Ja biztos az öreg mire Münchenbe ért elfelejtette hogy kell menedzselni egy csapatot.
Elérték hogy kirugják örüljenek..minek kell még rugdosni a földön fekvőbe?
Mondjuk ezek Pep alatt is sirtak, semmi nemjó nekik ha nem német.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 29., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 29., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 28., kedd 10:52
Inkább ő akart minket. Ha egy kicsit is érdeklődtek volna iránta Perezék, már rég itt lenne.rashidm írta:Nem is értem, miért akartuk korábban. Kb olyan mint Lewa esete 3-4 éve. Lőtt nekünk 4 gólt és már Péreznek csorgott a nyála. De a mi rendszerünkbe nem passzolna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 28., kedd 10:29
nzooli93 írta:Jaaa auba szerintem se nagy eresztes. Fonntos meccsen sokszor azert nem nyert a borussia mert o kihagyott vagy 4-5 ajtoablakot. O is a sebbesegbol el leginkabb, kiugratasokra hasznalhato a legjobban..nem veletlen szerintem, hogs meg mindig a darazsoknal van. Egy milanba jo lesz majd
Lewa mondjuk azért jóval jobb csatár, mint Aube.rashidm írta:Nem is értem, miért akartuk korábban. Kb olyan mint Lewa esete 3-4 éve. Lőtt nekünk 4 gólt és már Péreznek csorgott a nyála. De a mi rendszerünkbe nem passzolna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 28., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 28., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 28., kedd 9:22
miVida írta:Na mi lesz Aubameyanggal, jön ide a bajnokságra?Én nem bánnám és ő is tudja hogy neki már tuti nincs több BL ha marad, ha nem... Itt el lenne
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. november 28., kedd 7:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 26., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 26., vasárnap 17:10
ziro4vr írta:Edzőt buktatnak. Megérte tuchelt elküldeni, kíváncsi leszek hogyan tovább.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. november 25., szombat 22:51
Mondjuk azért Bosz se könnyíti meg a saját dolgát. Akinél egy Weigl folyamatosan szenved, és olyan szerepkörben játszatja, hogy az 16(?) passzt ad egy meccsen - ma -, ott gondok vannak. Azt nem is mondom, hogy Dahoud még a padra se fér nála oda mostanság..ziro4vr írta:Edzőt buktatnak. Megérte tuchelt elküldeni, kíváncsi leszek hogyan tovább.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 25., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 25., szombat 22:11
istenem mi van ezekkel?Remy írta:Dortmund 4-0-ról 4-4
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 25., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 25., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 17., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 7., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 7., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. november 7., kedd 12:10
Hm, ebbe nem is gondoltam bele. Pár játékoson tényleg nagyon meglátszik az edzőváltás, a feljavulás valóban csak részben magyarázható taktikai okokkal (ami elsősorban a védekezést érinti). Támadásban sokkal inkább egyéni javulásról van szó, elsősorban a bal szélen az Alaba-Coman páros játszik sokkal koncentráltabban és pontosabban. Carlo alatt a baloldal kb. halott volt az ősszel, talán Bernat hozta a kötelezőt, mielőtt lesérült, Alaba, Coman, Ribery mélyen a tudása alatt játszott. És ez a jelenlegi feljavulás elég rendesen kihat a jobbszélre is, több területe van Robbennek/Kimmichnek (aki egész ősszel a legjobbunk volt).babaking írta:
Én hiszek neked, gondolom több Bayern meccset látsz mint én. Összeesküvés szintjén én sem hiszek a dologban, de ha egy egész csapat elveszti a bizalmát az edzöben, az akaratlanul is hat a teljesítményre és a motivációra. Az új edzöben meg ( régebbi eredmények miatt) a siker megtestesítöjét látták. Nyilván pár meccs alatt nem fogja tudni taktikailag megreformálni a csapatot (mondjuk most már eltelt egy kis idö), de ha a hitet visszaadja a játékosoknak, az már sokat számít. Lásd Benitez Zizu csere. Állítom, hogy a siker az elsö (fél) évében legalább 70%-ban annak volt köszönhetö, hogy visszaadta a hitet és mentálisan felhozta öket. Emlékszem elötte folyamatosan ment az FGY a fórumon, mindig minden kipattant. Aztán azóta elvétve látom csak (itt is, és a pályán is)
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 7., kedd 11:32
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem