Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 22., szerda 20:12

Most olvastam, ki gondolta volna, hogy így lesz :) , hogy Ousmane Dembele gyógyulása a vártnál gyorsabban halad, és a clásicon már ott is lesz. Piszok jó dzsúzokat tudnak ezek kikeverni. Szerinem ha most lenne a clásico, mostanra állt volna össze a kölyök. Aztán ne csodálkozzuk majd, ha véletlenül valakinek két feje nő náluk :D .
No nem baj, így nagyobb buli lesz, amikor hazavágjuk a nagy rekordcsapatot.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 22., szerda 18:50

http://www.marca.com/en/football/spanis ... b467d.html

a sevilla edzője rákos. :/

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 17:46

Realista24 írta:Robotbíráskodás, aztán jöhetne a robot foci, hogy ne legyen szimuláló, alattomos, stb milyen játékos.

Nincs ezzel gond, csak idén nagyon szopón vagyunk. Ez van. Majd javul a VAR-ral.
Hát igen,pont erre gondoltam hogy majd Artuditu gurul fel alá füttyögetve,a szimuláns játékos meg majd kap tőle egy energiadózist...
Nem,az emberi tényezőt nem szabad kivonni a bíráskodásból,sehogy sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 21., kedd 17:06

Én meg leszarom a VAR-t. Jelenleg amugysem egy járható út, amelyik spori hülye, annak mindegy hogy van-e VAR vagy nincs.

Ha a lesekkel tudnak vmit kezdeni, én már nagyon elégedett leszek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 17:00

Robotbíráskodás, aztán jöhetne a robot foci, hogy ne legyen szimuláló, alattomos, stb milyen játékos.

Nincs ezzel gond, csak idén nagyon szopón vagyunk. Ez van. Majd javul a VAR-ral.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. november 21., kedd 16:57

Persze nyilván nem ennyire egyszerű de ha pl kivan mondva,hogy a kezezés minden esetben 11es, akkor előbb nyugszok bele abba,hogy pech volt és szerencsétlenül pattant a labda,minthogy egy szándékos kezezésnél a bíró úgy döntött,hogy nem a kéz kereste a labdát.

Van pár eset amihez kell egy ember,hogy mérlegeljen, de közel sem annyi mint amennyi bele van magyarázva a mai fociba.

Az meg megint egy külön mise,hogy őket kritizálni nem lehet, pedig iszonyat szarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 16:35

dzsi az életben nem minden fehér vagy fekete,ahogy a futballban sem.
Ahogy te ezt most leegyszerűsítetted,másik ezer kérdést meg felvet.
Az a baj hogy a JT-kel túlságosan elszaladt a ló,főleg a spanyollal,ki kérik maguknak ha bárki,szurker média szakma kritizálni meri őket.
Meg kellene tisztogatni a rendszert,ha valaki elfúj egy meccset,az hármat pihen aztán gyakorolhat a harmad osztályban.Önkritikát kellene gyakorolni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. november 21., kedd 16:26

Én nem hiszek a spanyol VAR-ban.Ezek a spanyol bírók teljesen vakon vannak.Úgy hoznak meg szar döntéseket,hogy 2 méterre állnak az esettől.Szerintem nagyon minimálisan fog javúlni a helyzet jövőre.Attól,hogy visszanézi ugyanúgy szar itéletet fog hozni kert sík hulye az ember a szakmájához.

Legalábbis a legnagyobb fail ítéletek sose takarásból születtek,vagy úgy hogy rá lehet mondani oké ezt nem láthatta.

Nyilván nagyon highteck de én teljesen likvidálnám a sporit a pályáról.A les helyzeted labdába és stoplisba ültetett chipekkel,vagy valami ultramega 100kamerás rendszerrel oldanám meg a legmagasabb szinten. A többi ítéletet meg videon nézik és sípolnak.

Persze könnyen kitalálok ilyeneket ha nem megoldható de kétlem,hogy ennyi pénzből amennyi a (top)fociban jelen van nem lehetne valami fasza “robot”bíráskodást kialakítani.

Szerintem gyönyörü lenne ha a játékosok nem érintkezhetnek a bíróval.Nincs kihez odaszaladni nincs kinek reklamalni,valaki sípolt menni kell tovább azt ennyi.

Az időhúzást meg szimplán büntetném.Ha valaki megsérül és az orvosi stáb 1percen nem tünteti el a pályáról sárgalap.Nagyon kevés szituáció van szerintem amit mérlegelni kell a fociban,ezt csak a sok élősködő találta ki.Ha valaki kézzel ér hozzá a labdához 11es ,kit érdekel,hogy a kéz kereste a labdat és majd azt valaki eldönti egy pikénél,higy mit is akart a hülyéje?? Túl van bonyolítva az egész.

Persze jó ez így is lehet anyázni,csak ilyen félmegoldásokkal ne probalkozzanak mert csak adtak a szarnak egy pofont aztan még hőbörögni se lehet majd mert a var megmondta a tutit de a hulye jatekvezető azt csinal amit akar mert mérlegel...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 14:44

Ez egyébként pont 3-4-el több jó ítélet, mint nélküle.
Ez így van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 14:28

morientes írta:Úgy kezdtem ezt az egész videos bulit még anno,hogy szezon eleje óta nézem a meccseket,és 3-4 esetben befolyásolta a var a meccseket pozitívan úgy,hogy volt kb 30 vitatható eset.
Az inter-milan(igérem utoljára),volt a hab a tortán.
De még egyszer...engem nem zavar,csak lesz itt csalódás bőven,mert pont te vagy aki hát nem valami objektíven itél meg aktuális szituációkat sokszor,és azonnal félrerakod majd az igazság érzeted amint egy kétes szitu nem nekünk kedvez majd var ide vagy oda... :D
Ez egyébként pont 3-4-el több jó ítélet, mint nélküle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 21., kedd 12:53

. ha te úgy ítéled meg hogy 3-4 szer jött jól a VAR. akkor feladom. én mindenesetre alig várom hogy a spanyoloknál is bevezessék. nem érdekel ha éppen ellenünk vesznek el lesgólt mert ha tényleg les volt akkor nincs miről beszélni. addig meg nézem az olaszokat és a németeket.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 12:42

Úgy kezdtem ezt az egész videos bulit még anno,hogy szezon eleje óta nézem a meccseket,és 3-4 esetben befolyásolta a var a meccseket pozitívan úgy,hogy volt kb 30 vitatható eset.
Az inter-milan(igérem utoljára),volt a hab a tortán.
De még egyszer...engem nem zavar,csak lesz itt csalódás bőven,mert pont te vagy aki hát nem valami objektíven itél meg aktuális szituációkat sokszor,és azonnal félrerakod majd az igazság érzeted amint egy kétes szitu nem nekünk kedvez majd var ide vagy oda... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 21., kedd 12:31

előreviszi. nem kérdés hogy több igazságos eredmény született a VARnak köszönhetően. és folyamatosan az inter- milant hozod fel. ezekszerint jutott 100 meccsre 1 ahol szerinted rosszul ítéltek. az már jobb mintha 100ból 100 meccsen rossz ítélet született volna... spanyoloknál nem tudok olyan meccset nekünk ahol ne hoztam volna fel a bíró ténykedését. németeknél egyébként órási volt a hertha wolfsburg meccs. spori 2 gólt adott meg majd utólag a VAR miatt visszavont. mindkettőnél helyesen persze. egyben van igazuk a szurkolóknak a stadionban, hogy kivetítőn ők is lássák a visszajátszást. azt hiányolják egyedül és tök jogosan. engem is érdekelne ha helyszínen nézném hogy miért veszik el folyamatosan a góljainkat. a videobíró jó. tudni kell használni.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 12:25

BBeno írta:nem muszáj odamennie. hallgathat a segítségre is és hihet nekik. pont ezzel megy el az idő általában hogy a spori maga akarja eldönteni azt amit a szobában 5-en egyhangúan mondanak. ez a vicc.
Szerintem meg az a vicc hogy nyilvánvaló eseteket néznek el még így is,akár kimegy visszanézni akár a fülére szólnak rá.Most ez hogy szándékos,twkintve hogy az olasz fociról van szó,vagy ott is csak a JT szimplán hülye,nem tudom.
De az inter milanon is volt jónéhány vitatható eset,amit le se szartak,amikor meg Icardi lerántotta a védőt a gólja előtt az mindennek a teteje.
Sokan akik itt üdvözlik a rendszert,fognak még háborogni néhány eset miatt,ami minket érint majd,VA ide vagy oda.
Amúgy nekem nincs vele bajom,csak nem viszi előre az ügyet szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 21., kedd 11:04

Nem tudom, hogy hogy működik pontosan ez a VAR rendszer, de én tuti úgy csinálnám, hogy a videós emberkéknek külön speciális oktatáson kellene részt venniük és a fő bírónak mondani mindent a fülére, de csak az eseményeket. Az ítéletet meg kellene hagyni a bírónak, de ezeket a beszélgetéseket folyamatosan rögzíteni és betenni a jegyzőkönyve. Így könnyen nyomon lehetne követni, hogy mik történtek, ki hibázott, ki mit ítélt. Legyen az lesgól, tizi, szimulálás, szándékos utánrúgás, stb. Ödön mondaná a fülkéből, hogy "Feldobta magát", "Les", "Szándékosan utánarúgott" spori meg mérlegelne és döntene.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. november 21., kedd 10:54

Nekem kezd teljesen hiteltelenné válni a foci ezzel a bíráskodással.
Azért, hogy az ember leülni megnézni egy derbit és azt látja, hogy Kroosnak oldalról-talppal szállnak bele, Benzemát a földön rúgják, Ramosnak ömlik a vér a fejéből és sehol egy sárga lap se.
Aztán átkapcsolok egy NFL meccsre, ami elvileg durva sport, aztán egy irányító lábszárát elkapják és megy a sárga zászló. Méteres les? Ott meg a lábujjhegyekörmével ha kilép, jön a helyes ítélet.
Ezt így nem lehet komolyan venni.
Trófeák, klubsikerek, játékossorsok dőlnek el igazságtalanul. És nézhetetlen.

Az ember madridista lesz amíg él, de az egyetemes focitól rosszul vagyok lassan.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. november 21., kedd 10:46

Egyébként én már ezt a bíráskodást Spanyolországban rohadtul nem értem, de lassan sikerül elérniük annyit, hogy nincs kedvem leülni megnézni a bajnoki meccsünket. Én nem találok benne logikát. Ha azért büntetnek minket, mert szarrá nyertük magunkat, akkor a Barcelona szekerét miért tolták amikor rohadt jól játszottak? Hozzáteszem, akkor nem is lett volna szükségük rá.

Vagy a mi játékosaink szabálytalankodnak ilyen balfasz módon? A hétvégi meccsen végig azt éreztem, hogy az Atletico játékosok sose húzták vissza a lábukat ha egy kicsi esélyt is láttak arra, hogy fájdalmat vagy sérülést okozhatnak. És mégis mi kaptuk az első sárgát... 60 perc után kezdte el osztogatni a lapokat a matracoséknak, addig büntetlenül maradt a henteskedés. És azért nem mindegy, hogy az utolsó 30 percben, vagy az utolsó 60 percben kell odafigyelnie egy játékosnak, hogy ne kapja meg a másodikat.

Tény, a támadó szekciónk formán kívül van, de ilyen bíráskodás mellett nem tudok haragudni a csapatra. A középpálya most már összekapta magát szerintem, a védelem is egyre jobb, már csak elől kéne egy kis javulás. Ami elég nehéz, ha a támadó harmadban boldog-boldogtalan felrúghatja a játékosainkat, és nem jár érte semmi...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 21., kedd 10:20

nem muszáj odamennie. hallgathat a segítségre is és hihet nekik. pont ezzel megy el az idő általában hogy a spori maga akarja eldönteni azt amit a szobában 5-en egyhangúan mondanak. ez a vicc.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 10:14

Amennyiben tudatosan csinálják nyilván nem fog élni a lehetőséggel.
Ha rászól a fülére a videoaszisztens két lehetőség van.
Odamegy,megnézi,azután eldönti hogy történt e valami vagy nem.De a VA nem bírálhatja fölül.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 21., kedd 10:09

morientes írta:
BBeno írta:meg kell várni a jövőévet. videobíróval próbáljanak meg ennyire csalni.
Video asszisztens.Nem ugyan az.Ha akar hagyatkozik rá a,spori,ha akar meg nem.
Az semmit sem segít az elcsalt meccseinken.

Amennyiben tudatosan csinálják nyilván nem fog élni a lehetőséggel.

Nem igazán látom, hogy mit lehet ez ellen tenni..
Ez az idei évben biztos, hogy nem a véletlen műve.

Vissza: