HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 19., vasárnap 11:46
Ez amúgy sok helyen érződik is a filmen. Kb. az első órája az ugrál és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon le lett egyszerűsítve, hogy Steppenwolf, hogy talált a dobozokra, illetve hogy milyen rohadt könnyen megszerezte őket. Sok olyan jelenet is ki lett vágva, ami az előzetesekben benne volt. Pl. mikor Bruce egy ismeretlen valakivel beszél, Alfred mikor szintén az ismeretlen emberkének mondja, hogy mondta, hogy el fog jönni és stb.. Szerintem Zöld lámpásnak vagy a marsi fejvadásznak fel kellett volna tűnni a végső csata során, hogy legyen benne valami váratlan. Jó Diana visszatekintésében halt meg egy zöld lámpás, de róluk Steppenwolf előzetes monológjában is esett szó,
ami szintén nem volt benne a filmben. Amúgy az ő szinkronja katasztrófa. Meg tényleg messze nem lett ő félelmetes. Doomsday meg Zod is nagyobb riadalmat okozott.
Második stáblistás jelenet:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!innét kezdve szinte biztos vagyok benne, hogy a JL2 róluk fog szólni és nem Darkseidról. Mondjuk engem ez vonal nem érdekel igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K