óvatosan!! azzal bármelyikük megduplázná az idei termésétBerti írta:Fel fogunk pörögni és a legalább egy gólt össze fog hozni vagy Cristiano vagy Benzema.
1-3 a tippem.

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 18., szombat 18:05
óvatosan!! azzal bármelyikük megduplázná az idei termésétBerti írta:Fel fogunk pörögni és a legalább egy gólt össze fog hozni vagy Cristiano vagy Benzema.
1-3 a tippem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 18., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. november 18., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 18., szombat 15:17
Ezt adom.De hát reméljük jól sül el azért a dolog,az atletinek is válogatott szünet volt,és hát ők sem hengerelnek mostanában.El kellene rontani azt a,stadion avatót.Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Ronnie már behúzta a sanghai masterst,meg lesz ez isNa szoval hala madrid!
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 18., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 17., péntek 21:42
Nagyon nem ilyen típusú játékos. Befejezésekben pont nem jó. A Dortmundi játékhoz például sokatt tett hozzá, rengeteg előkészítést csinált a társaknak. Coman és Costa érkezéséig ez a Bayernben is hasonló volt, csak onnantól váltottak a szélek és a beadások erőltetésére.donor írta: Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 17., péntek 20:10
Legyen úgy.Tavaszra én is javulást várok,reméljük nem lesz késő.ziro4vr írta:Jaa, így már értem mire gondolsz és igaz is.
Azért én még várnék ezzel a kuka dologgal...a bajnokságra kevesebb esélyt adok, de a két kupa szerintem meglehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 17., péntek 19:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 17., péntek 19:48
Nem az a baj.A baj az hogy ők tudatosan csinálják amit csinálnak,méghozzá jól.Mi meg ívelgetünk a vakvilágba,magunk sem tudjuk miért,mikor a legtöbb futballistánkban ott a kreativ futballfaktor.ziro4vr írta:De az ő futballjuk mivel célfocibb így magyartalanul, mint a miénk? Hiába ezek a spílerek, egyénileg többször villannak, de attól a focink még nem jogásabb. Ívelgetünk általában mi is ugyanúgy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 17., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 17., péntek 19:27
Az a baj hogy nem emeltem ki negatívan.Annyit mondtam,hogy egy Lewandowski szerintem,nem passzol bele egy olyan Real Madridba,ahol Marcelok,Iscok,Modricok verik a blattot.Mert nem vágná hogy mi folyik körülötte.Szerintem.Ha meg nem megy a játék és ívelgetünk,akkor ahhoz nem krll egy 100 milliós csatár.Arra ott van Mayoral,becserélik oszt jóvan.ziro4vr írta:Ezt én sem értem, a bm játékát hogy lehet negatívan kiemelni. Az utóbbi 5-6 évben jó, ha van 4-5 klubcsapat, amely játékát élvezet lehet nézni egy futball rajongónak. A BM ebben bőven benne van. Már ha a nagy átlagot nézzük. Ha nem azt néznénk, a saját házunk tájékán kéne söpörgetni először.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. november 17., péntek 19:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 17., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 17., péntek 18:14
Értem miről beszélsz, csak a baj ott kezdődik, hogy nincs különbség.morientes írta:Elnézést.Nyilván a "felrugdossák Lewara" barokkos túlzás volt,csak szemléltetni szerettem volna a különbséget.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 17., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 13:38
Mondjuk szerintem Higuaín manapság már olyan. Bár azt is hozzáteszem se ő, se Lewa nem az a Klose, Toni, Mandzukic féle 16oson kívül szart sem érek játékosok. Amúgy is a szélen voltak erősek Riberyvel és Robbennel szóval nem is értem minek kellett volna váltaniuk.donor írta:Amihez hozzászólok azt végig is olvasom. Senkit nem érdekel, hogy Neuer Boatenggel passzolgat hátul, vagy sem. Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos. Teljesen érthető, hogy ott van, ahol van. Nekünk Nistelrooy óta nem volt eredményes center csatárunk.
Az egy másik kérdés, hogy most jobb opció lenne Karimnál ebben az ívelgetős izében, de nem biztos, hogy ez lesz/ ez lenne a helyes út.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 17., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 17., péntek 12:33
A pálya többi részén viszont általában labdaügyes játékosaik vannak.morientes írta: Mondjuk oda végül is ilyen tipusú spillerek kellenek,de itt nem válnának be.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 17., péntek 12:32
Mondjuk nem csak Lewarol volt szo, hanem hogy kollektivan annyi a Bayern jateka, hogy felrugdossak a labdat a centerre, de persze ehhez vegig kellett volna olvasni mindent.donor írta:BlancoMark írta: Igen mert a Bayern Munchen mindig is arrol volt hires hogy annyi a jateka hogy rugdossa a centerre a labdat es az kezdjen vele valamit. Foleg Guardiola se kovetelte meg a rovid passzos jatekot tole... Azert ennyire ne nezzunk mar le a vilag egyik legnagyobb klubjat.
Se a lengyel se Dybala nem kene nekem.![]()
![]()
![]()
Az elmúlt 10 év gólvágói Münchenben: Luca Toni, Mario Gomez, Miro Klose, Mandzukic, Lewa. Mind-mind labdaügyes, rövid passzos játékban kiemelkedő cselgépek
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 17., péntek 12:24
Az elmúlt 10 év gólvágói Münchenben: Luca Toni, Mario Gomez, Miro Klose, Mandzukic, Lewa. Mind-mind labdaügyes, rövid passzos játékban kiemelkedő cselgépek
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem