hát Kaka az sebaj, nagyon jól megleszünk nélküle, de Gülüke..

hát auf wiedersehn vagy mi...nemtok törökül... byebye

remélem nem bánjuk meg, hogy ment, mint anno pár emberkénél (zéroberto,etoo,anelka,stb)
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 3., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 3., kedd 8:10
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 3., kedd 8:07
ez azért nem teljesen így vanGéci írta:...Birtam nagyon a tagot, de most óriásit csalódtam benne azzal, hogy eggyik percben még azt mondta, hogy ő küzdeni akar a kezdőért, másik percben meg elfogad 1 Arsenal ajánlatot ami osztályokkal kisebb szint mint a Madrid, csak azért, hogy kinyalják a seggét, és kapjon évi 8,5 millát.Nálam ezzel elvágta magát, de ettől független sajnálom, mert kedveltem mint játékost...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 3., kedd 7:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 7:02
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. szeptember 3., kedd 6:34
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. szeptember 3., kedd 4:45
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 3., kedd 1:40
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. szeptember 3., kedd 1:23
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 0:50
Egyelőre az még mindig nem derült ki, hogy finoman ajtót nyitottak-e neki és Wenger Arsenaljának hihetetlen ambíciói a 8,5 millában ki is fújtak (ennyiért már hajlandó volt ezt is lenyelniPérezt meg lehet érteni. Itt van egy elégedetlen játékos, elégedetlen a percekkel, a fizetéssel, a szerződéssel, ajánlanak érte 45milliót. Mit csinált volna, mondja, hogy nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:49
Nem hajlottak, egy szezont vártak volna a papírmunkával. Erről volt szó már a nyár elején is.Érdekes, mert elvileg a klub is hajlott volna a hosszabbításra...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 0:48
Szerintem is így kerek.madridronie írta:Véleményem szerint nagyon könnyen mondott le róla a klub, ugyanakkor ezért az elmúlt időszakban sajna ő is bőven tett (vagy inkább nem tettHa jól értelmezem az írását, akkor a napokban változott a helyzete, nem úgy alakult ahogy ő akarta.. Érdekes, ezt már sose fogjuk megtudni.)! Határozott véleményem az, hogy Di María volt előzetesen a fekete listán, de az elmúlt hetek inkább az argentin mellett szóltak és Carlo végül DM mellett tette le a voksát; a többi innen már történelem ..... Továbbra is a Robben, Sneijder buli feelingje kerülget; nagyon remélem, hogy most az egyszer ez a döntés tényleg a vezetőket igazolja majd (személy szerint én ebben kevésbé hiszek). Csalódott vagyok (a klub, a játékos és az egész helyzet miatt), ugyanakkor a kritikák sem alaptanok és én is sokkal többet vártam volna a Real 10-től!!! A transzfer gazdaságilag védhető (50 milla az 50 milla); szakmailag viszont már közel sem ennyire egyértelmű a helyzet szerintem ...
ezt az érzést még kijózanító pofonnak sem tudom nevezni.. Csak ülök és olvasom, de nem tudom elhinni.Valahogy így!Amúgy azt sajnálom, hogy a keret legelegánsabb játékosa távozott, viszont az elegancia nem elég.![]()
Arsenal és a karrierje szempontjából történő jelentős visszalépés mellett ez az ami leginkább elszomorít és kib@szottul dühít; aaaaaa .....Nem hittem volna h előbb lelép mint Di Maria v. Khedira (!!!)![]()
Sok sikert és minden jót kívánok neki (főleg egyéni és válogatott szinten) én a magam részéről csak a szépre és jóra emlékszem majd a Gülüvel kapcsolatban --> Hala Mesut, Hala, Hala Madrid!!!
![]()
![]()
![]()
Csoki maestro!Özil: “Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus három évet nektek. A Real Madridban töltött három évem egyedülálló és különleges volt. Néha a dolgok máshogy alakulnak, néhány napja még én sem így terveztem. Annak ellenére, hogy elhagyom a Real Madridot kívánom neked (szurkoló) és a csapatodnak, hogy sikerekben teljes évek következzenek számotokra.”
Érdekes, mert elvileg a klub is hajlott volna a hosszabbításra...Realista24 írta:Fizetésemelést kért, mondták neki, hogy elég neked az az ötös, küzdj meg a helyért, bizonyíts. Jött az Arsenal, azt mondta, itt van 8.5, és még stabil kezdő is leszel.Véleményem szerint nagyon könnyen mondott le róla a klub,
Ki mondott le és miről könnyedén?
Pérezt meg lehet érteni. Itt van egy elégedetlen játékos, elégedetlen a percekkel, a fizetéssel, a szerződéssel, ajánlanak érte 45milliót. Mit csinált volna, mondja, hogy nem?
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 0:33
Igen, a "néha a dolgok máshogy alakulnak, mint ahogy szerette volna" alatt én is arra gondoltam, hogy talán problémája lehetett azzal, hogy nem emelik a fizetését, mint ahogy arról mentek is a pletykák, hogy a csapattól ezt kérte a játékos.Fizetésemelést kért, mondták neki, hogy elég neked az az ötös, küzdj meg a helyért, bizonyíts. Jött az Arsenal, azt mondta, itt van 8.5, és még stabil kezdő is leszel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 0:30
Fizetésemelést kért, mondták neki, hogy elég neked az az ötös, küzdj meg a helyért, bizonyíts. Jött az Arsenal, azt mondta, itt van 8.5, és még stabil kezdő is leszel.Véleményem szerint nagyon könnyen mondott le róla a klub,
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 0:26
Véleményem szerint nagyon könnyen mondott le róla a klub, ugyanakkor ezért az elmúlt időszakban sajna ő is bőven tett (vagy inkább nem tettHa jól értelmezem az írását, akkor a napokban változott a helyzete, nem úgy alakult ahogy ő akarta.. Érdekes, ezt már sose fogjuk megtudni.
ezt az érzést még kijózanító pofonnak sem tudom nevezni.. Csak ülök és olvasom, de nem tudom elhinni.
Valahogy így!Amúgy azt sajnálom, hogy a keret legelegánsabb játékosa távozott, viszont az elegancia nem elég.
Arsenal és a karrierje szempontjából történő jelentős visszalépés mellett ez az ami leginkább elszomorít és kib@szottul dühít; aaaaaa .....Nem hittem volna h előbb lelép mint Di Maria v. Khedira (!!!)
Csoki maestro!Özil: “Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus három évet nektek. A Real Madridban töltött három évem egyedülálló és különleges volt. Néha a dolgok máshogy alakulnak, néhány napja még én sem így terveztem. Annak ellenére, hogy elhagyom a Real Madridot kívánom neked (szurkoló) és a csapatodnak, hogy sikerekben teljes évek következzenek számotokra.”
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 0:20
az a baj, hogy tényleg nagyot kell alkotni, hogy valamely nagyobb csapat elvigye. Mondjuk a Real már kilőve, a Barcanak eddig sem kellett... szal ott valahol angliában belül kell majd szintet lépnie, az is lehet, hogy még Mou kezei alatt is edzeni fog. Vagy vissza Németország... Mindenesetre Özilt eléggé sikerorientáltnak gondolom, szóval ez az Arsenalos dolog elég furán jön most ki és nem tartom valószínűnek, hogy a csapatban rejlő "lehetőségek" 1 év múlva érdekelni fogják...remélem nem sokáig viccelődik az Arsenalban.
elképesztő idegesítőek. én már be is zártam a facebookot, a sok tizenéves lány búcsúzkodását nem bírtam. már Pipitánál is nehéz volt olvasnom a sorokat, mostanra elfogyott a türelem. Mindenesetre ha komolyan gondolják amit írnak, akkor Pereznek van kiktől félnie.látszik, hogy azok a divatdrukkerek nem a csapatnak szurkolnak, hanem egy-egy játékosnak, jelen esetben özilnek
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 3., kedd 0:20
Hát az Asenalt nem fenyegeti, hogy mondjuk BL-t nyernek, vagy komoly kupáért viaskodnak.. Viszont ha a MU-ba ment volt Özil az cinkesebb lett volna..Sajnálom, hogy az Arsenalba ment, ott nagyon max egy FA-kupa eshet le, de még az se. Minden jót Mesut!
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2013. szeptember 3., kedd 0:19
Még ha nem viccnek szántad volna, adtam volna +1-et de így: -1RaúlRealMadrid írta:Khedira kapja, nem lehet kérdés.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 0:17
Khedira kapja, nem lehet kérdés.El Unico írta:NAGYON ADNÁ!nem lehet, hogy Modric kapja?![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem