Nem olvastam a cikket.sonic írta:Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
Ezt a picsogast ami ebben az irasban megy, bazze...
Nem ertem egyeseknek mitol van ilyen vilagvege hangulata. A keret jelentoset erosodott a tavalyihoz kepest, es mindez cirka 50 milliojaba kerult a klubnak. Ebreszto emberek!
De mitől lenne hurráhangulat? A lyukas posztokat nem sikerült minőséggel feltölteni, mert ugye még mindig nincs top vkp-nk, Carvajal szemmel láthatóan gyengébb, mint Arbeloa, szóval a jhv kérdés is megoldatlan maradt. Vettünk egy Bale-t, aki CR-hez hasonló játékstílusú, és megvan az esélye annak, hogy a betömörülő védelmek ellen semmit sem fognak tudni kezdeni, ráadásul egymást kioltják, miközben a másikat akarják túlszárnyalni... Mikor Robben a BM-be igazolt, mindenki nyomatta a Robbery páros félelmetességéről szóló szöveget, de a rettegett páros ellenére kurva nagy underdogok voltak, az a BL döntő sokkal inkább volt szerencse, semmint a csapat valódi ereje... Ráadásul tegyük hozzá, hogy a mostani csapatjáték olyan, ami nem Bale és CR stílusának fekszik, úgyhogy könnyen lehet, hogy lesz itt szenvedés rendesen. Mindezek mellett Benzemának nincs megfelelő alternatívája, és a francia az elmúlt 4 évből jóindulattal másfél évig felelt meg a felé támasztott követelményeknek, szóval egy támadó is elfért volna itt, nem is beszélve arról, hogy a 3 támadó posztra az egy szem Di Maria a szóba jövő csere... Ráadásul van egy Illara-Xabi párosunk a hátsó irányító posztra, amivel csak annyi a gond, hogy Modric azon a poszton 3 meccse top1-es teljesítményt nyújt, és Xabi/Illara párosa egy felesleges páros jelenleg a keretben...
+1 Én még Ancelotti kinevezésével sem vagyok megelégedve. Persze, amit eddig nyújt az tetszik. De még a szezon eleje van, és Ancelotti edzői gyengeségei később fognak felszínre bukkanni.
Szóval van itt baj azért rendesen.
Btw sonic: olvastam a hsz-edet a "Légy Ancelotti" topikban és tudom, hogy ott leírtad, mit gondolsz az átigazolási szezonról, és többé kevésbé egyetértek vele. De amit én itt leírtam az az érme másik oldala. Ha az általam leírtak nem igazolódnak be, akkor tényleg fényes szezon előtt állunk, de ha ezek a problémák ismét felszínre kerülnek, akkor könnyen lehet ez egy elcseszett szezon.