Sierra megelőzött xD -.-
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 0:43
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:42
Jaja. Nekem is egyik kedvenc.primrose írta:Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak.Csak akkor már ne a MU, mert utálom őket mint a sz*r.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 3., kedd 0:41
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 0:36
Igen. Nem hiszem, hogy Nachot hagynánk Marcelo mögött.Realista24 írta:Nem hinném. Siqueira a Benficáé egy évre kölcsönbe.
Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak.Ha marad akkor nagyon változtatnia kell a hozzáállásán is, a szurkolók biztos nem fogják csipázni őt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 3., kedd 0:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 3., kedd 0:35
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 3., kedd 0:33
egy évig kölcsönben lesz elvileg Manchesterben...Realista24 írta:A Marca szerint maradt Fabio.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:30
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 0:29
Remélem így lesz. Mondjuk múltkor azt írtam, hogy abszolút nem padra való játékos és kell neki egy másik csapat, de tényleg hátha kapna lehetőséget, meg aztán kitudja...hosszú a szezon.Realista24 írta:A Marca szerint maradt Fabio.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 3., kedd 0:25
érdekes lesz, ha ez igaz... szívem szerint nem szeretném, ha eligazolna, de nem érzi itt jól magát és így itt tartani....BBeno írta:nem értem én ezt a coentrao ügyet. kölibe semmi értelme. pénzt nem látunk belőle. maradia kell.
én örülnék neki, elég volt ez az Öziles sztori is....A Marca szerint maradt Fabio.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:24
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. szeptember 3., kedd 0:24
Nem, csak őt átbate most komolyan átmásoltál egy kommentet az eb-ről és átírtad a gyros árát?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 3., kedd 0:23
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:23
matteo írta:Nagyon fasza üzletet csináltunk Kakával! Gratula
Én ma ennél 690 ft-tal költöttem többet Gyrosért, lehet inkább Kakát-kellett volna megvennem...
Özilt Perez küldte el ebben biztos vagyok, szóval nem kell köpködni, bár én sem örülök neki, hogy elment, de 50 misit megért. bőven.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 3., kedd 0:22
ja, ez lenne a legegyszerűbb, gondolom már nem volt idő megegyezni az árában... de azért az jobb lett volna, ha pénz is van belőle...BBeno írta:NEWS: Independent and Marca confirming that Man United managed to sign Fabio Coentrao on a season-long loan
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 3., kedd 0:21
Akk várható még Siqueira bejelentése is?Realista24 írta:Nem tudni még. Elvileg ment a fax a szövetségbe, de hogy igaz vagy sem...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 3., kedd 0:21
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 3., kedd 0:20
te most komolyan átmásoltál egy kommentet az eb-ről és átírtad a gyros árát?matteo írta:Nagyon fasza üzletet csináltunk Kakával! Gratula
Én ma ennél 690 ft-tal költöttem többet Gyrosért, lehet inkább Kakát-kellett volna megvennem...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:18
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem