Soha jobbat tőle!Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?![]()

Nem is gondoltam volna, hogy a mu-sok így kiakadtak az igazolásokon

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 3., kedd 18:41
Soha jobbat tőle!Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 18:23
Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?BBarni írta:![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 3., kedd 17:51
Jah mint Walker!Egyetértek, akármelyik PL-csapatba beférne a francia.
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 17:45
Ha visszafelé olvasod a számokat és Eriksen esetében eltávolítod a tizedesvesszőt is, akkor igazad van.kelemen.istvan írta:kb mint az év végi kanadai táblázatGT37 írta:Amúgy Özil 50 Eriksen 13,5![]()
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 3., kedd 17:37
Az Arsenal kifizetett ennyit, tehát nincs miről beszélni. Bár az igaz hogy ez az átigazolás egy vicc. Nevetséges, hogy így le lett húzva az Arsenallegendary írta:De akkor Özil ér 50-et???
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 3., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 3., kedd 14:59
kb mint az év végi kanadai táblázatGT37 írta:Amúgy Özil 50 Eriksen 13,5
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 3., kedd 14:16
Egyetértek, akármelyik PL-csapatba beférne a francia.legendary írta:De akkor Özil ér 50-et???
Ne vicceljünk...
Szerintem amúgy Cabaye simán megér 25-öt. Csont nélkül.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 3., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 3., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 3., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 3., kedd 9:53
jahogy Macheda . pedg nem indult rosszul de most semmi.Boky írta:én úgy olvastam bebe elment kölcsönbe valami kis disznópásztor csapatba.Marci77 írta:Anis,Cazorla bal Walcott jobb Özil közép.
legendary,Bebet miért nem dobjátok ki? Kiko az ki? Lehet hogy amúgy tudom de nem ugrik be.
kiko = macheda.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 3., kedd 9:46
én úgy olvastam bebe elment kölcsönbe valami kis disznópásztor csapatba.Marci77 írta:Anis,Cazorla bal Walcott jobb Özil közép.
legendary,Bebet miért nem dobjátok ki? Kiko az ki? Lehet hogy amúgy tudom de nem ugrik be.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 3., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 3., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 3., kedd 8:17
Ha fel nem borítja az első szembejövő játékos. Özil a spanyoloknál is szenvedett a fizikális párharcoktól, Angliában "kicsit" neccesebb lesz a helyzet.És Özil jobb mint a Spurs által igazolt játékosok abból a 100 millióból.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 3., kedd 5:33
Ez meg nem olyan biztos. Azert mert Eriksen v Lamela kisebb nev mint Ozil meg nem garancia arra, h kevesbe valnanak be. Sot! Csak nehogy a legkisebb angol bekkek is fellokjek Ozilt a bironak a sipja nema mardjon.petiamadridista írta:Amúgy, na még egy utolsó komment mára (Istenem, én ennyit már évek óta nem kommenteltem ilyen rövid idő alatt a madridistán (vagy na madridomon...)...
Szóval, hogyha az Özil ügylet már korábban le volt zsírozva, akkor a Bale bulival végül is ki cseszett ki kivel?
Levy Perezzel?
Nem biztosMert bár Bale sokba került, az árának fele Özil eladásából máris fedezve lett, akit egyébként a Spurs legnagyobb riválisának sikerült elpasszolni, ami csak akkor sikerült volna, ha Bale is jön.
![]()
És Özil jobb mint a Spurs által igazolt játékosok abból a 100 millióból.
Tehát valószínűleg megint teljesen esélytelenek lesznek a legjobb négyre, az Arsenal így már valószínűleg előttük lesz... Szerintem.. Bár kupáért nem mennek, de a legjobb négy bőven meglesz.
Szóval.. azt is írhatnám, hogy most Levy bizony végül csak be..opta![]()
A csapat kikapott az ágyúsoktól, messze legjobbját elveszítette, közben a Real hatalmas pénzért elpasszolta egyik sztárját Wengernek, és közben már Júliusban vett is a helyére egy iszonyatosan tehetséges Iscot...
A Wenger -Levy -Perez hármasból nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kopasz angol aki most át lett b-szva.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 3., kedd 3:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 3., kedd 1:24
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 3., kedd 1:07
A Spurs ellen Walcott a jobboson Cazorla a baloson, Rosicky meg középen nyomta. Gondolom majd a cseh helyén játszik.Amúgy Özil hol játszik majd? Cazorla megy majd ki a jobbosra és Özil lesz belül?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem