HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 29., szerda 14:40
A Castillát csak azért hoztam fel, mert kicsit képet kaphattunk arról a tegnapiak alapján, hogy kb. hol tartunk. Hát, túl a csúcson. Nem tudom, innen ki lesz a jövő reménysége, Hakimi meg egy-két srác talán, de amúgy nagyon vérszegény. A "fénykorban", Alberto Toril (szerintem az ifit ő vezette a legjobban, és igen, ZZnél is jobban) kezei alatt olyan srácok focizgattak 2011-12ben, akik vihették vagy vitték is valamire az élvonalban. Teljesség igénye nélkül Jesús, Carvajal, Nacho, Jesé, Morata, Joselu, Cheryshev, Lucas V., Yánez, Juanfran (a Deporos), következő évben plusz mondjuk Mosquera, Borja (Girona) vagy az ismerősen csengő nevű brazil Carlos Henrique José Francisco Venencio Casimiro. Öröm volt nézni a Castilla meccseit is, most meg az A csapat is csak azért nem bealvós, mert kiélezett a végéig, bárki ellen.
Tudom, hogy lehet igazolni, de jó lenne, ha ilyen bázis lenne a hátunk mögött, ez most nincs szerintem. Reméljük, hogy a legfiatalabbakból kicsit többet lehet majd kihozni, mert ez a mostani Castilla vérszegény. Ahhoz is kevés, hogy bevételt termeljen, ahhoz meg végképp, hogy Carvajal szintű világklasszisokat, vagy pl. Nacho, Morata szerű, élmezőnyt képviselő emberkéket tudjon felmutatni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)