HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 21., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 11:23
Nápolyban is olcsó a vasúton valló egész éjjeles álldogálás a katonai jármű árnyékában, ugye komám?d.gergo írta:Ezért kell a pályaudvaron aludni.Anthony írta:Malmöben mondjuk elég extra szállás árak vannak
Igaz történet alapján![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 21., kedd 11:20
Ezért kell a pályaudvaron aludni.Anthony írta:Malmöben mondjuk elég extra szállás árak vannak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. november 21., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 10:46
Pedig most van sok jó áras jegy, london is megvan 3Kból odavissza.Pipita írta:Az mondjuk elég extra hely lehetett, a legtöbb helyen azért 35 koronáért már kapni sört, az olyan 1300-1400 FtAmúgy a Ryanairnek hála már Malmövel sem kell szarakodni (ami fél óra vonattal és átmész a tenger alatt!!!), közvetlenül lehet repülni Budapetsről Koppenhágába is már.
![]()
Épp most akartam foglalni, a RyanAir azt hazudta, hogy 1500 a jegy, aztán mire a foglaláshoz jutottam, hoirtelen 6500-zá változott, úgyhogy most haragszom a mocskokra.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 21., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 21., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 21., kedd 10:27
Cáfolnám. Mármint ja, nyáron jobban pörög, de szerintem a karácsonyi hangulata is elragadó, mondjuk én elég elfogult vagyok Koppenhágával szemben.Steve írta:Hát ha most jössz Stockholmba akkor hideget és fél méter havat is kapsz.![]()
Legalábbis ma.
Brüsszel és Antwerpen szerintem is király hely.
Szerintem Dániával/Koppenhága várjatok tavaszig/nyárig.
A város legnagyobb előnye a fiatalos kinti élet jó időben.Kávézók, kiülős helyek, biciglik, terek fiatalokkal...Bizonyos szempontból mint Amsterdam.
Télen unalmasabb.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 21., kedd 9:58
Hát ha most jössz Stockholmba akkor hideget és fél méter havat is kapsz.Remy írta:Január végén voltam legutóbb. Itthon hidegebb volt, mint ott.BlancoMark írta: Az se rossz, nem sok hangulatosabb dolog van mint egy teli sved kiruccanasnal.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 6:27
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 20., hétfő 23:10
+1BlancoMark írta:Hollandia is nagyon messze all az olcso helyektol, de aki egyszer eljut Amsterdamba az parszor biztos visszamegy eleteben szorakozni, legalabbis en biztos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 20., hétfő 23:08
Január végén voltam legutóbb. Itthon hidegebb volt, mint ott.BlancoMark írta: Az se rossz, nem sok hangulatosabb dolog van mint egy teli sved kiruccanasnal.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 20., hétfő 23:06
Az se rossz, nem sok hangulatosabb dolog van mint egy teli sved kiruccanasnal.Remy írta:Vágom, én Göteborgba mentem eddig 3x ki, 10 volt a legolcsóbb oda-vissza, és 15 a legdrágább.BlancoMark írta:...
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 20., hétfő 23:04
Vágom, én Göteborgba mentem eddig 3x ki, 10 volt a legolcsóbb oda-vissza, és 15 a legdrágább.BlancoMark írta:...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 20., hétfő 23:03
En konkretan Londonbol tavaly oda-vissza 8 (!) ezerert jartam Hollandiaban, Pestrol lehet kicsit dragabb de ha idoben intezkedsz nagyon olcson ki lehet jutni.Remy írta:Hát... nem feltétlen kell halálra költekezni. Repjegy és szállás jöjjön ki jó árban elsősorban.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 20., hétfő 23:01
Amúgy ha nem a kurvázásra, hanem a másikra gondoltál, akkor meg inkább Koppenhágát javaslomBlancoMark írta:Hollandia is nagyon messze all az olcso helyektol, de aki egyszer eljut Amsterdamba az parszor biztos visszamegy eleteben szorakozni, legalabbis en biztos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 20., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 20., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 20., hétfő 22:56
Dánia és leginkább Norvégia mint “olcsó hely”??Remy írta:Igazából a terv az, hogy március környékén valami olcsó helyet összehozni külföldön, 2-3 éj. Nézegetem a lehetőségeket. Skócia, Dánia, Norvégia, Hollandia volt első körben felírva, de pl. Nizza nagyon jó árban mozog abban az időpontban jelenleg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 20., hétfő 22:56
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem