Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem győzöm hangsúlyozni: Babylon Berlin
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pár hete kivégeztem a ST két évadot(közel van nálam a 10/10-hez), tegnap végeztem a 13 Reasons Why-al(8,5/10) és most be van készítve a Mindhunter.
Szakdoga írásnál mennyi szabadideje van az embernek
Szakdoga írásnál mennyi szabadideje van az embernek

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
nem tudom ki volt, de aki a mindhuntert ajánlotta rossz ember nem lehet.
kicsit lassan építkezős, de a hangulat, zenék, párbeszédek zseniálisak. érdemes elkezdeni aki sorozatot keres.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Teljesen sorozat nélkül vagyok, Mr. Robot és eme sorozat között vacillálok, az előbbiből amikor még friss volt láttam 2 részt feliratosan, de valahogy abbamaradt teljesen azóta is.gunner írta:Babylon Berlin S1
Talán a múlt héten már bedobtam a nevét ide, most értem a végére.
Lenyűgöző a sorozat, nem hiába a német tévétörténet legdrágább projektje. Körülbelül hasonló katarzist éltem át nézése közben, mint anno a True Detectivnél: megszűnik a világ, és csak a sorozatnak szenteled azt az x órát, és közben gondolkozol az élet értelmén.
Nagyon eltalálták a készítők a sorozatot, minden parádés, gyakorlatilag nincs gyenge pontja szerintem. Az eleje kicsit kuszának tűnhet, de higgyétek el, megéri
Sima tízes ez eddig, csont nélkül.
A Babylon Berlinből ugye egy évad készült még el, idei darab, biztosan nem lesz egy GoT, ST, vagy egy Banshee, ami a darálást illeti, majd kiderül délután, hátha.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Az egyik legjobb szerintem. The shield 4. evad elég döcögősen indult, kezdtem mar félni, de az 5.resztől mar brutal. Aceveda exszázados lejtője igen érdekes, aki latta tudja miről beszeleksonic írta:Felfedeztem hogy van better call saul s3 ugyhogy megneztem. Nagyon ott van ez a sorozat. Nezitek?

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Felfedeztem hogy van better call saul s3 ugyhogy megneztem. Nagyon ott van ez a sorozat. Nezitek?

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nzooli93
En tavaly lattam az elso evadot, es most a masodikkal egybe megneztem megint. Azota uresnek erzem magam belul,annyira hianyziklordgabi írta:Stranger Things - Remyhez hasonlóan, engem is "szíven talált". 3 nap alatt sikerült csak ledarálnom, a mai (elmúlt) napra szándékosan hagytam meg az utolsó 3 részt, hogy még jusson egy kevés a jóból.![]()
![]()
Színészek, zenék, hangulat, képi világ - zseniálisan össze van pattintva a mű, mindig előbukkan egy kis easter egg is, hiányozni fog most egy ideig, már bánom, hogy nem kezdtem el hónapokkal ezelőtt, és anno a The Night Of-ot erőltettem, az leült valahogy a közepén, vagy csak lehet nem volt meg a megfelelő hangulat...
Egy nagyon erős 9 ponton mozog jelenleg, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a jövő, nálam is erősebb volt a második évad

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Stranger Things - Remyhez hasonlóan, engem is "szíven talált". 3 nap alatt sikerült csak ledarálnom, a mai (elmúlt) napra szándékosan hagytam meg az utolsó 3 részt, hogy még jusson egy kevés a jóból.
Színészek, zenék, hangulat, képi világ - zseniálisan össze van pattintva a mű, mindig előbukkan egy kis easter egg is, hiányozni fog most egy ideig, már bánom, hogy nem kezdtem el hónapokkal ezelőtt, és anno a The Night Of-ot erőltettem, az leült valahogy a közepén, vagy csak lehet nem volt meg a megfelelő hangulat...
Egy nagyon erős 9 ponton mozog jelenleg, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a jövő, nálam is erősebb volt a második évad (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!éreztem, hogy elfogják húzni A nagy találkozást, de minden rész elején vártam, hogy hátha majd most ), érdemes volt elolvasni az összes hozzászólást is mindkét évadról így utólag.
Az ördögűző milyen minőséget képvisel, kezdhetem is?

Egy nagyon erős 9 ponton mozog jelenleg, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a jövő, nálam is erősebb volt a második évad (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!éreztem, hogy elfogják húzni A nagy találkozást, de minden rész elején vártam, hogy hátha majd most ), érdemes volt elolvasni az összes hozzászólást is mindkét évadról így utólag.
Az ördögűző milyen minőséget képvisel, kezdhetem is?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kurva sok flashbacktől eltekintve teljesen rendben volt ez első résznek. remélem ebből visszavesznek mert elég idegesítő volt 5 perc alatt a 3.at végig nézniRemy írta:Hát, ez nem valami meggyőző.P. Krisz írta:The Punisher pilot
7
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nyitány az elképesztő volt, Frank levadászta a maradék embert aki felelős a családja haláláért.Remy írta:Hát, ez nem valami meggyőző.P. Krisz írta:The Punisher pilot
7
Usaból lelő sniperrel egy arcot Mehikóban. A vége is pörgős volt, megmutatja, hogy nem megy a szomszédba egy kis erőszakért. A köztes rész a főszálat készítí elő, és Frank mindennapjait mutatja be, ahogy próbál túlélni úgy, hogy a múltja kísérti. Elég drámai de egy kicsivel lassabb az ideálisnál.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
donor írta:Lassan végére érünk asszonnyal a Narcos-nak. Van valami hasonló sorozat, amit érdemes lehet megpróbáltatni vele? Én nem vagyok válogatós, de ő nem nagyon szokott sorozatokat/filmeket nézni a Szulejmánon kívül (nem röhög! .... dehogynem![]()
![]()
) viszont ez bejött neki
Ezekkel nem igen mondok újat, de sztm egész jó szériák, bár a hasonlóság....
The Wire
Breaking Bad
The Shield
The Sopranos
Lehet nem pont ilyenekre gondoltál, de nem baj.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, ez nem valami meggyőző.P. Krisz írta:The Punisher pilot
7

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
The Punisher pilot
7
7
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Lassan végére érünk asszonnyal a Narcos-nak. Van valami hasonló sorozat, amit érdemes lehet megpróbáltatni vele? Én nem vagyok válogatós, de ő nem nagyon szokott sorozatokat/filmeket nézni a Szulejmánon kívül (nem röhög! .... dehogynem
) viszont ez bejött neki

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nzooli93
Kinek mi. Ha úgy nézzük az első évad se hozott semmi újat. Tömény nosztalgiafaktor, remek hangulat, és nagyon jó casting meg rendezés, meg zenék. Újat semmiből se mutat. De akit beránt a hangulat , meg ez az egész nosztalgiafaktor, annak 10/10 az egész ahogy van.
Továbbra sem értem a Stranger things-t övező hisztériát, a második évad pár kiemelkedő pillanattól eltekintve alig jobb a közepesnél.
- ikarus93
Mr.Robot 3x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad nagyon a csúcson van, azt se tudtam mire figyeljek mikor néztem.
A végén a csattanó se volt semmi. Elliot visszatartotta 71 helyen az adatokat, hogy New Yorkba érkezzenek, a Dark Army felrobbantotta azt a 71 helyet. Nem szaroznak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad nagyon a csúcson van, azt se tudtam mire figyeljek mikor néztem.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Kasza...Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.olyan a sorozat számomra (három rész után), mintha lett volna 100 forintja a Netflixnek a Narcosra, de csak 90et költöttek el rá, és gondolták, hogy csinálnak a maradék tízből is valamit. Amatőr színészek, borzalmas akciójelenetek, ide-oda ugráló sztori, és értelmetlen párbeszédek.
Most láttam csak, hogy elkezdted.. én is a Narcos után kezdtem el korábban, első rész után offoltam.
Mintha Narcos "B" lenne, vagy a Narcos készítőinek gyerekei csinálták volna.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kasza...Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema