Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Divat

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 21., kedd 10:55

Berti írta:
Kerlon írta:Én biztos nem tudnék valamit divatból hordani, ha nem érezném magam benne komfortosan. Meg, ha nem érezném magaménak az a stílust.
...
Van 40 ezres cipőm is és van 16 ezres is..és baromi kényelmes mindkettő.
Ez egy kicsit megütötte a szemem. Ez az lenne, hogy van drágább, meg olcsó cipellőd? Mert az olcsó cipő nem 16-nál kezdődik, megsúgom és nem csak a piacos fosra értem :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 21., kedd 10:52

Berti írta:
Kerlon írta:Én biztos nem tudnék valamit divatból hordani, ha nem érezném magam benne komfortosan. Meg, ha nem érezném magaménak az a stílust.
Fura, hogy még mindig van ember, aki úgy gondolja, hogy ha valami divatos, akkor az feltétlenül kényelmetlen, vagy nem érzi benne az ember konfortosan magát.
Rengeteg irányzat van, biztos minden ember talál magának egy olyat, amelyikkel tud azonosulni, ergó követni azt a divatot. Ha olyan szférában dolgozik vagy csak egyszerűen ad magára ilyen téren, akkor hajlandó kiadni érte picivel több pénzt, mint egy kínai piaci szarra.
Te megint teljesen másra gondolsz, mint amit írtam. Nem leragadtam, hanem pl. nem minden trendi dolgot hordok csak, azért mert az most a menő. Pl. a "worker" bakancsok. Vagy a skinny fit nadrágok.

Az ár meg megint más tészta, mert lehetsz divatos drága holmik nélkül is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 10:48

Berti írta:
Fura, hogy még mindig van ember, aki úgy gondolja, hogy ha valami divatos, akkor az feltétlenül kényelmetlen, vagy nem érzi benne az ember konfortosan magát.
Rengeteg irányzat van, biztos minden ember talál magának egy olyat, amelyikkel tud azonosulni, ergó követni azt a divatot. Ha olyan szférában dolgozik vagy csak egyszerűen ad magára ilyen téren, akkor hajlandó kiadni érte picivel több pénzt, mint egy kínai piaci szarra.
Majd ha lesz gyerek rájössz, hogy cipőre csak óvatosan költs, mert szanaszét tapossák, mindegy, hogy outletes 6ezres vagy cipőboltos 40ezres. :lol:
Egy baj van, hogy gyengém a világos színű cipő, már ha sportról van szó persze...gyereknek nem számít, egy hétig tudom óvni kb. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 21., kedd 10:31

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 21., kedd 10:14

Kösz Berti, egyébként nem pont ez a szóban forgó csuka, csak kerestem neten egy hasonlót (szára hossza stb.) ilyesmi.
Egyébként nemigazán követem a divatot, hajam gyakorlatilag 15 éve ugyanaz a fazon, soha nem volt térdig érő ülepű nadrágom, ed hardy pólóm vagy az a cipő, aminek a talpában csempészni lehetne egy karton cigit (nemtom már mi volt a neve), meg nemtudom mik voltak még a "trendi dolgok", szartam bele, mindig azt hordtam, ami tetszett, de azért igyekszem kulturáltan kinézni.
Erre az egyre voltam most kiváncsi a nadrágszár és a cipő viszonylatában, gondoltam Divat topikban fellehet tenni egy ilyen kérdést. :)

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. november 21., kedd 10:11

nem azt kérdezte nektek bejön-e :mrgreen:

amúgy nézd végig Karim instáját ha tudni akarod mi A Stílus :mrgreen: szakértők szerint egy GoT maratonnyi idő mindössze, nem kérdés melyiket választod :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 21., kedd 10:06

Én biztos nem tudnék valamit divatból hordani, ha nem érezném magam benne komfortosan. Meg, ha nem érezném magaménak az a stílust.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 10:03

Berti írta:
De persze, azt vegyél fel, ami neked tetszik és úgy hord, ahogy neked tetszik. :D
Bumm :mrgreen: :mrgreen:

Amúgy pluszegy, nekem se begyere ez a csuka.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 21., kedd 10:02

Santi írta:Ilyen cipővel hogy hordjuk a nadrágot? Csak mert vegyesen látom az utcán, van, aki beletűri a farmer szárát, mások nem.

Van egy elképzelésem, de nem vagyok egy divatguru, azért kérdezem meg inkább. Sztem slimfit az belemegy a cipőbe, regular fit nemtudom, a bőszárú (asszem oversized fitnek hívják) az cipőn kívül.
Ha kikérted a véleményeket, akkor először is leszögezném, hogy én semmi esetre sem vennék fel egy ilyen cipőt. Számomra csúnya.
Minőségi és "divatos" cipőt már nagyon olcsón meg lehet szerezni..15e

Ha mindenképp ragaszkodsz ehhez, akkor véletlenül se tűrd be a nadrág szárát, mert az nagyon igénytelen.

De persze, azt vegyél fel, ami neked tetszik és úgy hord, ahogy neked tetszik. :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 21., kedd 9:51

Santi írta:Nem akarok divatot teremteni, sem majmolni, csak normálisan megjelenni.

"Úgy hord, ahogy neked tetszik." - ez biztos, hogy így nem igaz, mert ha úgy öltöznék, ahogy tetszik, akkor mackóalsóba járnék mindenhova, mert a világ legkényelmesebb viselete, csak munkahelyen ki is röhögnének :lol:
Elmondom, hogy egy operában is röhögnének rajtad, de nem is ezt kérdezted. Ahová illik egy bizonyos dresszkódot betartani, oda nem megyünk mackóban :D Ezeken a helyeken kívül én mindig is azt és úgy hordtam, ami nekem tetszett. Nem érdekelt sem a divat, sem az, hogy valakinek tetszik e vagy sem vagy hogy Latyakos Márk mit szólna hozzá. Soha nem volt belőle konfliktusom.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 21., kedd 9:43

Santi írta:Nem akarok divatot teremteni, sem majmolni, csak normálisan megjelenni.

"Úgy hord, ahogy neked tetszik." - ez biztos, hogy így nem igaz, mert ha úgy öltöznék, ahogy tetszik, akkor mackóalsóba járnék mindenhova, mert a világ legkényelmesebb viselete, csak munkahelyen ki is röhögnének :lol:
Nem értelek, meg úgy összességében az ilyen kérdéseket sem :lol: Hát baszod, nem mindegy, hogy ki hogyan hordja? Úgy hord, ahogy neked kényelmes.
Ha meg szarul érzed magad benne, mert úgy hordod, ahogy nem szereted, csak azért mert mások úgy hordják, akkor minek veszed fel egyáltalán?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 21., kedd 9:35

Nem akarok divatot teremteni, sem majmolni, csak normálisan megjelenni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 21., kedd 9:18

Santi írta:Ilyen cipővel hogy hordjuk a nadrágot? Csak mert vegyesen látom az utcán, van, aki beletűri a farmer szárát, mások nem.

Van egy elképzelésem, de nem vagyok egy divatguru, azért kérdezem meg inkább. Sztem slimfit az belemegy a cipőbe, regular fit nemtudom, a bőszárú (asszem oversized fitnek hívják) az cipőn kívül.
Úgy hord, ahogy neked tetszik. Mindenki a saját divatguruja. Ne kövesd, teremtsd a divatot (még ha csak magadnak is).

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 21., kedd 7:43

Egyéni ízlés kérdése.
Ha nem ugy akarsz kinezni, mint aki 2010bol szabadult akkor nem tűröd bele. :lol:
Inkabb felhajtod.
ZIDANE

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 21., kedd 7:27

Ilyen cipővel hogy hordjuk a nadrágot? Csak mert vegyesen látom az utcán, van, aki beletűri a farmer szárát, mások nem.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. november 20., hétfő 10:56

Na pupákok, ha már óráknál vagyunk továbbra is :D

A Corniche kiadta az új kollekcióját, és végre van automata szerkezetes is. Itt meg tudjátok nézni a kínálatot is, plusz olvashattok a márkáról. Nagyon szép órákat csinálnak, lehet hordani őket utcára és bálba is :) Én venni fogok majd egyet valamikor, de most még más van a listám elején.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 19., vasárnap 19:22

Nem mintha nem Budapesten lennék úgy az időm 90%-ában. :mrgreen: .. Itt eljutok vele majd a villamosig :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 19., vasárnap 19:19

sebydani írta:Beszállok én is az óradiskurzusba. Nem tudom mennyire ismeritek a Filippo Loreti sztorit, ha nem itt egy kis történet.
A napokban rendeltem meg a Rome Gold változatot. Alig várom megérkezzen. Úgyhogy jöhettek megmondani, hogy szar és nem vennétek ilyet :mrgreen:
Nem néz ki rosszul, bár az ilyen aranyozott órákkal vigyázni kell.Véletlenül nekiütöd valaminek az órát, megkarcolódik és utána már nem lesz olyan szép mint új korában.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 19., vasárnap 19:07

sebydani írta:Beszállok én is az óradiskurzusba. Nem tudom mennyire ismeritek a Filippo Loreti sztorit, ha nem itt egy kis történet.
A napokban rendeltem meg a Rome Gold változatot. Alig várom megérkezzen. Úgyhogy jöhettek megmondani, hogy szar és nem vennétek ilyet :mrgreen:
Szabolcson ebben úgy a garázsig jutnál el szerintem...bár lehet ott ismernek téged és nem mernek packázni veled...

Mert tudják, hogy bizsu. :mrgreen:
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. november 18., szombat 12:26

pheco írta:Szerintem meg aki nem kimondottan rajong az orakert, csak siman szeretne egyet az azt vegye meg amelyik tetszik neki. Aki meg oda van az orakert, az ugyis dragabbat vesz mar csak a tartossaga miatt is. En 2 eve akartam orat, aztan kis nezelodes utan a Fossil borszijas orak tetszettek meg, igy egy ilyet vadasztam le es semmi bajom nincs vele, nem is karcolodik. Bar ennel dragabb volt 2 eve :-(
minden amihez nyulsz erteket veszti :lol:
Kép

Vissza: