Kaka mivel érdemelné ki a kezdőt?TheodoriK írta:Lopez
Essien,Varane,Ramos,Coentrao
-Alonso,Modric-
Kaka
Higuain,Benzin-CR7
a siralmas hétvégi teljesítményével?

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 29., hétfő 14:28
Kaka mivel érdemelné ki a kezdőt?TheodoriK írta:Lopez
Essien,Varane,Ramos,Coentrao
-Alonso,Modric-
Kaka
Higuain,Benzin-CR7
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 29., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 29., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. április 29., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. április 29., hétfő 13:51
Világosan beismerték a dortmundosok, hogy amikor nincs náluk a labda szenvednek. Erre elmentünk oda és másodpercekre tartottuk meg a labdát.R.M.C.F írta:A keddi meccsre két taktikán gondolkodnék ha én lennék JM helyében.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 13:48
Világos és tiszta...csak az a kérdés,hogy a játékosok jelenlegi képessége alapján,meg tudnák vajon valósítani ezen taktikát...Én ezen két verzióban gondolkodnék....... :hmmm: :hmmm:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 28., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 28., vasárnap 21:16
ahogy már írtam a bl topicban is, ilyen csapattal kell kiállnunk:Kerlon írta:Szerintem Khedira nem fog kezdeni. Végig játszotta a bajnokit. Modric, Alonso, Özil lesz a belső 3-as. A szél meg kérdéses, mert ugye Di Maria is majdnem végig tolta a meccset. Remélem Özilt nem pakolja ki megint a szélre, mert ott teljesen hasznavehetetlen volt már idegenben is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 28., vasárnap 21:13
Itt ülök a telefon mellett, de José még nem csörgött...Ha belőled 11 lenne, és kedden te lépnél pályára ilyen mentalitással, akkor 1 perceg nem aggódnék
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. április 28., vasárnap 21:08
Özil-lel nem az a gond, hogy nem hajt, pont az a bajom vele, hogy Mou már megtiltotta neki azt is, hogy passzoljon. Mesut-nak irányítania kéne, ehelyett megint majd futkosni küldi fel Mou a szélekre a semmibe.hehe írta:az egész ott bukik, hogy higuájn lesz a "csatár"![]()
![]()
![]()
meg mondjuk özil inkább parkol tilosban a 458 italiával, mint kitenné a belét akármikor is.
kedira meg kezdő lesz, hát őt nem lehet kihagyni
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 28., vasárnap 21:04
Ez nem vita tárgya, alap hogy a gálát küldi fel. Azért nem olyan "faszagyerek" ő.accel írta:én kinézem mouból, hogy holnap a gálakezdőt küldi majd föl és modric meg benzema a padon fog figyelni.![]()
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 28., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 28., vasárnap 20:51
Szép szavak torajcak! Ha belőled 11 lenne, és kedden te lépnél pályára ilyen mentalitással, akkor 1 perceg nem aggódnék :-)torjack írta:Keddre:
Lopez-Essien,Varane,Ramos,Coentrao-Alonso,Modric-DM,Özil,CR-Benzema
3 gólos hátránynál itt már nincs mese. Pörögni kell mint a búgócsiga. Remélhetőleg Modric megteremti az összeköttetést Alonso és a támadók között, akkor tudunk ívelgetős fos nélkül is játszani. Nincs olyan opció, amiben Khedira bármire is alkalmas lehet.
Nagyon remélem, hogy kellően felhúzták magukat a srácok. Így kikapni a Dortmundtól, ahogy ők tették több mint kínos. Itt már nem csak arról van szó, hogy a szurkolókat kell kiengesztelni,meg hogy jó lenne a Tizedik, ez már becsületbeli ügy. Szerdán hülyét csináltak magukból, kedden nem a csak a szurkerekért, elnökért, vagy az edzőért kell játszaniuk, hanem saját magukért. Neki kell menni a Dortmundnak, nincs mese, hagy üssön az elején a fejükbe az a gondolat, hogy akár baj is lehet...Azok a szerencsések akik meg a helyszínen kinn lesznek, remélem végre képesek lesznek megteremteni a pokoli atmoszférát. Sokat számíthat. Oda kell csapni az asztalra, meg kell mutatni, ki az úr a háznál. Nagyon remélem, hogy most már tényleg nem tökölnek, forr bennük a bosszúvágy és úgy mennek ki a pályára, hogy a kiesést elképzelhetetlennek tartják. Akkor meglehet...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 28., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. április 28., vasárnap 20:05
Én is nagy Benzema fan voltam, de legyünk őszinték. Ha José nem tudott mit kezdeni vele ennyi ideig, akkor mitől javulna fel hirtelen?? Borzalmas látni, amit csinál Madridban ideérkezése óta. Az "elbenzemázta" fogalom is az ő nevéhez fűződik plstormcorner írta:Errol beszelunk,egy jo Benzema ritka jo csatar a mostani mezonyben,hanem a legjobb,talan ezt kellene vhogy kihozni belole a nagy edzoinknek es akkor nem lenne tobb kerdes,h Higuainnak hol a helye ezzel a mentalitassalRealcsa írta:Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. április 28., vasárnap 18:32
ezen de jót röhögtem, a hónap hozzászólásalzoltan írta:Khedira és alonso között nem tudok dönteni, mert az egyik lassú a másik meg khedira.
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. április 28., vasárnap 5:34
HozzászólásSzerző: lzoltan » 2013. április 27., szombat 22:08
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem