Nekem attól még taszító, amikor ezek az egomán, ostoba "nők" fotózzák a sunát meg a csöcsöt 10 centiről, aztán meg sírnak ha kikerül a netre. Nem azt mondom, bűncselekmény ezeket eltulajdonítani és terjeszteni, de aki ilyen hülye, meg is érdemli valahol.istimester írta:És ha fotózza magát? Feltörték, nem szétküldözgette, mint oly sok ostoba liba.ziro4vr írta:Elég beképzelt banda... hallottam sztorikat a mörk-ről is... Ilyenkor persze megy a rinya, de mikor egy szál pinában fotózza magát a tükör előtt, akkor biztos sok esze van.
Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Nem illik.
Na bazmegRealista24 írta:Kézi topic...okéKerlon írta:borotvált suna két izmos comb között, hát köszi, inkább keccses vagy enyhén telt, Kerlon voltam a kézi topikban!!![]()
De ahogy mondtam, ez nem csábos nő, túl férfias izmai vannak. Meghagyom zironak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kézi topic...okéKerlon írta:borotvált suna két izmos comb között, hát köszi, inkább keccses vagy enyhén telt, Kerlon voltam a kézi topikban!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A borotvált suna legyen kecses vagy enyhén telt?Kerlon írta:borotvált suna két izmos comb között, hát köszi, inkább keccses vagy enyhén telt, Kerlon voltam a kézi topikban!!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
borotvált suna két izmos comb között, hát köszi, inkább keccses vagy enyhén telt, Kerlon voltam a kézi topikban!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
És ha fotózza magát? Feltörték, nem szétküldözgette, mint oly sok ostoba liba.ziro4vr írta:Elég beképzelt banda... hallottam sztorikat a mörk-ről is... Ilyenkor persze megy a rinya, de mikor egy szál pinában fotózza magát a tükör előtt, akkor biztos sok esze van.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
google nem adta ki, csak ilyen ruhás képeket, arra meg a fene se kiváncsi.BlancoMark írta: Azert micsoda kitartasrol teszel tanubizonysagot Csaba csak hogy megtalald azokat a kepeket.![]()
![]()
Ha megvannak, johetnek privatba.
a yahoos tipp jó volt, köszönet
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tuti te biztos lattad mar.ziro4vr írta:Szívesen megnézném az arcotokat, ha közéjük valaki becsempészne pár Tomori Leaked-et is..![]()
Talan mar eloben is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondom, franc se néze volna meg, ha nem sírja tele a netet, totál érdektelen.ziro4vr írta:Szívesen megnézném az arcotokat, ha közéjük valaki becsempészne pár Tomori Leaked-et is..![]()
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Miket hallottál?ziro4vr írta:Elég beképzelt banda... hallottam sztorikat a mörk-ről is... Ilyenkor persze megy a rinya, de mikor egy szál pinában fotózza magát a tükör előtt, akkor biztos sok esze van.
- ziro4vr
Szívesen megnézném az arcotokat, ha közéjük valaki becsempészne pár Tomori Leaked-et is..
Nem illik.
- Anthony
Fent van guglin is, második találat leaked kulcsszóval.
Jah, őt én isSanti írta:Nem néztem még, de próbáljátok a thefappening.us-t, egyszer ott találtam meg Emma Watsont.![]()
yahoo.comcsababarca írta:most ki se adja már a google, amit tegnap néztem cikket, pár képpel.Anthony írta:Kb. annyi, amit megtaláltál, a feneke is alig látszik. Most erre van kibukva, lol.
hol keressek?
Ilyeneket itt kell keresni, mert a google hamar kiszedi ezeket.
"XY naked" egy jó formula ehhez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melltől lefelé elég rendben van
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem néztem még, de próbáljátok a thefappening.us-t, egyszer ott találtam meg Emma Watsont.
- BlancoMark
Azert micsoda kitartasrol teszel tanubizonysagot Csaba csak hogy megtalald azokat a kepeket.csababarca írta:most ki se adja már a google, amit tegnap néztem cikket, pár képpel.Anthony írta:Kb. annyi, amit megtaláltál, a feneke is alig látszik. Most erre van kibukva, lol.
hol keressek?
Ha megvannak, johetnek privatba.
- csababarca
most ki se adja már a google, amit tegnap néztem cikket, pár képpel.Anthony írta:Kb. annyi, amit megtaláltál, a feneke is alig látszik. Most erre van kibukva, lol.
hol keressek?
- ziro4vr
Elég beképzelt banda... hallottam sztorikat a mörk-ről is... Ilyenkor persze megy a rinya, de mikor egy szál pinában fotózza magát a tükör előtt, akkor biztos sok esze van.
Nem illik.
- Anthony
Kb. annyi, amit megtaláltál, a feneke is alig látszik. Most erre van kibukva, lol.
Közben találtam egy ilyent. Mindenkinek más az ingerküszöbe, de azért elég durva, láttam valami interjút is, totál ki van akadva a nőci, folynak a könnyei mint egy csecsemőnek.Sokan csodálkoznak, Nora miért rugózik ennyire ezan a témán. A norvég nőkről magam nem sokat tudok, de nyáron egy helyen nyaraltunk egy lengyel párral, amelyből a srác Norvégiában dolgozik.sokat dumáltunk, szoba kerültek a norvég nők, azt mondta, hogy nem mer hozzájuk se szólni már, mert mind azt hiszi, hogy zaklatni akarja. Pl. egy nő felpofozta, mert segíteni akart a repülőtéren a csomagokat feltenni a kocsira. Úgy, hogy a felesége ott állt mellette...
- csababarca
hol lehet megtalálni a képeket? én kerestem de nem találtam.Anthony írta:Mit sír már annyit össze-vissza ez a Nora Mörk? Ha nem rinyál annyit senki sem nézte volna meg a képeit (én se). De ráadásul nincs is rajtuk semmi extra. Már azon gondolkozom lehet csak reklámozza magát.
mondjuk éehet megtaláltam, csak vmi komolyabbakra számítottam
- Anthony
Mit sír már annyit össze-vissza ez a Nora Mörk? Ha nem rinyál annyit senki sem nézte volna meg a képeit (én se). De ráadásul nincs is rajtuk semmi extra. Már azon gondolkozom lehet csak reklámozza magát.