HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 21., szerda 22:50
Soha nem szerettem VDB-t,ez nyílt titok,soha nem is tagadtam,nem szerettem,mert túlfújt alak volt,és főleg akkor kezdtem ellene feszülni amikor átvette a spanyol válogatott edzői szerepét,persze akkor is mint mindig ugattak rám az okosabbak,hogy ne akarjam már jobban tudni,hiszen VB-t nyert.
Igen,köszi a megállapítást,láttam.......és azt is hogy hogyan,milyen focival,és honnan indult és hová érkezett.
A mostani nyilatkozata után azthiszem ki merem jelenti,eddig ezt elkerültem: utálom ezt az ember.
Főleg azért,mert az alakja,a kiállása,a felfogása,olyan ami nekem nem jön be,vagyis ez a manusz nem annyira jó fej,nem annyira korrekt,nem annyira rendes mint megjátssza vagy ahogy a média beállítja.
Egy fenét,szinte mindig érezni lehet a madrid elleni utálatát.....ha nem is markánsan,de kicsit lehet.
Az meg hogy nála,iker,vv és pepe a 3 kapus megint azt mutatja,hogy annyi esze van ami látszik,mert lopez az összesnél jobb formában véd,sőt alapvetően jobb kapus mint vv és pepe reina......de ez szarik rá......pedig ez annyira kézenfekvő mint az 1x1.
Az már becsukta a kaput,hogy azt a remek és VÉGRE látványos focit játszó spanyol válogatott a keze alatt szépen lassan amortizálódik le.
Persze a sok tojásból épp kikelő rámugatott hogy mit akarok már több évvel ezelőtt amikor kritizálni mertem,de mint az szokott, az idő engem igazolt(nem is értem,hogy nem lehet meglátni,hogy 100ból 95 úgy lesz ahogy beszélem).....
Szóval,VBD ha lehet köszi nem kell.......ha marad,akkor készüljünk fel,hogy az elbarcásítás miatt,komoly sikeres foci NEM LESZ nála .....ez van.
Sajnálom,ha ezzel bárkit megbántottam.
Azt az inkorrekt húzásait,hogy a barcásokat tét meccsek előtt félidőztette,míg a Rm játékosait egész meccseztette azt nem is mondom,mert sok lesz.Lásd tavaly panama elleni meccs,ahol megint gerinctelen volt velünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.