Pont ez a helyzet Kovával is. Van a világon egy-két ember, aki le tudja nullázni Messit 90 percre, ő az egyik. Aztán porosodik a polcon

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 22., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 22., szerda 8:54
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 22., szerda 8:47
Ennek ellenére mezőnyben rendre szarabb.Mondjuk a 3-4 meccs alatt nehéz összeszokni a társakkal. Asensionak van 1 szezonnyi előnye.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 22., szerda 8:40
Mondjuk a 3-4 meccs alatt nehéz összeszokni a társakkal. Asensionak van 1 szezonnyi előnye.kodo írta:Viszont ebből látszott miért nem számít többet Ceballosra jelenleg még Zidane, pontatlan volt, nem is mozgott a lehető legjobban. Fontos megérteni, hogy még mindig szokja a társakat, épül be a csapatba. Teljesen más ahogy Asensio megérti magát a gálakezdővel, mint Ceballos, ha már a két tehetségnél maradunk.Luigi-K1 írta:Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 22., szerda 8:34
Nem csak, hogy visszavettek, hanem Zidane 2(!)-t cserélt az 55. perc táján, majd egy harmadikat tíz percre rá. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy ez mennyire távol áll tőle. Nem is működött a csapat azután az elvárt módon.Luigi-K1 írta:Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 22., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 22., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 22., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 22., szerda 2:43
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2017. november 21., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 19., vasárnap 18:36
Szerintem a belga nem fejlődött annyit mióta eljött franciaországból,mint azt sokan vártáka.Istenítették,ezzel párhuzamban meg lenézték Neymart hogy "ez nem a bohóc liga" meg hogy "majd hazadobálja magát braziliáig" és eközben a fickó világsztár lett,Hazard meg maradt egy jó,de nem klasszis futballista.Aki nálam nem ér 100milliot.Mert az alatt nemigen állna szóba velünk Abra.menjél már. Akkor ki nem túl fújt?
Szerintem Martial és Hazard sokkal jobban ki teljesedhetne spanyolba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 19., vasárnap 18:15
menjél már. Akkor ki nem túl fújt?morientes írta:Modricot halványabbnak éreztem a,szokottnál,Isco viszon maga a nagybetűs FOCI.Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentekA játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.
Egyébként két olyan brilliáns szezon után 3n nem agyalok rajta hogy most nem úgy megy.Ez nem a fifa hogy nyomom a gombot mint a barom,aztán hajrá.Az első kettő túlfújt pl sztár,Mbappe az még oke,bár a PSG-ben már nem szarja úgy a gólokat mint a hercegségben,bár a posztja is változott némileg.martial/hazard/bappe
Mindenesetr pénz van,nekem Neymar vagy Dybala lenne az ideális persone.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 19., vasárnap 17:33
bercik írta:amúgy azért az elmúlt időszakban szerintem nem volt ilyen hentes a tico, most kitettek magukért.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 19., vasárnap 17:20
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 19., vasárnap 17:18
Csabi írta:nekem ez tegnap full kimaradt. ez most komoly???ki ez a bíró? ez melyik ligaban nem azonnali piros?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 19., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 19., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 19., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 19., vasárnap 15:24
Ezeket visszanézik. Olaszoknál tuti volt már utólagos kiállítás. Bonuccit nyomták ki egy könyökös után, pedig a spori nemhogy pirosat adott volna, még le sem fújta. De ha jól rémlik, akkor már a németeknél is volt rá példa több is.lestat írta:De a videobíró csak akkor lesz igazán hatékony ha ezeket is visszanéznék.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 19., vasárnap 15:15
M1Ö írta:khm, khmateeemadrid írta:Az a Savic belépő hogy a faszomba nem volt piros, az rejtély.![]()
![]()
Pedig Ramosé nem volt annyira nyújtott és "csak" a lábfején csúszott végig a talpa, itt meg csoda, hogy Savic nem törte ketté Kroos bokáját. Nem sok kellett hozzá, egy kicsivel jobban leragad Kroos lába, akkor a szezonba már nem játszott volna.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem