Divat
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Divat
Ilyen cipővel hogy hordjuk a nadrágot? Csak mert vegyesen látom az utcán, van, aki beletűri a farmer szárát, mások nem.
Van egy elképzelésem, de nem vagyok egy divatguru, azért kérdezem meg inkább. Sztem slimfit az belemegy a cipőbe, regular fit nemtudom, a bőszárú (asszem oversized fitnek hívják) az cipőn kívül.
Van egy elképzelésem, de nem vagyok egy divatguru, azért kérdezem meg inkább. Sztem slimfit az belemegy a cipőbe, regular fit nemtudom, a bőszárú (asszem oversized fitnek hívják) az cipőn kívül.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Na pupákok, ha már óráknál vagyunk továbbra is 
A Corniche kiadta az új kollekcióját, és végre van automata szerkezetes is. Itt meg tudjátok nézni a kínálatot is, plusz olvashattok a márkáról. Nagyon szép órákat csinálnak, lehet hordani őket utcára és bálba is
Én venni fogok majd egyet valamikor, de most még más van a listám elején.
A Corniche kiadta az új kollekcióját, és végre van automata szerkezetes is. Itt meg tudjátok nézni a kínálatot is, plusz olvashattok a márkáról. Nagyon szép órákat csinálnak, lehet hordani őket utcára és bálba is
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem mintha nem Budapesten lennék úgy az időm 90%-ában.
.. Itt eljutok vele majd a villamosig
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem néz ki rosszul, bár az ilyen aranyozott órákkal vigyázni kell.Véletlenül nekiütöd valaminek az órát, megkarcolódik és utána már nem lesz olyan szép mint új korában.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szabolcson ebben úgy a garázsig jutnál el szerintem...bár lehet ott ismernek téged és nem mernek packázni veled...
Mert tudják, hogy bizsu.
Nem illik.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
minden amihez nyulsz erteket vesztipheco írta:Szerintem meg aki nem kimondottan rajong az orakert, csak siman szeretne egyet az azt vegye meg amelyik tetszik neki. Aki meg oda van az orakert, az ugyis dragabbat vesz mar csak a tartossaga miatt is. En 2 eve akartam orat, aztan kis nezelodes utan a Fossil borszijas orak tetszettek meg, igy egy ilyet vadasztam le es semmi bajom nincs vele, nem is karcolodik. Bar ennel dragabb volt 2 eve

- Süti
Én is szemeztem már velük, vannak nagyon szép darabok....
de szar, és nem vennék ilyet
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem kamuDrake írta:Az usoneday.com oldalról hallott már valaki?Csak mert a Ray Banek 90% akcióval mennek most ott...Kamu oldal/szemüvegek,vagy eredetiek?
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Beszállok én is az óradiskurzusba. Nem tudom mennyire ismeritek a Filippo Loreti sztorit, ha nem itt egy kis történet.
A napokban rendeltem meg a Rome Gold változatot. Alig várom megérkezzen. Úgyhogy jöhettek megmondani, hogy szar és nem vennétek ilyet
A napokban rendeltem meg a Rome Gold változatot. Alig várom megérkezzen. Úgyhogy jöhettek megmondani, hogy szar és nem vennétek ilyet
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
rashidm
NIncs több kérdésem.Kerlon írta:Az első még elmegy, de a másik kettőért pl én pénzt nem adnék. Olyan igazán semmilyenek. Az MVMT-met meg mindenki megdicsérte eddig, max hozzátette, hogy de nem az ő stílusa és nem venne ilyet. #letsfight
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez jol nez ki.pheco írta:Szerintem meg aki nem kimondottan rajong az orakert, csak siman szeretne egyet az azt vegye meg amelyik tetszik neki. Aki meg oda van az orakert, az ugyis dragabbat vesz mar csak a tartossaga miatt is. En 2 eve akartam orat, aztan kis nezelodes utan a Fossil borszijas orak tetszettek meg, igy egy ilyet vadasztam le es semmi bajom nincs vele, nem is karcolodik. Bar ennel dragabb volt 2 eve
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az első még elmegy, de a másik kettőért pl én pénzt nem adnék. Olyan igazán semmilyenek. Az MVMT-met meg mindenki megdicsérte eddig, max hozzátette, hogy de nem az ő stílusa és nem venne ilyet. #letsfightrashidm írta:Valószínű hogy ismerősöd egy rossz példányt fogott ki. Ízlések és pofonok. Nekem mondjuk az mvmt-s órák nem tetszenek.Süti írta:Ismerősöm fél éve zsákolt egy itt említett Seiko órát, nem is a kínálat aljáról, és egyáltalán nem elégedett vele, és mikor megfogtam én se éreztem olyan nagyon minőséginek (eredeti, nem fake...). Olcsón is lehet jó órát kapni,és 45-50k-t is el lehet verni rosszul, szóval az óra minőségét árhoz kötni teljesen felesleges. MVMT-ről én például jókat hallottam, biztos hogy ezek alapján előbb vennék, mint Seikot.Egy ilyen pl jobban tetszik:
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... e1ece7.jpg
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... 38mm-1.jpg
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... -large.jpg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
rashidm
Valószínű hogy ismerősöd egy rossz példányt fogott ki. Ízlések és pofonok. Nekem mondjuk az mvmt-s órák nem tetszenek.Süti írta:Ismerősöm fél éve zsákolt egy itt említett Seiko órát, nem is a kínálat aljáról, és egyáltalán nem elégedett vele, és mikor megfogtam én se éreztem olyan nagyon minőséginek (eredeti, nem fake...). Olcsón is lehet jó órát kapni,és 45-50k-t is el lehet verni rosszul, szóval az óra minőségét árhoz kötni teljesen felesleges. MVMT-ről én például jókat hallottam, biztos hogy ezek alapján előbb vennék, mint Seikot.
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... e1ece7.jpg
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... 38mm-1.jpg
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-04/69 ... -large.jpg
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg aki nem kimondottan rajong az orakert, csak siman szeretne egyet az azt vegye meg amelyik tetszik neki. Aki meg oda van az orakert, az ugyis dragabbat vesz mar csak a tartossaga miatt is. En 2 eve akartam orat, aztan kis nezelodes utan a Fossil borszijas orak tetszettek meg, igy egy ilyet vadasztam le es semmi bajom nincs vele, nem is karcolodik. Bar ennel dragabb volt 2 eve
- Süti
Ismerősöm fél éve zsákolt egy itt említett Seiko órát, nem is a kínálat aljáról, és egyáltalán nem elégedett vele, és mikor megfogtam én se éreztem olyan nagyon minőséginek (eredeti, nem fake...). Olcsón is lehet jó órát kapni,és 45-50k-t is el lehet verni rosszul, szóval az óra minőségét árhoz kötni teljesen felesleges. MVMT-ről én például jókat hallottam, biztos hogy ezek alapján előbb vennék, mint Seikot.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
rashidm
http://tutuora.hu/orient/db05001b.htmlmarkmadrid írta:Sziasztok,
Látom,hogy karórákról van szó. Esetleg valakinek van véleménye rálátása a Daniel Wellington karórákra ?
Mennyire tartósak illetve valóban ér is valamit vagy csak a Hype teszi ennyire keresetté.
Majd 60k egy ilyen óra bőrszíjjal. Persze tudom h úgymond dizájn óra de megérheti rászánni a pénzt ?
Köszi előre is
Ez automata zafír üveggel, 56-65k.
-
markmadrid
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Sziasztok,
Látom,hogy karórákról van szó. Esetleg valakinek van véleménye rálátása a Daniel Wellington karórákra ?
Mennyire tartósak illetve valóban ér is valamit vagy csak a Hype teszi ennyire keresetté.
Majd 60k egy ilyen óra bőrszíjjal. Persze tudom h úgymond dizájn óra de megérheti rászánni a pénzt ?
Köszi előre is
Köszi előre is
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
a rohadtak csak a fővárossal basznak ki tudtam én!Realista24 írta:Elsején postán volt, másodikán kihozták, nem voltam itthon, így harmadikán átvettem postán. Minden faszán ment. Félnek már ezekSeraf írta:hát azokat se, de azt mondjuk azért többször "használom" mint egy órát
amúgy R24 a te november 1.-jén országba érkezett csomagod, hogy jött meg? az enyémet sikerült kihozni hétfőre
amúgy két új szerzemény póló formájában 1 2 csak, hogy ne legyen teljesen off, illetve hátha vannak itt star wars fanok akiket kiakaszthatok azzal, hogy szerintem csak egy átlag jó film és csak azért vettem mert tetszik