Oszt mír?siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...
Szegény Özilke?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 8:31
Oszt mír?siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:30
Szerintem ez nekem szól. Honnan vetted, hogy utálom a csapatot?siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 8:28
Mivan?siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat...
HozzászólásSzerző: siempre_siete » 2013. szeptember 3., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:10
Legalább egy jó hír a tegnapiak után...Realista24 írta:Igaz, Javi G és ő is kapott meghívót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 8:05
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 8:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 3., kedd 7:20
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 3., kedd 1:19
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 1:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 3., kedd 1:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 3., kedd 1:08
sokszor hallom h támadásokban nem elég jó...de soha nem értettem mert válogatottban CR-el remekül megértik egymást és jól mennek a támadások, már amennyire a portugál válogatottnak megy mostanság...de én sem akarom az MU-ban látni őt....ment volna ő is a NapolibaRaúlRealMadrid írta:Jaja. Nekem is egyik kedvenc.primrose írta:Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak.Csak akkor már ne a MU, mert utálom őket mint a sz*r.
Ha eligazol, akkor Chelsea (persze akkor ha mindenképpen PL-be menne). Mint védekező középpályást nem lehetne hasznosítani?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 3., kedd 1:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 1:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 1:02
Ez a mezszam ez mi? Official?
En pont fordítva adtam vna, Isco nyolc és luka tíz.
zerző: Realista24 Dátum: 2013.09.03, 00:52
A Canal+ szerint Isco örökli Özil mezszámát, Modric pedig a nyolcasban folytatja. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala még nem erősítette meg.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 3., kedd 1:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 3., kedd 0:50
nem tudom, hogy ez igaz-e, de bármennyire is megérdemelte volna Modric a 10es mezt, sztem nagyon nem illene hozzá, ahhoz túl hátul játszik....Géci írta:Fordítva jobban értékeltam volna...BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az átkozott szám szindróma
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 0:47
Fordítva jobban értékeltam volna...BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az átkozott szám szindróma
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:46
Ezt most honnan?BBeno írta:Isco a 10-es, Modric pedig a 8-as szerelésben játszik a következő szezonban.
kezdődhet isconál az elátkozott szám szindróma
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem