Matt, koszi a valaszt. Megprobalok reagalni a felvetesekre legjobb tudasom szerint.

Mennyunk sorjaban.
VKP poszt. Igen, ahogy leirtam a masik topicban, ez a legnagyobb hianyossag az en szememben is az atigazolasok tekinteteben. Khedira nem illik ebbe a csapatba. En sose bantottam ot, megkapta o mar itt a forumtol elegge. Sokakkal ellentetben en nem tartom szar jatekosnak a nemetet, es ugy gondolom hogy mas csapatban peldaul a cselziben sokaknak okozna meglepetest. DE: Ebben a focikulturaban nem fognak kijonni az erenyei soha. Tovabba a 2 emberbol allo kozeppalyan amit Mourinho eroltetett o egyszeruen keves volt. Hogy hogy fog muzsikalni Carlonal arra viszont meg nem vetnek keresztet. A kozeppalyat mostmar nem ketten fogjak alkotni egy lassu Alonsoval, legalabbis nagyon ugy fest. Ennek ellenere hoztam volna helyette valakit szo se rola. Hogy miert merem megis azt mondani hogy erosodtunk itt? Egyreszt mert jott Khedira melle kozvetlen konkurencia Casemiro szemelyeben, masreszt mert mostmar a kozeppalyara a tavalyi 4 helyett 6 emberbol valogathatunk.
JHV poszt. Ezzel nem tudok egyeterteni, ket okbol. Egyik az hogy ennyi meccs utan kijelenteni hogy Carvajal gyengebb mint Arbeloa szerintem felelotlen dolog. A masik pedig az az egyszeru teny hogy mig tavaly volt egy szal Arbeloank, addig mostmar van arra a posztra 2 jatekosunk, ami akarhonnan nezem elorelepes. Tavaly Alvaro csak lotyogott az allovizben, Essientol nem igen kellett tartania, iden legalabb lesz valami verseny ott.
CR es Bale: En nem tartok attol hogy kioltjak egymast, nekik nem utkozik a posztjuk. Itt nem arrol van szo mint mikor felkuldtuk a palyara Kaka-t meg Ozilt egyszerre, es egymas elol szivtak el a levegot. Van ket baromi jo szelsonk, en ezt nem mondanam hatranynak. Azt sem irnam ala hogy nem megy a stilusuk az uj jatekunkhoz. CR-rol tudjuk hogy tud kis teruleten is jatszani, vagy eppen osszejatszani a tarsaival, Bale-nel meg legalabb megvarhatnatok mig megprobalja es kiderul, mert o nem egy falabu nyomorek.
Tamado cserek: DM bevetheto mindket szelen, de mellette en meg szamba veszem mindharom tamado posztra Jese-t es Isco-t is, mert szerintm ok itt nyugodtan bevethetok. Egyis sem egy szar semmirekello, ezt szerintem bizonyitottak mar, de legalabbis Isco mindenkeppen. Moratat nem tartom sokra, es helyette elneznek valakit a keretben de ezt le is irtam a masik topicban.
Benzema alternativaja: Jogos. Ez khedira lecserelese mellett a masik rossz pont a vezetosegnel. Nem tudom mit latnak Morataban, en amit eddig lattam nem tartom indokoltnak az o megtartasat. Johetett volna helyette egy csatar. De... Megsem lesznek emiatt almatlan ejszakaim, egyreszt azert, mert ugygondolom hogy Benzema szerepkore at fog alakulni kicsit az utobbi evekhez kepest, ami jobban fekudhet neki, masreszt pedig ebbe a szerepkorbe szerintem Isco es Jese is jol teljesithet. Mondhatod hogy ez rizikos, talan az, de ha minden bukik tavasszal meg mindig ki lehet cserelni Moratat egy kimeletlen hitman-re, mert arra ugyis a BL kieseses szakaszban lehet majd eloszor szuksegunk.
Modric: Ezt roviden el fogom intezni. En nem ott kepzelem el Modric posztjat. Ok hogy jol teljesitett ott, de nem azert mert most hirtelen megtalaltak a posztjat, hanem azert mert az emberunk baromi nagy spiler. Xabi/Illara mellett/elott is oktatni fog. A ket baszk pedig szerintem meg hasznos tagjai lesznek a keretnek a szezonban.
Ancelotti: Errol nem tudok mit mondani. Szerintem meg tul korai hogy ot velemenyezzuk.
Veled ellentetben en osszessegeben elegedett vagyok a nyari keretmodositasokkal. Lenne amit mashogy csinaltam volna, de az hogy a kulonbozo blogokon es portalokon micsoda siras-rivas megy, az szerintem meglehetosen vicces.