Mesut Özil - 10
Re: Mesut Özil - 10
Ha annyira szar lenne, akkor nem adtak volna ki érte 50 millió eurót. Zsigerből utálod, ettől kezdve megye 2-es szint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezzel ne gyertek már bazzeg tömegesen meg állandóan, hogy nagyon jó játékos. nevetséges.
a nagy lófaszt
akkor nem találtatott volna itt kevésnek hétről hétre, hónapról hónapra 2 éven át.
a hozzáállása, a fizikuma, a képességei, minden egy kibaszottnagy kalap szar, ahogy van.
wengert a drukkerek belehajszolták egy ilyen üzletbe, de a faszi korántsem ér ennyit, mert rengeteg hiányossága van minden téren ahhoz, hogy valamirevaló játékosként tekintsek rá.
a legjobb dolog, ami történt a real madriddal, hogy ancelotti lett az edzőnk. a vesztes köcsögöket féligmeddig kitakarítottuk, kedira is csak azért lehet itt, mert nem találtunk alternatívát a piacon egyelőre, aki hozható lett volna.
sokkal jobb lesz a focink, vesztes mentalitást kibasztuk, az játszik aki formában van és teljesít, végre nem elég a nevet kivinni a pályára.
tökéletes.
meglesz a 10.
a nagy lófaszt

akkor nem találtatott volna itt kevésnek hétről hétre, hónapról hónapra 2 éven át.
a hozzáállása, a fizikuma, a képességei, minden egy kibaszottnagy kalap szar, ahogy van.
wengert a drukkerek belehajszolták egy ilyen üzletbe, de a faszi korántsem ér ennyit, mert rengeteg hiányossága van minden téren ahhoz, hogy valamirevaló játékosként tekintsek rá.
a legjobb dolog, ami történt a real madriddal, hogy ancelotti lett az edzőnk. a vesztes köcsögöket féligmeddig kitakarítottuk, kedira is csak azért lehet itt, mert nem találtunk alternatívát a piacon egyelőre, aki hozható lett volna.
sokkal jobb lesz a focink, vesztes mentalitást kibasztuk, az játszik aki formában van és teljesít, végre nem elég a nevet kivinni a pályára.
tökéletes.
meglesz a 10.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem, pusztán a játéktudást vizsgálva simán kezdő lehetett volna idén is. csak hát ha az számítana még mindig ronaldinho lenne a legjobb és már 8 aranylabdája lenne. itt az élsportban, és azon belül is a világ egyik legjobb csapatánál nem elég, ha zseni vagy, de nem vagy hajlandó mást csinálni (1-2 kivétel van: az igazi ronaldo, dinnye, zidane, ők még ezzel a lazsálással is hoztak volna egy szintet). lehet vitatkozni hogy özil zseni-e vagy nem, de ha az is, nem az a fajta egy a százmillióból, aki kemény munka nélkül is egy real madrid húzóembere lehet (emlékszek az 1. évében talán nem is jáccott végig 90 percet, mert a 60. perc után már össze akart esni annyira elfogyott).Santi írta:Én nagyon sajnálom Özil eladását, nagyon jó játékos, de azért gondolom mindenki tisztában van vele,hogy Isco és Bale érkezésével alaphelyzetben ő nagyrészt a padot koptatná Ancelottinál.
sajnos vagy nem fogta ezt fel, vagy elhitették vele, hogy elég lehet. az meg nem jutott eszébe, hogy az új edzőnél lehet nem lesz meg a protekciója.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem bőven volt választási lehetősége. Még 3 évig volt élő szerződése. simán mondhatta volna, hogy felejtsétek el az 50 milliót, mert én maradni akarok és bizonyítani. VdV is megtette anno, és ezt nagyon becsültem benne (ha már a hollandokat hozzuk fel állandóan párhuzamként). Özilt is becsültem volna ezért, de ő abban a pillanatban, ahogy konkurencia érkezett és nem emelték a fizetését, inkább az első adandó alkalommal eligazolt.madridronie írta: az eredmény tekintetében választási lehetőség nélkül.
Merci Zizou!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Másként látjuk és a következtetéseink sem egyeznek, de mind1 ez volt az igazi M1Ö topic, fórum.Tehát az egyszerűbb utat választotta, ahogy Higuaín is, csak ő annyival korrektebb volt, hogy idejében kiállt, és elmondta, hogy menni akar.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én nagyon sajnálom Özil eladását, nagyon jó játékos, de azért gondolom mindenki tisztában van vele,hogy Isco és Bale érkezésével alaphelyzetben ő nagyrészt a padot koptatná Ancelottinál. Sérülés helyett beugrana vagy formaingadozás esetén játszana de:
ad1: nem bírná a padot, még a lecserélését sem viseli, nemhogy ha meccseket kellene végigpadoznia
ad2: ezúttal komolyabb konkurenciával találta szemben magát, mint eddig vala és nem hajlandó megküzdeni és hajtani az eddig biztosnak vélt helyéért, inkább megy máshova, ahol ismét stabil kezdő lehet (ezt mondjuk lehet elítélni, de másik oldalról meg is lehet érteni, a könnyebbik utat választotta)
ad3: rosszkor kezdtek el az apjával nagyobb fizetésért rinyálni, mert pont mostanában nemigazán szolgált rá a játékával és még bevágta a durcát is, az Arsenal kihasználta a helyzetet és megadta neki, amit akart.
ad4: egy pados játékosért befutott 45-50 milliós ajánlatot hülyék lennénk nem elfogadni, ez még a Real Madrid szintjén is luxus lenne.
Amúgy a 15-18 milliós vételi árát már az első évében megszolgálta, aztán voltak gyengébb meccsei és periódusai főleg az utóbbi időben, de összességében megérte az Özil-üzlet a Madridnak. Ez az Arsenaltól kapott ajánlat, pedig több, mint jónak mondható a jelenlegi Özilért, mind a klubnak, mind a játékosnak anyagi szempontból.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy még mindig csak 24 éves és biztos vagyok benne, hogy az Arsenalban képes újra a legjobb formáját nyújtani és sok sikert kívánok neki újra klubjában (kivéve ellenünk
).
Danke Özil (vagyis teşekkür ederim
)!
Viszlát
!
ad1: nem bírná a padot, még a lecserélését sem viseli, nemhogy ha meccseket kellene végigpadoznia
ad2: ezúttal komolyabb konkurenciával találta szemben magát, mint eddig vala és nem hajlandó megküzdeni és hajtani az eddig biztosnak vélt helyéért, inkább megy máshova, ahol ismét stabil kezdő lehet (ezt mondjuk lehet elítélni, de másik oldalról meg is lehet érteni, a könnyebbik utat választotta)
ad3: rosszkor kezdtek el az apjával nagyobb fizetésért rinyálni, mert pont mostanában nemigazán szolgált rá a játékával és még bevágta a durcát is, az Arsenal kihasználta a helyzetet és megadta neki, amit akart.
ad4: egy pados játékosért befutott 45-50 milliós ajánlatot hülyék lennénk nem elfogadni, ez még a Real Madrid szintjén is luxus lenne.
Amúgy a 15-18 milliós vételi árát már az első évében megszolgálta, aztán voltak gyengébb meccsei és periódusai főleg az utóbbi időben, de összességében megérte az Özil-üzlet a Madridnak. Ez az Arsenaltól kapott ajánlat, pedig több, mint jónak mondható a jelenlegi Özilért, mind a klubnak, mind a játékosnak anyagi szempontból.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy még mindig csak 24 éves és biztos vagyok benne, hogy az Arsenalban képes újra a legjobb formáját nyújtani és sok sikert kívánok neki újra klubjában (kivéve ellenünk

Danke Özil (vagyis teşekkür ederim

Viszlát

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem volt itt semmiféle megfutamodás
Tehát az egyszerűbb utat választotta, ahogy Higuaín is, csak ő annyival korrektebb volt, hogy idejében kiállt, és elmondta, hogy menni akar.és az érzés miszerint nem becsülik meg a 3 év után)
Özilék nagyon jól tudták, hogy idén nem kapnak új szerződést, és nem a futballpályán kezdtek el keményen dolgozni, hanem az íróasztal mögött.
Aztán rögtön az első Arsenalos mondatokkal belerúgni a korábbi klubjába, külön nagy teljesítmény.
#respect
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Én azért is csalódtam kicsit benne, mert idén végre az idoljával, bálványával dolgozhatott volna együtt, igen Zizouval. Ha ez nem volt neki elég motiváló erő, akkor semmi, ja de...
#euromillions
Nem volt itt semmiféle megfutamodás; a Marca szerint R24 és az én verzióm ötvözete állja meg a helyét --> a tárgyalóasztalnál apuci szerette volna a fizetését emelni és a szerződését meghosszabbítani, amit a klub nem érzett még elérkezettnek (aztán csak a szokásos, jött a Pipita, Cristiano szindróma és az érzés miszerint nem becsülik meg a 3 év után); majd ezt követően José Ángel Sánchez megkérdezte Carlot, hogy melyik maradjon az Özil, Di María kettős közül és szépen ajtót nyitottak neki. Ennyi a történet ...a megfutamodós mártírkodását meg nem is kommentálom.
Véleményem szerint nagyon könnyen mondott le róla a klub, ugyanakkor ezért az elmúlt időszakban sajna ő is bőven tett (vagy inkább nem tett)
Ezt a véleményemet továbbra is tartom, mind1 nem oszt, nem szoroz, ez már csak történelem!

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Teljesen érthető a távozása. Kell neki a változás és így, hogy Isco eddig mindenben jobban teljesít nála, nem akarta megkockáztatni azt, hogy hátrányból induljon a válogatottnál is. Mondjuk elég gyáva dolognak tartom tőle ezt. Szerintem egyértelmű, hogy ő akart menni, hiszen itt nem kapta meg az új szerződést, amit szeretett volna, ott pedig 8,5 milliót zsebelhet be és biztos helye van a kezdőben is. Nyilván a vezetőség sem gondolkodott sokat, hogy eladják-e 45 millióért, de szerintem mindenki hajlott erre az üzletre és szó sincs elüldözésről. Sok sikert kívánok neki az Arsenalnál, hátha az új környezet jót tesz neki.
Akkor már biztos, hogy Modricé a 8as és Iscoé a 10es?8asunk és 11esünk után ki tudja...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
amúgy én gondolom rosszul, amikor az arsenalosok, meg az itteni özil imádók azt mondják hogy majd most megmutatja mekkora játékos?
ha nem fordul 180 fokot hozzáállásban és táltosodik meg, akkor szerintem még fele annyit se fog nyújtani, mint itt (bár lehet az arsenalnak már annyi is elég lenne
). le fogják ütközni, el fogják nyomni, utazni fognak rá. aztán majd mikor bibis lesz a spori meg integet hogy keljél fel, ilyenekért az edzésen sem állunk meg, akkor majd nézegetni fog.
és most nem az özil gyűlölet beszél belőlem, imádtam a csávót kb 1 évvel ezelőttig, de az itt töltött 3 évében 2 dologban fejlődött, duzzogós reklamálásban és nagyképűségben. a megfutamodós mártírkodását meg nem is kommentálom.
ha nem fordul 180 fokot hozzáállásban és táltosodik meg, akkor szerintem még fele annyit se fog nyújtani, mint itt (bár lehet az arsenalnak már annyi is elég lenne

és most nem az özil gyűlölet beszél belőlem, imádtam a csávót kb 1 évvel ezelőttig, de az itt töltött 3 évében 2 dologban fejlődött, duzzogós reklamálásban és nagyképűségben. a megfutamodós mártírkodását meg nem is kommentálom.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Én is savaztam a németet sokszor, Pipitát pedig szerettem, mégis inkább az előbbi eligazolásakor ment el a kedvem. Rengeteg játékos nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, valahogyan
távozása mégis jobban elszomorított. Fura. Lehet, hogy jobban kedveltem, mint én azt gondoltam volna.
Egyébként én nem tartom kizártnak hogy pár év múlva még egyszer visszatér. Talán az ágyúsoknál végre kiforr a srác. Csak aztán nehogy katalánék megint úgy határozzanak, hogy lerabolják egy kicsit Wengeréket.
Pereztől merész húzás volt a dolog az biztos, hiszen Zözi azért eléggé közönség kedvenc volt a spanyoloknál, ennek még biztos lesznek következményei. Az ottaniak mentalitását ismerve (ugye López vs. Casillas) csak aztán nehogy Isco szívja meg.
A Levys hír meg elég fura, nem hiszem, hogy ilyesmik azért előfordulnak, bááár 8asunk és 11esünk után ki tudja...

A Levys hír meg elég fura, nem hiszem, hogy ilyesmik azért előfordulnak, bááár 8asunk és 11esünk után ki tudja...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Beszarás! itt képletesen sorozatosan odafosott a pályára, következő meccsen mégis kezdő volt. Előszezonban végig megkapta a bizalmat, erre lenyilatkozik egy ilyet. Szevasz Mesut, mostantól boldogítsd az ágyúsokat.Özil: Amikor beszéltem Wengerrel, rögtön éreztem azt amit eddig hiányoltam. A 100%-os bizalmat.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idővel.Nem zárjátok le a török topicját?
Átaludtad?jipikájéjjj, micsoda csodálatos reggel!!!!!!!!!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem megy be a legendák közé?Marci77 írta:Nem zárjátok le a török topicját?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem most fogalmaztad meg a lényeget...Realista24 írta:Én azért is csalódtam kicsit benne, mert idén végre az idoljával, bálványával dolgozhatott volna együtt, igen Zizouval. Ha ez nem volt neki elég motiváló erő, akkor semmi, ja de...
#euromillions
A másik dolog, hogy sokan 2-3 milláért felszántják a pályát a csapatban, de ő 5milláért is csak úgy elvolt, és most apuka kérte volna a hetet... Könnyen meglehet, hogy apuka keze erősen benne van a dolgokban, azon felül, hogy elég akarat gyenge volt az emberünk...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy valamit nem értek...
Eddig az volt, hogy a Real Madrid milyen hülye és balfasz csapat mert ők drágán vesznek és szarért hugyért adnak el játékosokat. Erre most jött 1 olyan üzlet, hogy 30milla + al jöttünk ki belőle, és most az a baj, hogy eladtunk valakit... Akkor most döntsék már el, hogy miért akarnak minket köpködni... Vagy lehet igazából tök8 mit csinálunk akkor is mi leszünk a szemetek, a rosszak, meg a játékostemető...
Bocs, ha kicsit vulgáris voltam, de ezt szerintem másképp nem lehet leírni...

Eddig az volt, hogy a Real Madrid milyen hülye és balfasz csapat mert ők drágán vesznek és szarért hugyért adnak el játékosokat. Erre most jött 1 olyan üzlet, hogy 30milla + al jöttünk ki belőle, és most az a baj, hogy eladtunk valakit... Akkor most döntsék már el, hogy miért akarnak minket köpködni... Vagy lehet igazából tök8 mit csinálunk akkor is mi leszünk a szemetek, a rosszak, meg a játékostemető...

Bocs, ha kicsit vulgáris voltam, de ezt szerintem másképp nem lehet leírni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azért is csalódtam kicsit benne, mert idén végre az idoljával, bálványával dolgozhatott volna együtt, igen Zizouval. Ha ez nem volt neki elég motiváló erő, akkor semmi, ja de...
#euromillions
#euromillions
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Na koszi mindent Mesutka,adios amigo,a herceget is vihetted volna magaddal nyugodtan...