Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Azért ez nagyon gyenge...
Zidane helyében annyit mondanék a szünetben, hogy ha ma aki nem hoz extrát, annak jövőre csapata lesz a mai ellenfél...
Nincs is több hozzafuzni valom. Megyek aludni
Zidane helyében annyit mondanék a szünetben, hogy ha ma aki nem hoz extrát, annak jövőre csapata lesz a mai ellenfél...
Nincs is több hozzafuzni valom. Megyek aludni
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azert ez rohadt gyenge...
Nem ebbol a meccsbol kiindulva, de ha nem nyernenk semmit (klub vb-n kivul plusz 2 kupa ugye a nyaron), akkor nem tudom marad(hat)na-e zidane.
Nem ebbol a meccsbol kiindulva, de ha nem nyernenk semmit (klub vb-n kivul plusz 2 kupa ugye a nyaron), akkor nem tudom marad(hat)na-e zidane.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom mit vártatok. A cserék játszanak a castillaval. Kos túlzással 10 percet nem edzettek még együtt, persze, hogy pontatlanok vagyunk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
- Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid
Onnan illik kaput eltalálni Ceballos.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bappe a PSG-ben fog ülni a padon, majd lesérül..H.E.H.E. írta:jön cicinho brazilliábólJovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.
elül meg nyilván bappe nem kérdés.
Erre válaszul vesznek az olaj pénzbből, 500millióért új kedvencet.
Vagy ha szerencséje van jobb esetben beválik ott.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne aggódj a vadlo még a padon...sonic írta:Nemerdemes bantani Navast. Benezte de ez elofordul. Az nagyobb gaz hogy egy felidot lehozunk egy harmadosztalyu csapat ellen hazai palyan komoly helyzet nelkul.
Ciki..

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nemerdemes bantani Navast. Benezte de ez elofordul. Az nagyobb gaz hogy egy felidot lehozunk egy harmadosztalyu csapat ellen hazai palyan komoly helyzet nelkul.
Ciki..
Ciki..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
RaúlCF írta:beszopatta de ha a másik kezével is odanyúl ez egy semmi lett volna. ehelyett egy kézzel pattogott. szokásos Navas akrobatikus hülyeség amikor nincs rá szükség. de hát ilyen volt ilyen is lesz jó is hogy visszajön de ez akkor is hülyeség volt tőle.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
Pont irni akartam,hogy ezt casilla sztem fogja/fele tolja.
Mayoralt is nyugodtan lehet sorolni a kuka szekcioba, meg a most felhozott castillas arcokat is.
Ennek az oscarnak meg annyi ero van a lababan mint egy u17es noi focistanak.
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jelen állapotunkban azonnal aláirnám, ha felkínálná a Mindenható hogy kupabol kiesunk de a többit nyerjük. Gondolkodás nélkül.Steve írta:nem tudom mit lehet erre mondani..
majd idővel ha kiesünk az x kör után elmondjuk, hogy a kupa nem számít, szóval jobb is így..
Mondjuk ha jön egy bl/bajnokság akkor lexarom a kupát.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
jön cicinho brazilliábólJovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.
elül meg nyilván bappe nem kérdés.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jovore Akraf es Llorente kuka, vkit igazolni fogunk jobbhatvedbe.realistahuni írta:Hakimi szörnyen gyenge, pedig ígéretesebbnek indult. Remélem Carvajal bírni fogja mert cserének is kevés a srác.
Lehetett zavaro korulmeny, de kozepre ment es Navas egy kezzel akarta a labdat boxolni.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Steve
nem tudom mit lehet erre mondani..
majd idővel ha kiesünk az x kör után elmondjuk, hogy a kupa nem számít, szóval jobb is így..
Én sem sokat látok Hakimiban..

Én sem sokat látok Hakimiban..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2017. november 28., kedd 22:07-kor.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
beszopatta de ha a másik kezével is odanyúl ez egy semmi lett volna. ehelyett egy kézzel pattogott. szokásos Navas akrobatikus hülyeség amikor nincs rá szükség. de hát ilyen volt ilyen is lesz jó is hogy visszajön de ez akkor is hülyeség volt tőle.Kerlon írta: Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hakimi szörnyen gyenge, pedig ígéretesebbnek indult. Remélem Carvajal bírni fogja mert cserének is kevés a srác.
Mondjuk llorrente jól beszopatta, hogy lehuzta a fejet az utolsó pillanatban.numberone1 írta:Siman kapushiba.RaúlCF írta:ez hol nem kapushiba? szimplán mellényúlt egy kézzel. 2 kézzel simán megfogja. jó hogy visszajön de ezt akkor is benézte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ceballos is borzalmas kb emberhez nem ment még labdája. Kova meg Borja tolja eddig értékelhetően
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ket meccsen sikerul bizonyitani hogy a fiataljaink nagyresze ceban es kovan kivul kuka teljesen.
ZIDANE
- Steve
Te kis humorbonbon te.H.E.H.E. írta:nyilván, mert ott van a skandináv lottó sorsolásNagymám már meghalt sajnos, de az asszonu nagyija továbbra is néző.![]()
a meccs szar.
bár arra tökéletes, hogy béla 10 percre beállva végleg lesérüljön idénre

A toppon vagy ma.

Nem tudom mi a jobb..Ha béla visszajön vagy sem. Azt érzem most rosszabb nem lehet.
Kovacic és Béla talán új lendületet adhatnak
erre bmeg..

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Siman kapushiba.RaúlCF írta:ez hol nem kapushiba? szimplán mellényúlt egy kézzel. 2 kézzel simán megfogja. jó hogy visszajön de ezt akkor is benézte.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

sztem szitalt a labda. de igazabol mindegy. mennek a hihetetlen beadasok. celtalanul.