Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!Kyller írta:Szerintem ez nekem szól. Honnan vetted, hogy utálom a csapatot?siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...![]()
Attól, hogy nem tetszik egy-két játékospiaci megmozdulásunk, attól még a csapatot nagyon is szeretem.
Kíváncsi vagyok hogy milyen szezont fogunk futni ezek után, nem lesz könnyű az tuti...
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)
Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...