Obi-Wan.Remy írta:Tolom a Star Warsokat, mert kedden már jön a 8. rész. Előzményből ez a 2. rész évről évre rosszabb lesz.3. viszont fasza, főleg az átállástól kezdve.
Lukács mit láthatott Hayden Christensenben?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 6., szerda 21:15
Obi-Wan.Remy írta:Tolom a Star Warsokat, mert kedden már jön a 8. rész. Előzményből ez a 2. rész évről évre rosszabb lesz.3. viszont fasza, főleg az átállástól kezdve.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. december 6., szerda 11:44
nem, teljesen más szerintem. de pont írni akartam hogy az is egy nagyon jó börtönös film. meg van még a Starred Up, ha még valaki nem látta.doncsontos írta: ez nem ugyanaz kb mint a Felon(Az Elítélt)?

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 6., szerda 10:09
ez nem ugyanaz kb mint a Felon(Az Elítélt)?Realista24 írta:Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
R24, ha a Brawl nezheto volt, akkor tegyel ezzel is egy probat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 6., szerda 0:23
gyenge nyócasH.E.H.E. írta:dunkirk
10/10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 6., szerda 0:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 4., hétfő 22:13
Azt hittem azt írod: ez jobban is tetszett, pedig te ajánlottad.Realista24 írta:Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 4., hétfő 21:34
Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 3., vasárnap 3:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 2., szombat 23:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 1., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 1., péntek 13:54
Értem én, de ezekből mindennél több vanBerti írta:Nem lehet csak művészfilmeket gyártani, ezt is meglehet érteni. Kellenek ezek is.Realista24 írta:Ezek a "filmek"... sírok baccameg
Engem például teljesen hidegen hagynak az akció és a horror filmek, plusz fast and furious meg az ilyen lófaszok, de mivel szeretem a képregényeket, ilyenkor lebutitom magam és sodródok.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 1., péntek 13:51
Nem lehet csak művészfilmeket gyártani, ezt is meglehet érteni. Kellenek ezek is.Realista24 írta:Ezek a "filmek"... sírok baccameg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 1., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 1., péntek 13:31
15 után mi történt? Rostszegény táplálkozásra ítélték a galaxis urát?Berti írta:Biztos nem ez a ruha fog maradni 2 filmen keresztül. Maga az arca, hogy most lett a leg "emberibb" és kidolgozottabb, nekem az tetszik.P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
időközben ericco leírja ugyan ezt
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 1., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 1., péntek 13:26
Biztos nem ez a ruha fog maradni 2 filmen keresztül. Maga az arca, hogy most lett a leg "emberibb" és kidolgozottabb, nekem az tetszik.P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 1., péntek 13:23
Az előzetes kizárja, hogy felveszi a harci páncélját is majd?P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 1., péntek 13:22
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem