Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 9:46

nzooli93 írta:Hat eleg sok dologban hozza azt , amit a 130-160 ezres telefonok. Foleg hasznalatban latszodik ez. 65 ezerert nagyon megeri szerintem :smile:
Mondjuk a 130-160 az már nem luxus, max a 160 a luxus alja.

Amúgy a Xiaomi még csak most kezd el terjeszkedni, de szerintem 1-2 év ők is drágulni fognak csak előbb piacot kell hódítani és azt eleinte az alacsony árakkal tudják megtenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 16., csütörtök 9:28

Nem fogjak. Jelenleg.

Ha igy lenne mar a redmi 4nel emeltek volna az aron. Nem tettek. Ahogy az uj redmi 5 szeriaknal se teszik ezt.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 16., csütörtök 9:21

asszonynak szintén xiaomi 4X-t vettünk. elképesztően jól megy. egy rezzenés nincs, aksi adja, felhasználói felület jó. ha én váltok a nexus 6P-ről, csak ez a gyártó lehet számításba. remélem addig nem mennek át honor/oneplus és a többi márkába akik eladtak pár telefont és azt gondolták, hogy most már akkor mehet a következő dupla áron.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 16., csütörtök 9:16

Hat eleg sok dologban hozza azt , amit a 130-160 ezres telefonok. Foleg hasznalatban latszodik ez. 65 ezerert nagyon megeri szerintem :smile:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 8:51

nzooli93 írta:Xiaomi mi a1. 1 honapja van magyar piacon. Elegge luxuskategoria telefon elmenyt ad, 65-70k kozott, ha ez meg belefer
mitől lenne az luxus kategória? az a Mata 10 Porsche Design.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 16., csütörtök 8:44

Xiaomi mi a1. 1 honapja van magyar piacon. Elegge luxuskategoria telefon elmenyt ad, 65-70k kozott, ha ez meg belefer

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 16., csütörtök 8:19

Jaja, ez a Redmi 4x nem tűnik rossznak és épp csak alulról súrolja az 50k-t edigitalnál. Nézek majd teszteket róla a P8 Lite-hoz képest, köszi.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 16., csütörtök 8:18

Kerlon írta:
Santi írta:Írtam, hogy a lehető legolcsóbban és ezt úgy is értettem, hogy a lehető legolcsóbban. :D Nemvagyok az árakkal sem tisztában, 50 körül lehet már kapni valami értelmeset?
50-60 között szerintem a P8 lite dual sim vagy talán majd akkor leárazva a P9 lite dual sim behúzható.
http://firstphone.hu/hu-hu/category/pro ... 309380013/

Esetleg Xaomi Redmi 4x, amit nagyon dicsérnek, de én még nem használtam.
Akkor jövök ajánlani. :mrgreen: Kb egy hónapja vettem és zseniális, az aksi bírja másfél-két napig simán, pedig nyúzom ezerrel és folyamatosan be van kapcsolva a mobolnet, szép képeket csinál, gyors,egyszerűen jó. Az egyetlen hibája hogy android, dehát istenem, semmi sem lehet tökéletes. És újan 45 körül már bárhol megveszed. :agree:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 7:50

Santi írta:Írtam, hogy a lehető legolcsóbban és ezt úgy is értettem, hogy a lehető legolcsóbban. :D Nemvagyok az árakkal sem tisztában, 50 körül lehet már kapni valami értelmeset?
50-60 között szerintem a P8 lite dual sim vagy talán majd akkor leárazva a P9 lite dual sim behúzható.
http://firstphone.hu/hu-hu/category/pro ... 309380013/

Esetleg Xaomi Redmi 4x, amit nagyon dicsérnek, de én még nem használtam.
K

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 16., csütörtök 7:43

Írtam, hogy a lehető legolcsóbban és ezt úgy is értettem, hogy a lehető legolcsóbban. :D Nemvagyok az árakkal sem tisztában, nemtudom mondjuk 50 körül lehet már kapni valami értelmeset?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 7:36

Santi írta:Okostelefon vásárlás előtt állok, hátha Black Fridayen betudok húzni valamit, de nemigazán értek hozzá, a választék viszont hatalmas, úgyhogy igénybe venném szakértői segítségeteket. :D

FONTOS
-DualSIM
Ez a legfontosabb szempont. Jelenleg két ősrégi semmirevaló telefonom van - egy 20-as és egy 30-as - mindkét kártyát szeretném az új telefonban tudni, a két régi készüléket pedig megívelném a zöld felé

-WiFi / Mobilnet / Bluetooth
Kell. Sztem ma már alap, de azért leírom.

-GPS
Kocsiban nincs navigációm és nem is vennék, mert minek, ha megoldhatom telefonról is. Szokásos egyszerű használatra van szükségem, megadom a célt és miközben vezetek mondja nekem, hogy következő lehetőségnél forduljon balra stb. stb. Lehet túlmagyarázom, de inkább leírtam így biztos, ami biztos.

-Akksi
Jó lenne ha mondjuk 1 napot bírna legalább aktív használat mellett.

-ÁR
A lehető legolcsóbban. Nekem a telefon nem státuszszimbólum, hanem céleszköz. Senki nemfog kiröhögni a munkahelyem, ha olcsó mobillal járok, az övék se jobb. :mrgreen:

NEM FONTOS
-Fotózás - Elő/Hátlapi kamera
Nem vagyok se fotográfus, se selfiekirály, nekem ez nem szempont. Persze néha készítek 1-2 képet, de asszem ma már bármelyik telefonnal lehet elégséges képeket csinálni.

-Zenehallgatás
Itt semmi extra igényem nincs, nyilván minden telefonon lehet zenét hallgatni, legyen rajta 3,5-es Jack és ennyi.

Kijelző illetve telefon mérete
-Férjen el a zsebemben nem nagyon érdekel, kijelző azért jó lenne, ha legalább 720p lenne, nincsenek amúgy nagy elvárásaim, viszont nagy a kezem és vastag virsliujjaim vannak :mrgreen: , ez nemtudom mennyire szempont, pl szövegírásnál biztos számít, úgyhogy inkább megemlítem.

-Márka
Szintén nem vagyok tisztában a márkákkal és típusokkal sem. Leginkább Samsungokat látok magam körül, 1-2 Huawei, Lenovo, nemtudom, hogy mennyire számít a márka, ebben segítsetek majd.

-Oprendszer
Passz, az előző telefonomon Android futott, de sztem tudnék alkalmazkodni bármihez, amúgy nem szoktam nagyon buherálni a telót.

Így elsőre ennyi jutott eszembe, nemtudom milyen szempontokat kellene még figyelembe venni, előre is köszi a segítséget és bocs, ha hosszú voltam.
Valami felső árat azért belőhetnél, mert kategóriájában jó az S8-as is meg egy Huawei P9 lite is pl. Az árkülönbség meg 200 ezer.
K

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. november 16., csütörtök 7:28

Okostelefon vásárlás előtt állok, hátha Black Fridayen betudok húzni valamit, de nemigazán értek hozzá, a választék viszont hatalmas, úgyhogy igénybe venném szakértői segítségeteket. :D

FONTOS
-DualSIM
Ez a legfontosabb szempont. Jelenleg két ősrégi semmirevaló telefonom van - egy 20-as és egy 30-as - mindkét kártyát szeretném az új telefonban tudni, a két régi készüléket pedig megívelném a zöld felé

-WiFi / Mobilnet / Bluetooth
Kell. Sztem ma már alap, de azért leírom.

-GPS
Kocsiban nincs navigációm és nem is vennék, mert minek, ha megoldhatom telefonról is. Szokásos egyszerű használatra van szükségem, megadom a célt és miközben vezetek mondja nekem, hogy következő lehetőségnél forduljon balra stb. stb. Lehet túlmagyarázom, de inkább leírtam így biztos, ami biztos.

-Akksi
Jó lenne ha mondjuk 1 napot bírna legalább aktív használat mellett.

-ÁR
A lehető legolcsóbban. Nekem a telefon nem státuszszimbólum, hanem céleszköz. Senki nemfog kiröhögni a munkahelyem, ha olcsó mobillal járok, az övék se jobb. :mrgreen:

NEM FONTOS
-Fotózás - Elő/Hátlapi kamera
Nem vagyok se fotográfus, se selfiekirály, nekem ez nem szempont. Persze néha készítek 1-2 képet, de asszem ma már bármelyik telefonnal lehet elégséges képeket csinálni.

-Zenehallgatás
Itt semmi extra igényem nincs, nyilván minden telefonon lehet zenét hallgatni, legyen rajta 3,5-es Jack és ennyi.

Kijelző illetve telefon mérete
-Férjen el a zsebemben nem nagyon érdekel, kijelző azért jó lenne, ha legalább 720p lenne, nincsenek amúgy nagy elvárásaim, viszont nagy a kezem és vastag virsliujjaim vannak :mrgreen: , ez nemtudom mennyire szempont, pl szövegírásnál biztos számít, úgyhogy inkább megemlítem.

-Márka
Szintén nem vagyok tisztában a márkákkal és típusokkal sem. Leginkább Samsungokat látok magam körül, 1-2 Huawei, Lenovo, nemtudom, hogy mennyire számít a márka, ebben segítsetek majd.

-Oprendszer
Passz, az előző telefonomon Android futott, de sztem tudnék alkalmazkodni bármihez, amúgy nem szoktam nagyon buherálni a telót.

Így elsőre ennyi jutott eszembe, nemtudom milyen szempontokat kellene még figyelembe venni, előre is köszi a segítséget és bocs, ha hosszú voltam.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 11., szombat 22:58

hamesz írta:Valaki nyüstöli már itt az Iphone X-et? 6S-ről érdemes váltani? Kicsit félek a face ID-tól mennyire működőképes. :/
Konkrétan senkinek nem éri meg. Ha van felesleges 400 ezred, akkor elszorakozhatod rá.
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 11., szombat 22:56

Magyarósi Csaba tesztjet ajánlom.

6srol amugy meg nem valtanek egy-ket évig minimum.
Miert akarsz váltani?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. november 11., szombat 22:53

Valaki nyüstöli már itt az Iphone X-et? 6S-ről érdemes váltani? Kicsit félek a face ID-tól mennyire működőképes. :/

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 11., szombat 22:08

athlon x2 255.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 11., szombat 21:51

Help needed.

Anyám cégénél kukázzák a gépeket es a lenti listán olvashatóak közül egy darabot el lehetne hozni ingyen.

"AMD Athlon II X2 255 3,1 GHz, 1 GB RAM, Win 10
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,1 GHz, 2 GB RAM, Win 10
AMD Phenom X2 Dual Core GE 4060 2,81 GHz, 3 GB RAM, Win XP
AMD X2 4400+ 2,81 GHz, 2 GB RAM, Win XP"

Melyik lenne a vakok között félszemű?
ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 11., szombat 19:38

bluetooth fejhallgatóval kapcsolatban kérdezném, hogy mi lehet a baj, hogy nem működik a mikrofonja windowsban?
ott a zöld pipa, elvileg minden oké, de nem veszi a pofázást, meg se moccan.
egyáltalán a bluetooth átvitel képes odavissza dolgozni, tehát a füles hangszóróját is működtetni és a mikrofonját is?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kistari
Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: kistari » 2017. november 9., csütörtök 10:33

P8 lite-om van lassan 2 éve. Nem lassult azóta, egyszer se fagyott le a telefon. Az aksija intenzív használat mellett nálam 1 napot bír ki.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. november 9., csütörtök 10:30

vedd meg, add el 50-ért, kurvázd el. az rosszabb helyeken 12 és fél alkalom.

Vissza: