Az lehet, én is 43-asat akartam, de most spórolási vanrashidm írta:Attól függ, hogy milyen messze fog ülni. Ha ilyen 4-5 m-re, a 40 col kevés lesz.

Nem tudom, nem értek hozzá.Kerlon írta:Olcsó 4k-st elvileg nem szabad venni, mert nem jó.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 29., szerda 22:51
Az lehet, én is 43-asat akartam, de most spórolási vanrashidm írta:Attól függ, hogy milyen messze fog ülni. Ha ilyen 4-5 m-re, a 40 col kevés lesz.
Nem tudom, nem értek hozzá.Kerlon írta:Olcsó 4k-st elvileg nem szabad venni, mert nem jó.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. november 29., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 29., szerda 21:47
Olcsó 4k-st elvileg nem szabad venni, mert nem jó.Sierra írta:Most black fridaykor voltak szép árban 4k-s tv-k.filatáska írta:4k-s nyilván nem kell, mivel ez sima ps4 nem pedig pro. Meg amúgy sincs fél millám tv-re.Akkor kellett volna venned. Egyébként már nincsenek horror árban ezek a tv-k.
40"-es Samsungot kapsz már 150-160-ért, 43"-asat meg 170-180-ért.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 29., szerda 21:34
Attól függ, hogy milyen messze fog ülni. Ha ilyen 4-5 m-re, a 40 col kevés lesz.Sierra írta:Most black fridaykor voltak szép árban 4k-s tv-k.filatáska írta:4k-s nyilván nem kell, mivel ez sima ps4 nem pedig pro. Meg amúgy sincs fél millám tv-re.Akkor kellett volna venned. Egyébként már nincsenek horror árban ezek a tv-k.
40"-es Samsungot kapsz már 150-160-ért, 43"-asat meg 170-180-ért.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 29., szerda 21:32
Most black fridaykor voltak szép árban 4k-s tv-k.filatáska írta:4k-s nyilván nem kell, mivel ez sima ps4 nem pedig pro. Meg amúgy sincs fél millám tv-re.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2017. november 28., kedd 19:41
És milyen kell, hogy legyen a felbontás, mi az a maximum, amit a ps4 tud? Én még abban a korban voltam jártas ebben, amikor ay 1920*1080p volt a csúcs.L.Miki írta:
Sony Bravia KDL sorozat. Több kategóriában is kapható, jelenleg a legjobb ár/érték arányú.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 28., kedd 18:27
Továbbra sem gyakorikérdések.hu...hamesz írta:Üdv. Valaki használja itt a Horizon go applikációt? Mert elvileg ingyenes lenne azt írják, de egyik ismerősöm meg egyfolytában azt mondogatja, hogy a UPC felszámlázza hónap végén. Ebből mi igaz? :O Én valahogy nem tudom elképzelni, de nem akarok rászaladni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 28., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. november 28., kedd 18:23
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. november 28., kedd 18:20
Szia. Én is sony-t javasolnék, illetve ha hely van neki akkor minimum 40"-osat. Hidd el, hamar megbánnád a 80 centiset...filatáska írta:Sziasztok!
Sikerült vennem blackfridayon egy 1tb-os ps4 slim gépet. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok -e ajánlani valamilyen tv-t, ami megfelelő a ps-hez színvilágban, hangban stb? Kerüljem az olcsóbb márkákat inkább vagy ugyanazt tudja? Kb. 80 cm már megfelelne, de ha nagyobb az se baj + ugyanígy nem muszáj, hogy smart legyen de az se baj, ha olyan.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 28., kedd 17:59
En hetvegen rendeltem toluk, akkor a webes feluleten mara irtak. Email nem jott, de ma azt irta, ha beleptem a fiokokba, hogy szallitas alatt van a cucc. Hat nem jott meg... ugy nez ki, hogy az emailnek lehet hinni.VanillaSky írta:Jópofa cég ez a tkom.
Bfkor "lecsaptam" a low budget tvjükre, nyaralóba pont tökéletes. Nincs visszaigazolás, nincs telefon, mail, semmi. A tkomos felületen nincs és soha nem is volt webes rendelésem. Ez elment, nem izgatott csak sokadlagos dolog volt.
Erre ma 6:43kor jön a mail, hogy 8-9 közö szállítják, jött is. 30900ért még soha nem vettem tvt, de működik.Ja és elfogadták a tvre a kupont amit telefonalkatrészre legetett használni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 28., kedd 17:34
Sony Bravia KDL sorozat. Több kategóriában is kapható, jelenleg a legjobb ár/érték arányú.filatáska írta:Sziasztok!
Sikerült vennem blackfridayon egy 1tb-os ps4 slim gépet. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok -e ajánlani valamilyen tv-t, ami megfelelő a ps-hez színvilágban, hangban stb? Kerüljem az olcsóbb márkákat inkább vagy ugyanazt tudja? Kb. 80 cm már megfelelne, de ha nagyobb az se baj + ugyanígy nem muszáj, hogy smart legyen de az se baj, ha olyan.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2017. november 28., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 27., hétfő 16:47
Jajah, azt vágom. Sokan írták meg kértek kuponokat, Telekom kioszthat pár dominos kártyát mostVanillaSky írta:Jah, de a kártya 990 (1gb net) a kupon meg -10k volt.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 27., hétfő 15:41
Jah, de a kártya 990 (1gb net) a kupon meg -10k volt.Tottinho írta:Egy dominos kártyával együtt?VanillaSky írta:Ja és elfogadták a tvre a kupont amit telefonalkatrészre legetett használni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 27., hétfő 14:45
En valtottam klasszik golyos nivearol, alkohol- meg aluminiummentesre, ajanlom mindenkinekziro4vr írta:Ennél a sokadik android vs ios-nél csak a dezodor téma a gázabb, komolyan.![]()
Gázabb, értitek, hehe.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 27., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 27., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: nokedlisparizer » 2017. november 27., hétfő 12:16
általánosítva akartam leírni nem pedig rád gondolva.rashidm írta:
Köszönöm a finom személyeskedést és lenézést a többiek nevében is.Attól, hogy 14 éves korod óta foglalkozol vele még nem biztos h jobban értesz hozzá/igazad van mindenben.
![]()
![]()
Volt android telefonom, több hétig bújtam a netet hogy megtaláljam ár/érték arányban a megfelelő telefont. Nem raktam rá felesleges appokat, játékokat. Jó is volt. 1, max 1,5 évig. Utána szenvedés. Nem is ejtettem le, volt rajta fólia meg tok is.
Kijelented, hogy nincs min vitázni, de azért próbálod az igazadat bizonygatni.![]()
![]()
Kicsit vegyél vissza az arcodból.
![]()
Egy ilyen komment után nyugodtan nevezheted magad hülyének.kelemen.istvan írta:Csak azért regisztrál valaki egy Real Madriddal kapcsolatos oldal fórumára, hogy bizonygassa, hogy hülyék vagyunk, ha azt észleljük, hogy lassú az androidos telefonunk.Lehet, hogy ő is egy barca troll, mindjárt kitalál valami új játékot.
![]()
Andorid<IOS< Blackberry OS 10.
Nokledi, nem jelent semmit, hogy 14 éves korod óta foglalkozol vele. Lehet, hogy tegnap előtt még 13 éves voltál.![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem