Ki tudja? Az biztos, hogy a fegyelemmel nem lesz gond, mert Gennaro össze vissza veri őket, ha nem engedelmeskedneknzooli93 írta:Az elkuldese meg ertheto...csak az utod kivalasztasa miatt tok folos volt

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 27., hétfő 13:00
Ki tudja? Az biztos, hogy a fegyelemmel nem lesz gond, mert Gennaro össze vissza veri őket, ha nem engedelmeskedneknzooli93 írta:Az elkuldese meg ertheto...csak az utod kivalasztasa miatt tok folos volt
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 27., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. november 27., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 27., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 27., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 25., szombat 17:33
én a meccs ideje alatt lázadok. ha nyerünk utána nem nagyon érdekel hogy mit nem adott meg de ha nem nyerünk akkor egyértelmű hogy miért vagyok ideges még a meccs után is. belenyúlt a meccsbe és miatta nem nyertünk. de továbbra is mondom ha a jövőben a spori az egója miatt nem ítél jól mert nem használja a VAR-t akkor ugyancsak idegbajos leszek. de mondom az nem a VAR hibája ha nem használja a bíró. a bírót ki kell rúgni ha rosszul dönt a VAR után vagy nem használja a VARt-De ha már 8gy csuklóból elintézted hogy úgy is 3-0 lett,nem értem te mit szoktál lázadozni megnem afott zizik meg leshelyzerek miatt ha simán nyerünk.Mi a különbség?
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 17:29
Nem lázadok a technologia miatt,hanem majd te fogsz lázadni ha ellenünk itélnek ilyet.BBeno írta:erről beszéltem. ha a spori egoista akkor nem nézi vissza de ezt kéne elkerülni. továbbra sem a VAR hibája ha nem használja a spori az egója miatt. főleg hogy ha nincs VAR akkor ez az állapot nem változott volna. tehát nem tudom miért lázadsz a technológia ellen![]()
mondjuk 3-0 lett a meccs szóval nem igazán törtek össze emiatt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 25., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 17:02
Ez az hogy nem.Pedig hát csak szóltak neki,vagy ha nem akkor nem tudom minek van ott aki nézi.BBeno írta:spori visszanézte?
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 16:43
https://www.youtube.com/watch?v=6GRLRZ4g3b0mocsok írta:Mi történt?morientes írta:Videoasszisztens....pffejj....
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 25., szombat 16:28
Mi történt?morientes írta:Videoasszisztens....pffejj....
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 23., csütörtök 14:51
most stokeban zenélpheco írta:Visszahoznád Jesét?ziro4vr írta:Támadót Párizsból vagy Manchesterből igazolnék. És nem, nem cavanit, nem kunt vagy lukakut.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 14:50
Visszahoznád Jesét?ziro4vr írta:Támadót Párizsból vagy Manchesterből igazolnék. És nem, nem cavanit, nem kunt vagy lukakut.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 23., csütörtök 14:49
Párizsból én is,aki nem M'bappe.Sem Cavani.ziro4vr írta:Támadót Párizsból vagy Manchesterből igazolnék. És nem, nem cavanit, nem kunt vagy lukakut.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 23., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 23., csütörtök 14:42
De miért ívelgetnénk?Cipruson már nem ívelgettünk.Van egy Marcelo,Isco,Kroos,Modric felhozatal,de hozzuk Icardit mert ívelgetünk ezentúl...hát én biztos vagyok benne hogy nem az ívelgetés a cél.Süti írta:Hát, ha továbbra is ívelgetünk, akkor jelenleg nincs jobb választás a földön Icardniál. Ráadásul földön is életveszélyes. Viszont hogy CR kompatibilis e...
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem