Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem most ismét picit megbolygatja majd a csapatot. Asensio is kezdő lesz.
Merci Zizou!
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Carlo is a vegen ezt probalta amit Zz. Kifulladasig nyomta a alapkezdot, bizva abban, hogy a sok meccstol majd formqba jonnek ujra..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az a baj, hogy amikor minden jól ment akkor képes volt 8-at is változatatni a kezdőn a következő meccsre. most meg mikor a gálakezdő meccsről meccsre most már hónapok óta befuccsol, foggal körömmel ragaszkodik hozzájuk. theo, asensio, ceballos alig játszanak.
- mocsok
Azert zidane eleg jol beszel. 
Carlo papa hasonló helyzetben elegge elvesztette a dolgokat a németeknél. Zizou szerencsére nem.

Carlo papa hasonló helyzetben elegge elvesztette a dolgokat a németeknél. Zizou szerencsére nem.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én biztos, hogy hallani sem akarok kapus kérdésről, sőt új takarítót se alkalmazzon a klubb, amíg nincs új csatárunk/támadónk aki alternatívája lehet a BBC-nek.
gondolom ha hosszabbítana akkro ennyi lenne az ára. elvileg azért adna perez 20-at hogy ne hosszabbítson. így gyakorlatilag nyáron lejár a szerződése de gondolom télen kéne megvenni 20-ért csak maradna tavaszra. vagyis így látom logikusnak. másrészről lehet környékezni donnarummát hogy mi lenne ha...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bocs, ha lemaradtam valamirol, de miert kene 50-et fizetni kepaert? Nem epp lejaroban a szerzodese, es 20-at fizetnenk "fajdalom-dijkent"?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
háp háp. ott van donnarumma 50ért.Cadena SER | A Real Madrid inkább fizetne 70 millió eurót De Geaért a Manchester Unitednek, mint 50-et a Bilbaonak Kepáért.
- ikarus93
CR nagyon feltudja szívni magát az ilyen meccsekre.Yazid írta:Szerintetek majd bepucsít nekünk az atleti? Felfog ma este robbani a fórum es nem az öröm miatt
Szerintem kiüti az Atleticot mint tavaly.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalabb annyira gyengek most, mint mi. Meglepne ha barmelyik csapat golokkal nyerne. Szerintem egy nehez 1 golos gyozelmet hoz a csapat.Yazid írta:Szerintetek majd bepucsít nekünk az atleti? Felfog ma este robbani a fórum es nem az öröm miatt
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
óvatosan!! azzal bármelyikük megduplázná az idei termésétBerti írta:Fel fogunk pörögni és a legalább egy gólt össze fog hozni vagy Cristiano vagy Benzema.
1-3 a tippem.

Fel fogunk pörögni és a legalább egy gólt össze fog hozni vagy Cristiano vagy Benzema.
1-3 a tippem.
1-3 a tippem.
Szerintetek majd bepucsít nekünk az atleti? Felfog ma este robbani a fórum es nem az öröm miatt
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt adom.De hát reméljük jól sül el azért a dolog,az atletinek is válogatott szünet volt,és hát ők sem hengerelnek mostanában.El kellene rontani azt a,stadion avatót.Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Ronnie már behúzta a sanghai masterst,meg lesz ez isNa szoval hala madrid!

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem szamitok meglepetesre:
Casilla - carvajal varane ramos marcelo - casemiro kroos modric isco - ronaldo benzema
Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Barcsak magahoz terne Benzema es CR. Mar ha csak egy kozepes format hoznanak magukhoz kepest stabilan...
Na szoval hala madrid!
Casilla - carvajal varane ramos marcelo - casemiro kroos modric isco - ronaldo benzema
Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Barcsak magahoz terne Benzema es CR. Mar ha csak egy kozepes format hoznanak magukhoz kepest stabilan...
Na szoval hala madrid!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nagyon nem ilyen típusú játékos. Befejezésekben pont nem jó. A Dortmundi játékhoz például sokatt tett hozzá, rengeteg előkészítést csinált a társaknak. Coman és Costa érkezéséig ez a Bayernben is hasonló volt, csak onnantól váltottak a szélek és a beadások erőltetésére.donor írta: Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos.
- morientes
Legyen úgy.Tavaszra én is javulást várok,reméljük nem lesz késő.ziro4vr írta:Jaa, így már értem mire gondolsz és igaz is.
Azért én még várnék ezzel a kuka dologgal...a bajnokságra kevesebb esélyt adok, de a két kupa szerintem meglehet.
A BL amúgy is lutri,aktuális forma kérdése a meccsnapon.
Mindenesetre holnap este kapunk egy kis képet hogy állunk,bár persze a Cholo féle gépezet is akadozik mostanában.Jó volna egy kis siker élmény mindenkinek.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jaa, így már értem mire gondolsz és igaz is.
Azért én még várnék ezzel a kuka dologgal...a bajnokságra kevesebb esélyt adok, de a két kupa szerintem meglehet.
Nem illik.
- morientes
Nem az a baj.A baj az hogy ők tudatosan csinálják amit csinálnak,méghozzá jól.Mi meg ívelgetünk a vakvilágba,magunk sem tudjuk miért,mikor a legtöbb futballistánkban ott a kreativ futballfaktor.ziro4vr írta:De az ő futballjuk mivel célfocibb így magyartalanul, mint a miénk? Hiába ezek a spílerek, egyénileg többször villannak, de attól a focink még nem jogásabb. Ívelgetünk általában mi is ugyanúgy.
Én már az elmúlt szezon után beáraztam hogy ez a szezon kuka.Nem lehet mindig nyerni.Nem lehet mindig szinten tartani a motivációt.Még Zidane-nak sem.Még a játékosok önmagukat sem tudják állandöan pörgésben tartani,mentálisan.Ez az igazság.
Nem felejtettek el ezek focizni csak...jól laktak.Erőltetnék de csak görcsölnek.
Jöhet ide Harry Kane vagy Robert L. de talán még Neymar is,ezt a szezont gyanús hogy elengedik.Nem akarattal persze,de nem lehet mindig nyerni.Ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De az ő futballjuk mivel célfocibb így magyartalanul, mint a miénk? Hiába ezek a spílerek, egyénileg többször villannak, de attól a focink még nem jogásabb. Ívelgetünk általában mi is ugyanúgy.
Nem illik.