Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
Nem szamitok meglepetesre:
Casilla - carvajal varane ramos marcelo - casemiro kroos modric isco - ronaldo benzema
Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Barcsak magahoz terne Benzema es CR. Mar ha csak egy kozepes format hoznanak magukhoz kepest stabilan...
Na szoval hala madrid!
Casilla - carvajal varane ramos marcelo - casemiro kroos modric isco - ronaldo benzema
Valogatott szunetnek nem orultem. Elozo bajnokin mar volt egy paranyi remenysugar hogy jo utra terunk. Most ket het kihagyas utan jon egy kemeny ellenfel akik ellen az utobbi evekben nem gyakran brillirozunk. Hatha majd most...
Barcsak magahoz terne Benzema es CR. Mar ha csak egy kozepes format hoznanak magukhoz kepest stabilan...
Na szoval hala madrid!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nagyon nem ilyen típusú játékos. Befejezésekben pont nem jó. A Dortmundi játékhoz például sokatt tett hozzá, rengeteg előkészítést csinált a társaknak. Coman és Costa érkezéséig ez a Bayernben is hasonló volt, csak onnantól váltottak a szélek és a beadások erőltetésére.donor írta: Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Legyen úgy.Tavaszra én is javulást várok,reméljük nem lesz késő.ziro4vr írta:Jaa, így már értem mire gondolsz és igaz is.
Azért én még várnék ezzel a kuka dologgal...a bajnokságra kevesebb esélyt adok, de a két kupa szerintem meglehet.
A BL amúgy is lutri,aktuális forma kérdése a meccsnapon.
Mindenesetre holnap este kapunk egy kis képet hogy állunk,bár persze a Cholo féle gépezet is akadozik mostanában.Jó volna egy kis siker élmény mindenkinek.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaa, így már értem mire gondolsz és igaz is.
Azért én még várnék ezzel a kuka dologgal...a bajnokságra kevesebb esélyt adok, de a két kupa szerintem meglehet.
Nem illik.
- morientes
Nem az a baj.A baj az hogy ők tudatosan csinálják amit csinálnak,méghozzá jól.Mi meg ívelgetünk a vakvilágba,magunk sem tudjuk miért,mikor a legtöbb futballistánkban ott a kreativ futballfaktor.ziro4vr írta:De az ő futballjuk mivel célfocibb így magyartalanul, mint a miénk? Hiába ezek a spílerek, egyénileg többször villannak, de attól a focink még nem jogásabb. Ívelgetünk általában mi is ugyanúgy.
Én már az elmúlt szezon után beáraztam hogy ez a szezon kuka.Nem lehet mindig nyerni.Nem lehet mindig szinten tartani a motivációt.Még Zidane-nak sem.Még a játékosok önmagukat sem tudják állandöan pörgésben tartani,mentálisan.Ez az igazság.
Nem felejtettek el ezek focizni csak...jól laktak.Erőltetnék de csak görcsölnek.
Jöhet ide Harry Kane vagy Robert L. de talán még Neymar is,ezt a szezont gyanús hogy elengedik.Nem akarattal persze,de nem lehet mindig nyerni.Ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
De az ő futballjuk mivel célfocibb így magyartalanul, mint a miénk? Hiába ezek a spílerek, egyénileg többször villannak, de attól a focink még nem jogásabb. Ívelgetünk általában mi is ugyanúgy.
Nem illik.
- morientes
Az a baj hogy nem emeltem ki negatívan.Annyit mondtam,hogy egy Lewandowski szerintem,nem passzol bele egy olyan Real Madridba,ahol Marcelok,Iscok,Modricok verik a blattot.Mert nem vágná hogy mi folyik körülötte.Szerintem.Ha meg nem megy a játék és ívelgetünk,akkor ahhoz nem krll egy 100 milliós csatár.Arra ott van Mayoral,becserélik oszt jóvan.ziro4vr írta:Ezt én sem értem, a bm játékát hogy lehet negatívan kiemelni. Az utóbbi 5-6 évben jó, ha van 4-5 klubcsapat, amely játékát élvezet lehet nézni egy futball rajongónak. A BM ebben bőven benne van. Már ha a nagy átlagot nézzük. Ha nem azt néznénk, a saját házunk tájékán kéne söpörgetni először.
A bayern szerintem nagyon is ott lehet a célfutballjával,mióta átvette őket Carlotol az Öreg,favoritnak tartom őket avval a célfutballal amit nyomnak.Szóval nem emeltem ki őket negatívan.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Elég érdekes ez a kibontakozó vita arról, hogy mennyire legyen labdaügyes egy center. Ha én azt várom el tőle, hogy rendszeresen részt vegyen a rövidpasszos játékban, akkor megfosztom a posztja értelmétől. A center dolga alapvetően az, hogy a kapu előtt legyen, és sikeresen fejezze be a támadásokat. Nem árt, ha egy cselt meg tud csinálni, vagy kicsi játékban is ügyes, de ha ilyen stílusban játszik, akkor tök fölösleges egy csapatnak centerrel játszani, mert elpazarolnak egy posztot. Benzema utolsó igazán értékes gólját pont a Bayern elleni első elődöntőn rúgta még '14-ben, ahol az volt a feladata, hogy kb. 4 méterről az üres kapuba bevágja a labdát. Az a center elsődleges dolga, hogy ott legyen a kapu előtt, és az ilyeneket tegye be.
- ziro4vr
Ezt én sem értem, a bm játékát hogy lehet negatívan kiemelni. Az utóbbi 5-6 évben jó, ha van 4-5 klubcsapat, amely játékát élvezet lehet nézni egy futball rajongónak. A BM ebben bőven benne van. Már ha a nagy átlagot nézzük. Ha nem azt néznénk, a saját házunk tájékán kéne söpörgetni először.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Értem miről beszélsz, csak a baj ott kezdődik, hogy nincs különbség.morientes írta:Elnézést.Nyilván a "felrugdossák Lewara" barokkos túlzás volt,csak szemléltetni szerettem volna a különbséget.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Elnézést.Nyilván a "felrugdossák Lewara" barokkos túlzás volt,csak szemléltetni szerettem volna a különbséget.
De az viszont igaz,hogy mióta az öreg visszament,gyorsan bejátszák a szélsőknek,akik becenterezik Lewanak,vagy Robben csinál befelé egy Robbent.
A dortmundot is így csapták meg.Nem ötletes támadásokkal.
De az viszont igaz,hogy mióta az öreg visszament,gyorsan bejátszák a szélsőknek,akik becenterezik Lewanak,vagy Robben csinál befelé egy Robbent.
A dortmundot is így csapták meg.Nem ötletes támadásokkal.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Mondjuk szerintem Higuaín manapság már olyan. Bár azt is hozzáteszem se ő, se Lewa nem az a Klose, Toni, Mandzukic féle 16oson kívül szart sem érek játékosok. Amúgy is a szélen voltak erősek Riberyvel és Robbennel szóval nem is értem minek kellett volna váltaniuk.donor írta:Amihez hozzászólok azt végig is olvasom. Senkit nem érdekel, hogy Neuer Boatenggel passzolgat hátul, vagy sem. Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos. Teljesen érthető, hogy ott van, ahol van. Nekünk Nistelrooy óta nem volt eredményes center csatárunk.
Az egy másik kérdés, hogy most jobb opció lenne Karimnál ebben az ívelgetős izében, de nem biztos, hogy ez lesz/ ez lenne a helyes út.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amihez hozzászólok azt végig is olvasom. Senkit nem érdekel, hogy Neuer Boatenggel passzolgat hátul, vagy sem. Arról volt szó, hogy a BM egyszerű, magas, főként a befejezésekben erős, center típusú csatárt alkalmaz már évek óta. Ebbe annak idején jól beleillett Lewa is. Ő is ilyen típusú játékos. Teljesen érthető, hogy ott van, ahol van. Nekünk Nistelrooy óta nem volt eredményes center csatárunk.
Az egy másik kérdés, hogy most jobb opció lenne Karimnál ebben az ívelgetős izében, de nem biztos, hogy ez lesz/ ez lenne a helyes út.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
A pálya többi részén viszont általában labdaügyes játékosaik vannak.morientes írta: Mondjuk oda végül is ilyen tipusú spillerek kellenek,de itt nem válnának be.
- BlancoMark
Mondjuk nem csak Lewarol volt szo, hanem hogy kollektivan annyi a Bayern jateka, hogy felrugdossak a labdat a centerre, de persze ehhez vegig kellett volna olvasni mindent.donor írta:BlancoMark írta: Igen mert a Bayern Munchen mindig is arrol volt hires hogy annyi a jateka hogy rugdossa a centerre a labdat es az kezdjen vele valamit. Foleg Guardiola se kovetelte meg a rovid passzos jatekot tole... Azert ennyire ne nezzunk mar le a vilag egyik legnagyobb klubjat.
Se a lengyel se Dybala nem kene nekem.![]()
![]()
![]()
Az elmúlt 10 év gólvágói Münchenben: Luca Toni, Mario Gomez, Miro Klose, Mandzukic, Lewa. Mind-mind labdaügyes, rövid passzos játékban kiemelkedő cselgépek

Es attol hogy meg ilyen csatarok voltak az elmult 10 evben ott, nem azt jelenti hogy a csapat nem nyom gyors rovidpasszos jatekot. Lasd a Barcelonat Suarezzel, aki sokszor boraszto osszjatekban es inkabb kikaparja maganak a helyzetet.
- morientes
Az elmúlt 10 év gólvágói Münchenben: Luca Toni, Mario Gomez, Miro Klose, Mandzukic, Lewa. Mind-mind labdaügyes, rövid passzos játékban kiemelkedő cselgépek

Mondjuk oda végül is ilyen tipusú spillerek kellenek,de itt nem válnának be.
LEGIO PATRIA NOSTRA

BlancoMark írta: Igen mert a Bayern Munchen mindig is arrol volt hires hogy annyi a jateka hogy rugdossa a centerre a labdat es az kezdjen vele valamit. Foleg Guardiola se kovetelte meg a rovid passzos jatekot tole... Azert ennyire ne nezzunk mar le a vilag egyik legnagyobb klubjat.
Se a lengyel se Dybala nem kene nekem.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- morientes
Mióta Jupp mester átvette őket pedig megint ez van,bejátszák a védők mögé aztán szélről becenterezik,vagy felrúgják gyorsba Lewa meg megtartja,amíg odaér a többi.Igen mert a Bayern Munchen mindig is arrol volt hires hogy annyi a jateka hogy rugdossa a centerre a labdat es az kezdjen vele valamit. Foleg Guardiola se kovetelte meg a rovid passzos jatekot tole... Azert ennyire ne nezzunk mar le a vilag egyik legnagyobb klubjat.
Én nem nézek le senkit,de azt nem mondhatom hogy BM öröm Joga Bonitot nyom,pláne nem Lewandowski.
Guardiolat meg hagyjuk inkább...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- BlancoMark
Igen mert a Bayern Munchen mindig is arrol volt hires hogy annyi a jateka hogy rugdossa a centerre a labdat es az kezdjen vele valamit. Foleg Guardiola se kovetelte meg a rovid passzos jatekot tole... Azert ennyire ne nezzunk mar le a vilag egyik legnagyobb klubjat.morientes írta:Mert rájött hogy itt nem árt jóban lenni a labdával.Az nem elég ha beleakad.Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
De komolyra fordítva,abszolút testidegen lenne ebbe a csapatba,a rövidpasszos kényszerítős zsuga nem az ő világa.Itt nem úgy megy hogy felrugdossuk rá a lasztit,aztán begyötri vagy megtartja vagy hasonlók,itt meg kell(ene) játszani.
Dybalara szavaznêk,ő az a tipus.Csak biztos kérnének érte vagy 150millió gombot.

Se a lengyel se Dybala nem kene nekem.
- morientes
Mert rájött hogy itt nem árt jóban lenni a labdával.Az nem elég ha beleakad.Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
De komolyra fordítva,abszolút testidegen lenne ebbe a csapatba,a rövidpasszos kényszerítős zsuga nem az ő világa.Itt nem úgy megy hogy felrugdossuk rá a lasztit,aztán begyötri vagy megtartja vagy hasonlók,itt meg kell(ene) játszani.
Dybalara szavaznêk,ő az a tipus.Csak biztos kérnének érte vagy 150millió gombot.
LEGIO PATRIA NOSTRA