Miért pont MU? Betolják a buszt, aztán nézhetünk. Én egyik csoportgyőztesnek sem örülnék annyira.kelemen.istvan írta:Nagyon távoli, de a jelenlegi állapotok alapján egy
United-Real
Psg-Juve
Chelsea-Shatar
Barca-Roma
Pool-Porto
City-Bayern
Besiktas-Sevilla
Spurs-Basel
nyolcaddöntő párosításoknak örülnék.

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nagyon távoli, de a jelenlegi állapotok alapján egy
United-Real
Psg-Juve
Chelsea-Sahtar
Barca-Roma
Pool-Porto
City-Bayern
Besiktas-Sevilla
Spurs-Basel
United-Real
Psg-Juve
Chelsea-Sahtar
Barca-Roma
Pool-Porto
City-Bayern
Besiktas-Sevilla
Spurs-Basel

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, én írtam.pheco írta:Talán pont te említetted KAG, hogy egy agilisebb, kétlábasabb, viszont a pályán kevésbé jól látó Jamest látsz benne. Ezzel nagyjából egyetértek, viszont a kétlábasabb jelző egyre inkább vitatottabbá válik nálam. Asensio is csak akkor ér bele jobbal, amikor nagyon muszáj. Illetve talán azért nem annyira látványos az egylábasság, mert gyorsabb. Viszont a Barca elleni két bomba, meg a Valencia elleni teljesítmény kicsit túlnyomta a srácot. Azóta szinte semmit nem csinált, ami indokolná, hogy kezdő legyen. Annyi a szerencséje, hogy ő 6 millióért jött és nem 60-80-ért, mert már ki lenne kezdve rendesen.
Icardi meg nem ér 100-at, de előbb tennék le érte annyit, mint Kane-ért 150-et. Más kérdés, hogy egyik sem igazán megoldás.
Teljesen egyetértek veled. Ezért is mondtam, hogy nálam 12. ember lehetne max a srác, kezdő nem.
ZIDANE
- ateeemadrid
Icardi amúgy egy jó megoldás lehetne, csak ahogy ti is mondtátok, az a 100 millió nyilván röhej érte. Mondjuk ha Bappéra továbbra sem lesz esélyünk, ami elég valószínű, akkor meg kell barátkozni a gondolattal, hogy akár ennyit is adunk érte, mert más opció tényleg nagyon nincs. Ja de, Kane 200-ért.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Talán pont te említetted KAG, hogy egy agilisebb, kétlábasabb, viszont a pályán kevésbé jól látó Jamest látsz benne. Ezzel nagyjából egyetértek, viszont a kétlábasabb jelző egyre inkább vitatottabbá válik nálam. Asensio is csak akkor ér bele jobbal, amikor nagyon muszáj. Illetve talán azért nem annyira látványos az egylábasság, mert gyorsabb. Viszont a Barca elleni két bomba, meg a Valencia elleni teljesítmény kicsit túlnyomta a srácot. Azóta szinte semmit nem csinált, ami indokolná, hogy kezdő legyen. Annyi a szerencséje, hogy ő 6 millióért jött és nem 60-80-ért, mert már ki lenne kezdve rendesen.KAG írta:wZoLee7 írta:Icardi nem er 100 milliot, es itt szerintem vege is a tortenetnek. Nem hiszem, hogy o nagyon komoly megoldas lenne.
Ket ember kell a bbc helyett, az egyik mar itt van Asensio szemelyeben, kell meg valaki, aki a 16 oson belul egy vadallat es szorja a golokat
Mondjuk én még asensiora se merném rábízni az egyik fix kezdő támadó szerepét.
Neki még bőven elég lenne a 12. ember szerepe, LV helyett.
Mezőnyben eddig nem sok a srác.
Icardi meg nem ér 100-at, de előbb tennék le érte annyit, mint Kane-ért 150-et. Más kérdés, hogy egyik sem igazán megoldás.
- KAG
wZoLee7 írta:Icardi nem er 100 milliot, es itt szerintem vege is a tortenetnek. Nem hiszem, hogy o nagyon komoly megoldas lenne.
Ket ember kell a bbc helyett, az egyik mar itt van Asensio szemelyeben, kell meg valaki, aki a 16 oson belul egy vadallat es szorja a golokat
Mondjuk én még asensiora se merném rábízni az egyik fix kezdő támadó szerepét.
Neki még bőven elég lenne a 12. ember szerepe, LV helyett.
Mezőnyben eddig nem sok a srác.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Milyen szép lenne ha ismét megkapnák a Barcát.kelemen.istvan írta:Szerintem Psgre most egész Európa felfigyelt, mindenki árgus szemmel figyeli, hogy kit kapnak a következő körben. Túlzónak érzem a hypeot, remélem igazam lesz.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez nem csak Icardira igaz! Ezért nehéz sztárt jól igazolni.füst írta: Ha Icardi nem válik be, akkor triplacsavaros rábaszás van, mert drága is volt, nem is oldotta meg a feladatot és a helyet is foglalja a csapatban, miközben keressük az új támadót.
Esetleg valami futott még kategóriás , de elsősorban olcsó csatárt szivesen látnék, hátha megcsinálja a maga szerencséjét, és a miénket is. Benzemának meg túró a fülébe. Csak nem túró és nem a fülébe.
A másodvonalas csatár jól hangzik, pláne Chicarito óta, de egy név sem ugrik be nekem. A Mbappes üzlet befuccsolasa után biztos előjött a klubnál is ez az ötlet, de nem hiszem, hogy találtak használható nevet a játékosmegfigyelőink. Legalábbis valahogy úgy tudom elképzelni, hogy van a klubnak x megfigyelője, és ilyen helyzetben mondják nekik, hogy holnap reggelre küldjenek 5 nevet, akit érdemesnek gondolnak.
Szerintem Psgre most egész Európa felfigyelt, mindenki árgus szemmel figyeli, hogy kit kapnak a következő körben. Túlzónak érzem a hypeot, remélem igazam lesz.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
BBeno írta:na zidane mondott egykét szép szót a celtices dembeléről. legalább tudja hogy létezik. ez már pozitívum. dembele meg odavissza van hogy zidane ilyen jókat mondott róla.
Na neki mondjuk örülnék. Jo kis játékosnak tünik.
Mbappe egy ideig tuti off ugyis. Viszont Benzema helyére jövőre már kell valaki.
Icardi gyereket is csipem de talán a hype miatt drágább lenne.
Bár nemtudom most hogy állnak pontosan a kivásárlási áruk.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom jó ötlet-e Icardi, nagyon kellene valaki Benzema helyett, de télen csak tűzoltásra lehet játékost igazolni ennyiért pedig drágának tartom. Tekintve hogy nincs összeszokva a társakkal és a liga is új neki, most tavasszal nem hinném hogy frissen-melegen lényegesen jobb lenne mint Benzema. Nyáron pedig újra lehet csatárt igazolni, és nekünk kell is, szóval nem most kellene ellőni a patront egy ideiglenes megoldásra, mert kell majd a della júliusban. Ez az évet mostnár meg kell oldani Benzemával. Ha Icardi nem válik be, akkor triplacsavaros rábaszás van, mert drága is volt, nem is oldotta meg a feladatot és a helyet is foglalja a csapatban, miközben keressük az új támadót.
Esetleg valami futott még kategóriás , de elsősorban olcsó csatárt szivesen látnék, hátha megcsinálja a maga szerencséjét, és a miénket is. Benzemának meg túró a fülébe. Csak nem túró és nem a fülébe.
na zidane mondott egykét szép szót a celtices dembeléről. legalább tudja hogy létezik. ez már pozitívum. dembele meg odavissza van hogy zidane ilyen jókat mondott róla.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sosem láttam még.Kerlon írta:ez a második kedvenc twitter oldalad gondolomRealista24 írta:https://twitter.com/MorataSkills/status ... 4598551552

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Téged is kitegyelek? Ha csak ez megy, ne küldd el a hsz-t.G. V.tinho írta:sokat tanult Benzemától láthatóan az elmúlt évbenRealista24 írta:https://twitter.com/MorataSkills/status ... 4598551552
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
sokat tanult Benzemától láthatóan az elmúlt évbenRealista24 írta:https://twitter.com/MorataSkills/status ... 4598551552
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon kivancsi leszek milyen csapatot rak ossze ZZ tavaszra, konnyen lehet h addigra a bajnoksagot is elengedi
- nzooli93
SZerintem se kellene Icardi. Főleg nem ennyiért. Nem hiszem ,hogy egy Morata-Higu nál nagyobb szintet jelentene Madridban. Szép ,és jó amit az Interben csinál,de valszeg neki az ott a max
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Icardi nem er 100 milliot, es itt szerintem vege is a tortenetnek. Nem hiszem, hogy o nagyon komoly megoldas lenne.
- KAG
nzooli93 írta:ValentinKAG írta:Mikor lesznek amúgy az első kieséses párharcok?mindig mennek a posztok,hogy a férfiaknak a valentin a bl indulást jelenti
![]()
Oh, akkor jöhet bárki.
Addigra formában leszünk ...

ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sok boldogságot, de nem biztos, hogy ez a fórumra tartozik.nzooli93 írta:Valentin![]()

- nzooli93
ValentinKAG írta:Mikor lesznek amúgy az első kieséses párharcok?