írta:Mi a véleményetek amugy az idei játékról?
Kijött a játék, rohadt jó volt, rohadtul élveztem és az EA szánt szándékkal elbaszta a játékot, ahogy jöttek az updatek, frissítêsek.
Lett egy FIFA 17 2.0 belőle...
És az benne a félelmetes, hogy totál direkt cseszték el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha jól vettem észre akkor nem variálja át a mezszámokat ha nincs játékosmozgás a klubban.Szóval majd akkor állitsd be a mezszámokat ha már nem tervezel többet kereskedni vagy packokat nyitnipheco írta:FUT-nál nektek is mindig átvariálja a mezszámokat? Beállítom faszán, aztán két meccsel később a csatáron 2-es van, kapuson meg 8-as, rohadt idegesítő.

Amúgy pc-n mekkora crash várható pénteken? Legalábbis Cr-messi ára mennyire fog beesni? Sírok amikor látom,hogy konzolon mennyibe kerülnek...
1.6-7millio ps4en Cr pc-n meg 2.5-3 millio...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
pheco írta:FUT-nál nektek is mindig átvariálja a mezszámokat? Beállítom faszán, aztán két meccsel később a csatáron 2-es van, kapuson meg 8-as, rohadt idegesítő.
Nalam is ez van.
Nem is bajlodok vele mar
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
FUT-nál nektek is mindig átvariálja a mezszámokat? Beállítom faszán, aztán két meccsel később a csatáron 2-es van, kapuson meg 8-as, rohadt idegesítő.
Ez mindig változik. Általában 2 kvali van 1 héten, az egyik megkötés nélkül a másiknál szokott lenni általában valami megkötés.mocsok írta:Sose jatszottam meg wlt. Most akartam kvalifikalni. Tenyleg csak egy nemzetiségű csapattal lehet lenyomni a knockoutot?
kodo:
Jól indult, de jól elcseszték.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Mi a véleményetek amugy az idei játékról?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Origin accountot játékostól adott már el valaki? Ha igen adhatna tippeket

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
IgenÚszómester írta:Gold3 lettem mult heten. De még azt irja hogy nem vagyok kvalifikálva, jól gondolom hogy a csütörtöki rewarrdal érkezik a kvalim is?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gold3 lettem mult heten. De még azt irja hogy nem vagyok kvalifikálva, jól gondolom hogy a csütörtöki rewarrdal érkezik a kvalim is?
Valószínűleg az előző WLben meg lett neki a Gold3+, így automatikusan kvalifikálta magát a kövi WLre, csak vmiért nekiállt játszani a WL selejtezoben.realistahuni írta:FUT Championsba szoktatok indulni?
Tegnap este eljutottam nagy nehezen a kvalifikáció döntőbe, az ellenfél sokkal jobban játszott nálam, de a kölcsön Henry-Ronaldo duóval 2-1-re valahogy tartottam magam a végéig, aztán a gyerek akarattal két öngólt lőtt és így átadta gyakorlatilag a helyét.![]()
Régóta fifázok de ilyent még nem láttam.