Okostelefon vásárlás előtt állok, hátha Black Fridayen betudok húzni valamit, de nemigazán értek hozzá, a választék viszont hatalmas, úgyhogy igénybe venném szakértői segítségeteket.
FONTOS
-DualSIM
Ez a legfontosabb szempont. Jelenleg két ősrégi semmirevaló telefonom van - egy 20-as és egy 30-as - mindkét kártyát szeretném az új telefonban tudni, a két régi készüléket pedig megívelném a zöld felé
-WiFi / Mobilnet / Bluetooth
Kell. Sztem ma már alap, de azért leírom.
-GPS
Kocsiban nincs navigációm és nem is vennék, mert minek, ha megoldhatom telefonról is. Szokásos egyszerű használatra van szükségem, megadom a célt és miközben vezetek mondja nekem, hogy következő lehetőségnél forduljon balra stb. stb. Lehet túlmagyarázom, de inkább leírtam így biztos, ami biztos.
-Akksi
Jó lenne ha mondjuk 1 napot bírna legalább aktív használat mellett.
-ÁR
A lehető legolcsóbban. Nekem a telefon nem státuszszimbólum, hanem céleszköz. Senki nemfog kiröhögni a munkahelyem, ha olcsó mobillal járok, az övék se jobb.
NEM FONTOS
-Fotózás - Elő/Hátlapi kamera
Nem vagyok se fotográfus, se selfiekirály, nekem ez nem szempont. Persze néha készítek 1-2 képet, de asszem ma már bármelyik telefonnal lehet elégséges képeket csinálni.
-Zenehallgatás
Itt semmi extra igényem nincs, nyilván minden telefonon lehet zenét hallgatni, legyen rajta 3,5-es Jack és ennyi.
Kijelző illetve telefon mérete
-Férjen el a zsebemben nem nagyon érdekel, kijelző azért jó lenne, ha legalább 720p lenne, nincsenek amúgy nagy elvárásaim, viszont nagy a kezem és vastag virsliujjaim vannak

, ez nemtudom mennyire szempont, pl szövegírásnál biztos számít, úgyhogy inkább megemlítem.
-Márka
Szintén nem vagyok tisztában a márkákkal és típusokkal sem. Leginkább Samsungokat látok magam körül, 1-2 Huawei, Lenovo, nemtudom, hogy mennyire számít a márka, ebben segítsetek majd.
-Oprendszer
Passz, az előző telefonomon Android futott, de sztem tudnék alkalmazkodni bármihez, amúgy nem szoktam nagyon buherálni a telót.
Így elsőre ennyi jutott eszembe, nemtudom milyen szempontokat kellene még figyelembe venni, előre is köszi a segítséget és bocs, ha hosszú voltam.