Vannak nem rossz dolgok. Pl ez a Homtom HT50 60 helyett 30-ért ez milyen?

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 24., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 24., péntek 11:49
Mi LG-t nyúzunk nagy megelégedettséggel. Szüleimnek Samsung van. Egyik sem az olcsóbb kategóriából, de a Samuval már voltak gondok.rashidm írta:Kicsit más téma.
Hűtőt vásárolnék otthonra a szülőknek:
-Alulfagyasztós
-No frost (nem tudom, megéri-e ilyen hűtőt venni?)
-nagyon max 150k
-szabadon álló
-ne legyen fogantyújaismerősöknél/rokonoknál mindig lejött, letörött. Jó az egyszerű bemélyedés is
-márkát nem tudnék mondani, hallottam már, hogy xy-nak a Samsung/LG jött be, másnak ez, annak az.
-nem kell digitális kijelző, meg egyéb parasztvakítás (jégadagoló meg társai), jó a hagyományos, mechanikus hőmérséklet szabályozó
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Akinek van tippje, ötlete hogy mire érdemes hűtőknél figyelni az ne tartsa magában.Előre is köszönöm a segítséget!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 24., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2017. november 24., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 24., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 24., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 24., péntek 8:43
Nem is értem, miért izgultok ennyire ezért a fos BF-ért. Kib@szott lehúzás az egész. Max 5-20%?KAG írta:Legtöbb termékre, amit látok 10-15 max 20% kedvezmény van általában.
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 24., péntek 7:34
Nézegetem még ma, de egyelőre máshol még nem láttam. Továbbra is ez a 48k a legolcsóbb a smartshopnál, csak nem ismerem a boltot. Ha nem lesz máshol, akkor nyugodtan rámehetek erre vagy senki nem ismeri ezt a boltot? Mert ha nem tudtok mondani róla semmit, akkor inkább nem kockáztatok és megvárom eustockot.Kerlon írta:holnap BF, szerintem várd megSanti írta:smartshop.hu mennyire megbízható? Tapasztalatok?
Még mindig a Note 4 ügy, eustocknál továbbra sincs, viszont most itt raktáron találtam ugyanannyiért, kérdés milyen a bolt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 24., péntek 0:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 24., péntek 0:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 24., péntek 0:02
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 23., csütörtök 23:23
Nagyon jó tv!Szuper jó áron valóban!VanillaSky írta:Éjféltől 155ért lesz, akinek tv kell ez korrekt!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 23., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 23., csütörtök 22:59
Hát igen. Sok helyen már ennek is örülni kell. Nem olyan egyértelmű ez, sok az ügyeskedő.VanillaSky írta:Van olyan uzlet, ahol mar ejfeltol indul a buli? Vagy marad a koran keles?
Összefoglalót nyisd ki.
Magyar media marktban a tvk korrektek, nem a legnagyobb BF amit láttam, de legalább a valós árat akciózzák nagyjából.
Mall jelenleg rendben van, beszállító cég ellen léptek fel nem a MALL ellen, utánvéttel semmi gond nem lesz velük.
Egyébként évről-évre vacakabb. A konzol az idei sláger sok helyen akciózzák, nekem lesz egy tesco aztán kb annyi, de az is inkább 7-fél 8 körül.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 23., csütörtök 22:51
Van olyan uzlet, ahol mar ejfeltol indul a buli? Vagy marad a koran keles?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 23., csütörtök 22:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 23., csütörtök 22:37
k!ll3rcsöcs írta:mall.hu éjféltől van.pheco írta:Van olyan uzlet, ahol mar ejfeltol indul a buli? Vagy marad a koran keles?
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. november 23., csütörtök 21:56
mall.hu éjféltől van.pheco írta:Van olyan uzlet, ahol mar ejfeltol indul a buli? Vagy marad a koran keles?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 23., csütörtök 20:58
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem