Mondjuk jo esellyel nem fog jatszani de azertegy tiz percre megneznem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 25., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 25., szombat 11:28
Nem tudtam hogy ennyire ismered bocs...Miért, kivel jön ki Neymar? Nem kell ide egy IbraBalotelliCantona típusú játékos.... Annyira idegesítő egy kis csivava jelleme van h borzasztó... Ronaldo jelleme semmi mellette
Nekem nem kéne...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. november 25., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 25., szombat 9:04
Ennel azert tobbet kaptunk. Az elozo szezonrol nem kerestem adatokat de 15/16-ban ezek voltak a kifizetesek a BL-benKAG írta:Mi sem kaptunk 60-70 körül, amikor megnyertük. smh
aztán lehet rosszul emlékszem
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 24., péntek 23:25
miVida írta:Miért, kivel jön ki Neymar? Nem kell ide egy IbraBalotelliCantona típusú játékos.... Annyira idegesítő egy kis csivava jelleme van h borzasztó... Ronaldo jelleme semmi melletteVannak sajtóvisszhangok hogy nem igazán jön ki Emeryvel meg egy két játékos társával.Meg hogy nem érzi jól magát párizsban.
Nekem nem kéne...
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 24., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 24., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 24., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 24., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. november 24., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. november 24., péntek 21:53
Miért, kivel jön ki Neymar? Nem kell ide egy IbraBalotelliCantona típusú játékos.... Annyira idegesítő egy kis csivava jelleme van h borzasztó... Ronaldo jelleme semmi melletteVannak sajtóvisszhangok hogy nem igazán jön ki Emeryvel meg egy két játékos társával.Meg hogy nem érzi jól magát párizsban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 24., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 24., péntek 16:29
Én erre számítok az álmaimban Mbappével. Minden erre utal a rózsaszín kis szemcsimbenpheco írta:Kinézem Pérezből, hogy le lett zsírozva, hogy a PSG kivásárolja Neymart, aztán nagyjából ugyanannyiért megveszi a Real következő évben. Így lett a PSG-nek egy évre egy top5-ös játékosa "csak" a fizetéséért.![]()
Vagy ugyanez Bappéval, egy évig fejlődik a PSG-ben, aztán jön ide.
Vagy bilibe lóg a kezem
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 24., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 24., péntek 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 24., péntek 14:32
Vannak sajtóvisszhangok hogy nem igazán jön ki Emeryvel meg egy két játékos társával.Meg hogy nem érzi jól magát párizsban.Én nem tudom hogy ebből mi igaz,de hozzá közel álló személyek nyilatkozták,amit Neymar eddig nem cáfolt.Újra megnyerni. Ha nem az első évben nyerik meg, az meg nem tragédia, főleg nem ilyen nívójú sorozat esetén. Egészen biztosan nem egy évre érkezett Párizsba, és ezt a vezetők határozottan így tervezhették, amikor egy vagon pénzt invesztáltak a leigazolásába.
Mondtam én ilyet?Azzal csak arra akartam utalni,hogy Neymarnak valöszinű nem párizs a végállomás.Ennyi erővel minden csapatnak törvényszerűen el kell veszíteni kulcsalakjait, amikor BL-t nyer? Akkor a Real már párszor bajban lett volna.
Onnan hogy Pipita-ért kipengetett egy juve 90milliót én már,semmin sem lepődnék meg.Nem tudom miből gondoljátok, hogy lehet realitása a váltásnak egy évvel az óriási visszhangot generáló rekordigazolás után.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 24., péntek 13:39
Ha idén megnyerik minek maradjon.Ha nem,minek maradna....
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 24., péntek 13:33
Ha idén megnyerik minek maradjon.Ha nem,minek maradna....PSG komolyan gondolja a BL-t.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 24., péntek 13:33
Releváns példa!Lehet hogy eddig nem volt példa rá, de kétlem hogy lehetetlen lenne igazolni tőlük. Pérez elintézte Figot is, nem hiszem, hogy Neymar probléma lenne neki, akár 300 millióért.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 24., péntek 13:30
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem