R24, ha a Brawl nezheto volt, akkor tegyel ezzel is egy probat.
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bazz.
Hehe nem is mondtad, hogy foszerepet kaptal a Brazilok c. filmben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért ez a Marvel/Disney projekt több szempotból is mérföldkő, már csak azért is kíváncsi vagyok, hogyan fejezik majd be. Ezen kívül jogosak is a kritikák, de ebben az egy esetben én is elnézem magamnak, hogy néhanapján pénzt adok érte.
Az pedig tényleg szomorú, hogy a filmgyártás csupán a pénz miatt egyre kevesebbszer tesz le az asztalra pl. Bast of No Nation szintű kellemes meglepetéseket.
Az pedig tényleg szomorú, hogy a filmgyártás csupán a pénz miatt egyre kevesebbszer tesz le az asztalra pl. Bast of No Nation szintű kellemes meglepetéseket.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem én, de ezekből mindennél több vanBerti írta:Nem lehet csak művészfilmeket gyártani, ezt is meglehet érteni. Kellenek ezek is.Realista24 írta:Ezek a "filmek"... sírok baccameg
Engem például teljesen hidegen hagynak az akció és a horror filmek, plusz fast and furious meg az ilyen lófaszok, de mivel szeretem a képregényeket, ilyenkor lebutitom magam és sodródok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem lehet csak művészfilmeket gyártani, ezt is meglehet érteni. Kellenek ezek is.Realista24 írta:Ezek a "filmek"... sírok baccameg
Engem például teljesen hidegen hagynak az akció és a horror filmek, plusz fast and furious meg az ilyen lófaszok, de mivel szeretem a képregényeket, ilyenkor lebutitom magam és sodródok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek a "filmek"... sírok baccameg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
15 után mi történt? Rostszegény táplálkozásra ítélték a galaxis urát?Berti írta:Biztos nem ez a ruha fog maradni 2 filmen keresztül. Maga az arca, hogy most lett a leg "emberibb" és kidolgozottabb, nekem az tetszik.P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
időközben ericco leírja ugyan ezt
Nem illik.
- P. Krisz
Ezt Joe Russo nyilatkozta Thanos ruházatáról,
“[Thanos] has a more casual approach in this film, and it’s very philosophical for him. It’s part of his character definition. It’s a spiritual journey for him to collect the Stones, and one with which he doesn’t need armor. Once he starts acquiring the Stones, he doesn’t need armor in the same way he did when he was a war lord. It’s a very symbolic costume.”
Nekem is bejön arca, a ruhával van bajom.
“[Thanos] has a more casual approach in this film, and it’s very philosophical for him. It’s part of his character definition. It’s a spiritual journey for him to collect the Stones, and one with which he doesn’t need armor. Once he starts acquiring the Stones, he doesn’t need armor in the same way he did when he was a war lord. It’s a very symbolic costume.”
Nekem is bejön arca, a ruhával van bajom.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Biztos nem ez a ruha fog maradni 2 filmen keresztül. Maga az arca, hogy most lett a leg "emberibb" és kidolgozottabb, nekem az tetszik.P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
időközben ericco leírja ugyan ezt
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem is bejön, hogy adtak neki egy picit humanoidabb arcot. A full CGI jobb lett volna? Így Brolin játéka is jobban átjön majd, ami nem akkora baj.
Az előzetes kizárja, hogy felveszi a harci páncélját is majd?P. Krisz írta:Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
Merci Zizou!
- P. Krisz
Amikor full armorban volt akkor fenyegető volt a kinézete. Ebben az izompólóban olyan meh.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Wat?
Eddig volt Thanos full béna, épp hogy most mutat valahogy.
Tipikus nemerreszámítottam szóval belekötök effektus, ami körülötte megy.
Eddig volt Thanos full béna, épp hogy most mutat valahogy.
Tipikus nemerreszámítottam szóval belekötök effektus, ami körülötte megy.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Jó gagyin néz ki. Mondjuk a belépője tetszett Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghogy kinyirta? Víziót.Remy írta:Thanooooos.
Szerintem is béna.
Régi aftercredit scenekben sokkal vagányabb volt.
Remélem megváltoztatják, egész net üti szóval van rajtuk nyomás.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megnéztem.soadroli írta:Brawl in Cell Block 99
hát ez kurvajó volt. Vince Vaughn egy állat, óriásit játszott. nem is tudom hirtelen mit írjak róla, itt egy kritika. ajánlom mindenkinek, nem tudom hogy láttam-e jobb filmet idén.
Az alapötlet bár sablonos, de egész jó, régen volt ilyen témájú film, legalábbis nem emlékszem rá.
Viszont a kivitelezés számomra gyenge lett. Egynek elment, nem volt rossz, de újra biztos nem nézném meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
semmi reszkessetek betörők nincs benne szerintem, nehany easter eggen kivul. total mas film. olyan igazi wtf kategora. nekem mondjuk bejott.
temanal maradva, a the babysitter is jo lett.
temanal maradva, a the babysitter is jo lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Better Watch Out a tékákban.
Reszkessetek, betörők! - Horror edition
Nagyon tetszett..sok helyzetben a reszkessetek betörőket idézi meg, de horrorba/thrillerbe atültetve, jó adag fekete humorral, és persze mindezt karácsonykor..spoiler nélkül nem igen lehet írni róla,mert folyton akadnak benne újabb és újabb dolgok,amik lendítik előrébb a sztorit. nagyon élveztem.
Lecsupaszítva a tartalma:
A 12 éves kisfiú (Levi Miller) és a bébiszitter (Olivia DeJonge) egyedül vannak otthon, amikor betörnek hozzájuk. Csakhogy a fiú észjárása nem éppen átlagos, így a történések furcsa fordulatot vesznek.
A színészek is jók voltak, főleg a Levi Miller. Bár neki nagyon hálás is volt a szerep hozzá ,hogy élvezze minden percét
Nézzétek! Karácsonyi hangulatba hoz garantáltan
Reszkessetek, betörők! - Horror edition
Nagyon tetszett..sok helyzetben a reszkessetek betörőket idézi meg, de horrorba/thrillerbe atültetve, jó adag fekete humorral, és persze mindezt karácsonykor..spoiler nélkül nem igen lehet írni róla,mert folyton akadnak benne újabb és újabb dolgok,amik lendítik előrébb a sztorit. nagyon élveztem.
Lecsupaszítva a tartalma:
A 12 éves kisfiú (Levi Miller) és a bébiszitter (Olivia DeJonge) egyedül vannak otthon, amikor betörnek hozzájuk. Csakhogy a fiú észjárása nem éppen átlagos, így a történések furcsa fordulatot vesznek.
A színészek is jók voltak, főleg a Levi Miller. Bár neki nagyon hálás is volt a szerep hozzá ,hogy élvezze minden percét
Nézzétek! Karácsonyi hangulatba hoz garantáltan
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egy intergalaktikus halhatatlan lény a földre jön, hogy összeszedjen 6 végtelen erejű követ és megölje a földön lévő mutánsokból, robotokból és idegen isetenekből összeverbuvált csapatot? és mindezt élvezi? én nem látom, hogy ebben hol lenne a baromság.Faust írta:Mert egy kurvanagy baromság?Csabi írta:én jobbra számítottam. nem állt fel a szőr a hátamon
Mert egy kurvanagy baromság?Csabi írta:én jobbra számítottam. nem állt fel a szőr a hátamon