jajziro4vr írta:Nő már nem fér oda, de gondolom...kezeskedsz a szép estékről benne.![]()
Mondjuk 140 centi széles, szóval elfér ott azért több jobb kéz is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 10., vasárnap 23:28
jajziro4vr írta:Nő már nem fér oda, de gondolom...kezeskedsz a szép estékről benne.![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. december 10., vasárnap 20:37
Igen és azt is, hogy megkapom karácsonyra a CRes mezzel együttRealista24 írta:Mondtam már, hogy van olyan mezem is, ráadásul reklámfelirat nélkül, és Butra aláírással? Illetve Kroos és Nacho is "összefirkálta" márTottinho írta: Ebben az idényben (11/12) nagyon eltalálták a szereléseket. A hazai fehér-arany és a vendég fekete-arany nagyon patent volt. Hazaiból van is egy Ramosos.
Szép munka, grat!h3x0r írta:Legujabb Realos ereklye
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 10., vasárnap 20:27
Mondtam már, hogy van olyan mezem is, ráadásul reklámfelirat nélkül, és Butra aláírással? Illetve Kroos és Nacho is "összefirkálta" márTottinho írta:Ebben az idényben (11/12) nagyon eltalálták a szereléseket. A hazai fehér-arany és a vendég fekete-arany nagyon patent volt. Hazaiból van is egy Ramosos.pheco írta:Ilyen típusú felső nem lapul valakinél jó állapotban, L-es méretben? Aki meg is válna tőle
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 10., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 10., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 10., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. december 9., szombat 23:55
Ebben az idényben (11/12) nagyon eltalálták a szereléseket. A hazai fehér-arany és a vendég fekete-arany nagyon patent volt. Hazaiból van is egy Ramosos.pheco írta:Ilyen típusú felső nem lapul valakinél jó állapotban, L-es méretben? Aki meg is válna tőle
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 9., szombat 22:56
Benzema mezekkel atitatott nem is kellRealista24 írta:Nekem van, de nem eladó. muhahaahahahahapheco írta:Ilyen típusú felső nem lapul valakinél jó állapotban, L-es méretben? Aki meg is válna tőle
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 9., szombat 22:24
Nekem van, de nem eladó. muhahaahahahahapheco írta:Ilyen típusú felső nem lapul valakinél jó állapotban, L-es méretben? Aki meg is válna tőle
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 9., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. december 6., szerda 16:54
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 6., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 6., szerda 14:46
Nem gondolom, hogy Footlockeren kamut árulnának. Előfordul más cipők esetében is, hogy pl egy Jordan valahol 50, valahol meg 30k. Mondjuk szállításnak rájön vagy 10k szerintem...Úszómester írta:Az létezhet hogy nike lunar force 1 low playersroomban 43 k
Footlockeren meg csak 120 dollár?
Vagy nem eredeti?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. december 6., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 29., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 23., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. november 23., csütörtök 13:57
LIDL márkás ruhák. Amiket eddig vettem, mind időtállóak. Pólók, alsónemű stb, sok mosás után sem látszik semmi kopásSanti írta:Kösz lestat.
Nekem ilyen nincs, viszont van pár olyan márka, amire előzetesen azt hittem, hogy olcsó tucatok, de nálam kiállta az idő próbáját. Ilyenek pl az eddigi összes Adidas cipőim a 10-20 közötti ársávban, hosszú évekig meglepően jól bírták, pedig kaptak tőlem rendesen. Másik személyes kedvenc márkám a Lonsdale szintén nem túl drága márka, de maximálisan elégedett vagyok vele. És ott vannak még a Pierre Cardin pólók, annyira olcsóak, kb kínai kategória (egyébként lehet, hogy az is), de mégis elég jók.kelemen.istvan írta:Nektek mi az neves márka, amiben minőségileg többször csalódtatok?
Engem egyébként érdekelne a kérdés erről az oldalról, hogy nálatok mik azok az olcsó tucatmárkák vagy éppen még nevesincs márkák, amiktől nem vártatok túl sokat, de mégis pozitívan csalódtatok?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 23., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 21., kedd 13:25
Nekem a Converse az, ami 1 év után kezd szétszakadni, persze, amikor már lejár a gari. Csak annyira szeretem a sima fekete, alacsonyszárú Converset, hogy legutóbb is vettem egy újat, amikor a másik szétszakadt. Szóval jól csináljákkelemen.istvan írta: Nektek mi az neves márka, amiben minőségileg többször csalódtatok?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. november 21., kedd 12:28
Teszkós pulcsi+póló. FF asszem vagy mi a neve. Nem hittem,hogy jól bírják (van 2+2) ,de pozitívak a tapasztalataimSanti írta: Engem egyébként érdekelne a kérdés erről az oldalról, hogy nálatok mik azok az olcsó tucatmárkák vagy éppen még nevesincs márkák, amiktől nem vártatok túl sokat, de mégis pozitívan csalódtatok?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem