Csak kár, hogy szar...

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. november 28., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 28., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 28., kedd 22:27
a végefele maximum. az első 30 percben sorra adta el a labdákat amikből indultak.kodo írta:azt hogy? Pont forditva. Kova gyenge(bár meccshiányos erősen), Ceba egyedül aki értékelhető.RaúlCF írta:Ceballos is borzalmas kb emberhez nem ment még labdája. Kova meg Borja tolja eddig értékelhetően
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 28., kedd 22:25
Így van.rashidm írta:Pluszban 2 most jött vissza sérülésből, egy meg be fog állni...sajnos. Győzzünk, én mást nem várok.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 28., kedd 22:23
Sokat nem. 1-2 gólt és a sérültek játszatását. Még ezt se kaptuk jelenleg. A másodikban egy húsz perc foci csak kellene.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 28., kedd 22:21
azt hogy? Pont forditva. Kova gyenge(bár meccshiányos erősen), Ceba egyedül aki értékelhető.RaúlCF írta:Ceballos is borzalmas kb emberhez nem ment még labdája. Kova meg Borja tolja eddig értékelhetően
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 28., kedd 22:20
Pluszban 2 most jött vissza sérülésből, egy meg be fog állni...sajnos. Győzzünk, én mást nem várok.babaking írta:Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. november 28., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. november 28., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. november 28., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: Chopin » 2017. november 28., kedd 22:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 28., kedd 22:14
Bappe a PSG-ben fog ülni a padon, majd lesérül..H.E.H.E. írta:jön cicinho brazilliábólJovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.
elül meg nyilván bappe nem kérdés.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 28., kedd 22:14
Ne aggódj a vadlo még a padon...sonic írta:Nemerdemes bantani Navast. Benezte de ez elofordul. Az nagyobb gaz hogy egy felidot lehozunk egy harmadosztalyu csapat ellen hazai palyan komoly helyzet nelkul.
Ciki..
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 28., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 28., kedd 22:09
RaúlCF írta:beszopatta de ha a másik kezével is odanyúl ez egy semmi lett volna. ehelyett egy kézzel pattogott. szokásos Navas akrobatikus hülyeség amikor nincs rá szükség. de hát ilyen volt ilyen is lesz jó is hogy visszajön de ez akkor is hülyeség volt tőle.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 28., kedd 22:09
Jelen állapotunkban azonnal aláirnám, ha felkínálná a Mindenható hogy kupabol kiesunk de a többit nyerjük. Gondolkodás nélkül.Steve írta:nem tudom mit lehet erre mondani..
majd idővel ha kiesünk az x kör után elmondjuk, hogy a kupa nem számít, szóval jobb is így..
Mondjuk ha jön egy bl/bajnokság akkor lexarom a kupát.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 28., kedd 22:08
jön cicinho brazilliábólJovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 28., kedd 22:07
Jovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.realistahuni írta:Hakimi szörnyen gyenge, pedig ígéretesebbnek indult. Remélem Carvajal bírni fogja mert cserének is kevés a srác.
Lehetett zavaro korulmeny, de kozepre ment es Navas egy kezzel akarta a labdat boxolni.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 28., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 28., kedd 22:05
beszopatta de ha a másik kezével is odanyúl ez egy semmi lett volna. ehelyett egy kézzel pattogott. szokásos Navas akrobatikus hülyeség amikor nincs rá szükség. de hát ilyen volt ilyen is lesz jó is hogy visszajön de ez akkor is hülyeség volt tőle.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem