De amúgy mi ezzel a gond?Kerlon írta:Globe év csapata jelöltjei : RM, Monaco, MU. MU.![]()
Ott a BL győztes, az Uefa győztes, meg az év meglepetéscsapata. Szerintem korrekt, a győztes meg nem lehetne kérdés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 1., péntek 10:29
De amúgy mi ezzel a gond?Kerlon írta:Globe év csapata jelöltjei : RM, Monaco, MU. MU.![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 1., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 1., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 1., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 1., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. december 1., péntek 8:47
Valahogy kárpótolni kell Mou-t, ha már akkora csalódás érteKerlon írta:Globe év csapata jelöltjei : RM, Monaco, MU. MU.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 1., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 1., péntek 8:26
Ahogy írod, Carvajal helyett ott van Nacho, ha kell. Vallejoban sokkal több van, mint Achrafban. Ez látszik néhány meccs után, őt kellene nyomatni, amikor lehetőség van rá.Santi írta:A 3 kapus minden keretben alap. Mert valamelyik megsérül (lásd Navas), akkor Casilla a kezdő és kell a 3., hogy a padra is letudjanak ültetni egy kapust, ha meccsen megsérülne Kiko egy ütközésben vagy valami és cserélni kell legyen kit hozni. Persze ez extrém ritka eset.
Hakimi Carvajal tehermentesítésére kell a keretbe, mert úgytűnik nem 100%-os a spanyol még és klubvb kezdetéig még történhet sokminden, bár személy szerint ha nem Carvajal, akkor én szívesebben nézem ott Nachot jelenleg, de ez klubVB, nem nagy téma, Archrafé is lehet a jobb oldal.
Llorrente helyett mehetett volna Vallejo, ezzel egyet értek. Középen úgytűnik Kovával végre egészséges lesz mindenki, Llorrente sokadik számú opció lehet csak.
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. december 1., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. november 30., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 30., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. november 30., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 30., csütörtök 17:33
én llorentét hagytam volna otthon.Csóró Vallejó. Sokkal inkább a keret tagja, mint Moha vagy Achraf.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 30., csütörtök 17:23
Mondtam már, hogy csóró Ronaldonak csak chironra van pénze, Mohának meg sofőrre.Realista24 írta:Ja, csóri Mohának még kocsija sincsen, úgy vitték vasárnap és hétfőn is egy skoda superb-vel edzésrepheco írta:Harmadik kapus helyett mehetne Vallejo, főleg, hogy nem is a kis ZZ a harmadik kapus.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 30., csütörtök 17:13
Ja, csóri Mohának még kocsija sincsen, úgy vitték vasárnap és hétfőn is egy skoda superb-vel edzésrepheco írta:Harmadik kapus helyett mehetne Vallejo, főleg, hogy nem is a kis ZZ a harmadik kapus.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 30., csütörtök 17:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 30., csütörtök 17:09
Hivatalosan nem vesz részt a tornán, így gondolom nem.___Samy___ írta:Most ez azt jelenti, hogy ha megnyerjük, akkor ő nem kap érmet?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 30., csütörtök 16:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 30., csütörtök 15:47
Achraf mondjuk pont kimaradhatott volna, a három kapust sem érzem indokoltnak, Bale meg úgyis lesérülSanti írta:23-as keretet kellett leadni úgylátom, egyszerűen nem fért be. Nem is látom hova férhetne, max Lucas vagy Llorente helyett, mert középpályásokból kicsit túltengés van, de akkor meg az lenne, hogy "wtf miért maradt ki Llorente".
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 30., csütörtök 15:37
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem